-
Re: Što vas najviše živcira
Hehe, ja sam imao neki dan sreće. Susreo nekog našeg lika i malo questali, poslije se idemo vratiti da predamo questove i ja kažem njemu (imao je epic ground mount) da još nemam epica nego se vučem s tim sranjem na 60%, a fali mi 80 golda za riding + mount... Kaže on da mi može posuditi, ja uzeo i trk do Darnassusa :D
Vratio mu sutradan lovu...
-
bravo .... lijepo sto si nadero rep s darnassusom, meni se najvise svidja onaj skroz bijeli tigar..
-
Frostsaber, da, njega sam uzeo :)
inače, on-topic, živcira me stvar koja se ne dogodi često, ali je*eno iritira kad se dogodi (kao npr prije 2 dana u Mana Tombs)... Uz normalna sranja koja je događaju i tu itamo koji wipe, party ipak sredi 90% dungeona i dođe do zadnjeg bossa. Boss nas wipea (ne znam koji vrag je tank nosila na sebi, ali Shaffar ju je satrao u 1.5 sekundi) i svi osim leadera odu iz partyija. A leader - AFK.
I sad, taj kreten je AFK (čekao sam nekih 20 minuta, svejedno nije došo natrag), a ja ne mogu nikoga invitati u party jer nisam leader. Neću napuštati party jer onda moram cijeli dungeon isponova, a samo mi Shaffar treba za quest.
Pogledam LFG kad ono 3 ljudi čeka Mana Tombs, ja ih inv.... ah, da, nisam leader :( AAARGH
(na kraju sam morao HS, u međuvremenu lv 67 još uvijek nemam Mana Tombs rješen)
-
nemoras cijeli dung isponova samo ih pitas ocete li zadnjeg bossa i ako kazu da inv ih (prije toga izadjes iz grupe) i ne resetas dungeon...
-
Mene na wowu istinski živciraju samo 2 stvari - gankanje i endgame.
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Mene na wowu istinski živciraju samo 2 stvari - gankanjeSi endgame.
zato postoje PvE serveri ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Mene na wowu istinski živciraju samo 2 stvari - gankanje i endgame.
nekuzim kako te zivcira endgame, pa cilj cijele igre je endgame, zasto onda igras wow ako neces endgame
-
Pa živcira me to kaj se na kraju sve svodi na jedno te istih 5-6 raidova. I iako je možda istina da je cilj igre doć do endgame-a, put do tog cilja mi je bio 10 puta zanimljiviji.
-
pa gledaj sve se svodi na tih 5-6 raidova, ali da ocistis tih 5-6 raidova treba ti mjeseci i mjeseci...a tu je i uvjek pvp, i pvp na 70 je jednostavno bolji nego low lvl pvp tako da na kraju puno vise remena se provede dok nevidis cili endgame nego sto ti treba da dojdes do njega
-
Outminad ćime smatraš endgame ?
kada dobiš lvl 70 ?
-
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
pa gledaj sve se svodi na tih 5-6 raidova, ali da ocistis tih 5-6 raidova treba ti mjeseci i mjeseci...a tu je i uvjek pvp, i pvp na 70 je jednostavno bolji nego low lvl pvp tako da na kraju puno vise remena se provede dok nevidis cili endgame nego sto ti treba da dojdes do njega
ma swe ti je to jad i bjeda
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
kada dobiš lvl 70 ?
Pa manje više, kada ti ne preostane nikaj drugo osim t4-6 raidova, arene bg-a i pvp-a
-
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao flander
kada dobiš lvl 70 ?
Pa manje više, kada ti ne preostane nikaj drugo osim t4-6 raidova, arene bg-a i pvp-a
a ćuj, gle, samim dobitkom lvl 70 na neki naćin i poćinje igra, sve ti je otvoreno,profesije na max, mountovi (pogotovo Netherdrake, za koji treba nabit reputacije i reputacije, koje dobiš kroz questove) onda neznam također to što si rekal skupljanje tierova
tak da nekako, sa sigurnošću mogu reći, da WoW nema neki 100% end game,uvijek ga možeš igrat,tj. uvijek ima nešto što možeš radit
-
kad se rokamo ja i drugi resto drood... ajme kolko to traje...
sve dok nekome ne dode neko u pomoc a i onda ih outhealam... decko moj...
-
= Citat =:
Izvorno postao flander
= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao flander
kada dobiš lvl 70 ?
a ćuj, gle, samim dobitkom lvl 70 na neki naćin i poćinje igra, sve ti je otvoreno,profesije na max, mountovi (pogotovo Netherdrake, za koji treba nabit reputacije i reputacije, koje dobiš kroz questove) onda neznam također to što si rekal skupljanje tierova
tak da nekako, sa sigurnošću mogu reći, da WoW nema neki 100% end game,uvijek ga možeš igrat,tj. uvijek ima nešto što možeš radit
Stvar je u tome da kad to sve napraviš sa jednim likom, nema smisla dalje to isto radit i sa drugima, tj ne da mi se tu torturu pprolazit.
