Cini mi se odlicna igra invajtajte me na cryphx_crx@hotmail.com
EDIT: ne treba...
Printable View
Cini mi se odlicna igra invajtajte me na cryphx_crx@hotmail.com
EDIT: ne treba...
hah, evo, prijavio sam se u nekakvu humanitarnu akciju i dobio sam q1 kuću ;D
Heh,ja sam već prije dobio. :P
Ja ne kužim baš neš tu igru.Jel mi može netko lijepo pojasniti kaj trebam raditi u igri? :?
lol, procitaj poruku od admina -.-'
= Citat =:
Izvorno postao markecgrad
Evo,tu ti je tutorial na hrvatskom,to bi ti trebalo pomoći http://ehrvatska.wordpress.com/
eh, imam 11 golda zbog frendova koje sam pozvao, bog zna koliko djubrex sad ima...^^
da ga rejportamo?
ne, nije učinio ništa protiv erepublik pravila.
presucivanje igracima da se mogu regati bez da ih on invajta?
on je na ilegalan nacin priskrbljivao gold posto nitko koga je invajto nije bio informiran da mu je referal i da ce djubrex dobit 5 golda kada tip dode do lvl 6, i time nitko nije svojevoljno prihvatio da mu bude referal
iskreno, erepublik admine nije briga na koji su se način igrači regali:)
Ane. Igre u kojima možeš legalno pljačkati ljude = ftw.
Jeste čuli za onaj slučaj kad je lik osnovao Hrvatski Crveni Križ i onda pokupio svu lovu? CAR... :rotfl:
Ane, kao i onaj lik koji je napravio multi acc, metnuo za avatar neku žensku, te se ponašao kao ista i svima slao pp-ove da je "nova" i da treba para. Onak, skupio je oko 1