-
da to te razumijem
zato ja imam samo rogu, i sa njime samo i igram
-
Živcira me što 90% osoba s mentalnom retardacijom igra huntera.
Ne kažem da su svi hunteri kreteni, ali svi kreteni su uglavnom hunteri :D
-
Sta me nervira? Pa da vidimo, RAIDERI koji nemaju skilla. Igra se svodi na - 1 2 1 2 1 2 1 2 3 1 2 1 2. Dodzu u Org, i pocnu se furati. :| Onda, kada ih neko spusti na zemlju, flejmaju.
Raidao sam, imam gotovo svu endgame opremu, i pvpam, naravno.
-
= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Mene živciraju debili koji se prave da su uber skilzori kada su ubili nekog lika sa pve specom i opremom, a on ima cijeli pvp set. Ajde ubij mi nekoga koji ima 300+ resi a ti 0.
^^ dobro je lik reko..a kad ja ubijem lika u pve opremi i specu,a on mi ima s2/s3 onda kaže da sam cheater:P
još me izluđuje kaj nemam kaj radit između raidova,a da se respeccam za pvp,pa opet natrag na pve došlo bi me preko 500 golda tjedno,a za to neam para:P
-
-
-
Nekolicina razloga koji su me živcirali i zašto sam prestao igrat :D
1. Konstantno grindanje - pa ljudi Božji, igram igru da se guštam, a ne da svaki dan barem 2 sata grindam matse za potove itd, za raid.
2. Raidovi 8 - 12 (tko hoće "nešto postić" jelte): igram igru da budem među "boljima", a to se nažalost ne može postić bez da uložiš previše vremena. Sad će se sigurno nać netko pametan i reć nešto tipa: "Bez muke nema nauke!!" - ovo je video igra, ne posao, faks ili škola...
3. Arena PvP: apsolutna glupost, nema gore stvari koju su mogli stavit. To su implementirali naravno da im serveri budu stabilniji, ne da se igrači više "napregnu". Jel lakše healat maksimalno 5 ljudi ili maksimalno 40? Ili taktiku slagat sa petoricom ili sa petnaestoricom? Prelako se dolazi u top 100 u areni, samo prave klase treba odabrati. Blizzard maglu prodaje, a ljudi je gutaju :D
4. Balans igre - nažalost ovom nema pomoći, samo sam htio navesti kao razlog.
5. Sveopći minimalizam igre: smanjeni broj ljudi u raid instancama sa 40 na 25 i naravno famozna arena :). Igra se zove MMO s razlogom, i ne, chatanje u IFu / Orgu se ne računa...
6. Perverzarije sa loreom - Heeere comes teh speiz ship - a bolju priču bi moja baba iskopala...
7. Poslije TBCa se do epica dolazi prelako - kolko u areni, tolko i u raid instancama. Za bossove ne treba imat puno mozga da se sruše. Kolko čujem Sunwell je malo teži.
To je u biti to, još bi se nešto dalo dodati, al ne da mi se tipkat više :D
-
7. Poslije TBCa se do epica dolazi prelako - kolko u areni, tolko i u raid instancama. Za bossove ne treba imat puno mozga da se sruše. Kolko čujem Sunwell je malo teži.
ehm kak znas da ce u Wotlk biti lakse doci do epica ili si mislio na TBC ili koji k xd
-
Ne znam šta Dr. Kam trabunja. Dolaziš do epica lakše. And? Znaci ako je u engleskoj neki mobitel 10 funti a u hrvatskoj taj isti mobitel dode 150 znaci u engleskoj je on jeftiniji. Shvati da su se kriterije smanjile ali sve je ostalo isto. N00b je još uvijek n00b, pro je pro.
Lore? Ne znam sta ti fali u loreu. Sve je skoro pokupljeno iz WC3. Štviše drago mi je zbog lorea. Ovak je bilo samo fight demons, figh scourage, the end. Ali u TBC dolazi sunwell, novi vlack portal...
Gridanje? Ovo je igra za strpljive. Ako nisi strpljiv idi igrat tetris ili minesweeper.
Jedino oko čega se slažem je arena. Svi misle da je ovaj "skillz0r" amo zato jer ima full vengeful, a ne zna sklopit rečenicu normalno a da se raid ne raspadne. A da ne govorim o njihovom egu jer bi mi trealo pol ure da napišem.
-
Kada me netko bez ikakvog razloga nazove 'homo noob-om'. Bili smo u arathiju i trcali prema bazi kada sam dobila whisp. Wtf? Trebalo bi zabraniti tu rijec, silovana je vec do besvijesti.
-
Kad me se izbaci iz partyija bez ikakvog objašnjenja >:(
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Kad me se izbaci iz partyija bez ikakvog objašnjenja >:(
to mi se znalo desit
jendom mi se desilo, u trade chanellu kao "Need rogue,last spot" i ja se javim, lik me inv, i za 5 sekundi kick i wisp kao "we were kidding" :/
*ignore*
-
Kada kupim Pristine Black Diamond za 180 golda, odem sam u scholomance i peti mob u instanci mi dropa isti -_-' plakao od tuge kada mi se to desilo : (((
-
Aj, nema beda, barem ga možeš prodati :)
S dolaskom WOTLK-a imam osjećaj da će se Black Pristine Diamondi prodavati ko' ludi (jeste vidili paladina u wotlk-u? vjerojatno još nije izbalansiran, ali su hebeno imba).
-
a pogledaj Roge, stavili buf na Preparation i na Cloack of shadows, tj.smanjili su cd za 50% sa talentima ^^
-
Ah, rogue... Ne znam što je gore, UD rogue koji uz sav svoj imbaness još ima i besplatni trinket, ili Belf koji za svaki slučaj ima dodatni interrupt protiv castera...
Rogovi su mi se toliko zgadili u zadnjih par dana da ću uskoro ili prestati pvp-ati ili rerollati roguea :s
-
"If you can't beat them, join them"
"I HATE ROGUES" -"True, everyone hates them, that's why everyone has one."
mislim da su ti ova 2 citata sve rekla :P
-
= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
"If you can't beat them, join them"
"I HATE ROGUES" -"True, everyone hates them, that's why everyone has one."
mislim da su ti ova 2 citata sve rekla :P
doslovno sve :D
-
-
Ah taj Rouge.
Neznam sta da kazem o tome...ali mislim da je Blizzard i onaj koji je sklapo Rouga bio pijan!
jebote Rouge kad te uhvati moze te drzat u stanu pun k i sjebat te za 30 secundi...a ti mu nemozes nista!
Neznam ali strasno su napravili to sa rougom!
Strasno nije izbalansiran!
-
= Citat =:
Izvorno postao Demon Hunter
Ah taj Rouge.
Neznam sta da kazem o tome...ali mislim da je Blizzard i onaj koji je sklapo Rouga bio pijan!
jebote Rouge kad te uhvati moze te drzat u stanu pun k i sjebat te za 30 secundi...a ti mu nemozes nista!
Neznam ali strasno su napravili to sa rougom!
Strasno nije izbalansiran!
ne, moze te drzati u stunu 10 sekundi:
cheap shot ( 4 sek ) > hemmo > hemmo > 5 pts kidney ( 6 sek ) > blind > sap da resetas DR > ponovi postupak
to je sveukupno 20 sekundi... a da ne pricam da to pali samo kad treba nekog dovrsiti, na plate i mail ne funkcionira najbolje....
koju klasu igras ?
-
Druida ali sam ja kod frenda na Shamanu gledo kako ga je Rouge sjebo nabrzinu i drzo ga u Stun neko duze vrjeme!
Ali imam nesto zanimljivo...sta mislite o sljedecem!
"Prije nekih 1h..ulogovo sam se da vidim sta se desava jer nije mi bas veza najbolja..pa neigram cesto.
E i pozovu me u grupu za BRD Brewfest boss...super.Ubili ga 4 puta...i 5 put ga ubijamo i padne mount..i svi na need i ja sretnik dobijem! (92 roll).
E i nakon toga pocne meni neki lik psovat mamu...si si njub idi u pm,ninja poceo psovat na sve strane i vrjeđat!
I stavi me na ignor!
Ja odem na lta i w...ga,i pitam sta se ponasa tako a on meni"ti si mrtava za mene brate videces" i stavi me na ignor!
ono stvarno ja nisam mogo vjerovat,kako moze neko biti tako djetinjast!
Strasno!!!!!!!
Toliko!
-
Paaaaa, u pravilu se kod takvih dropova svi trebaju odlučiti za greed.
Barem je tako u 90% partija u kojima sam ja bio :)
(btw ja sam dobio onaj healing trinket i trinket za summonanje brewmaiden, ništa od mounta... još)
-
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Paaaaa, u pravilu se kod takvih dropova svi trebaju odlučiti za greed.
Barem je tako u 90% partija u kojima sam ja bio :)
(btw ja sam dobio onaj healing trinket i trinket za summonanje brewmaiden, ništa od mounta... još)
Da ali opet ja sam takav pa cekam zadnji da stavim greed ili need...i normalno svi su oslu na need i ja isto!
He He!
-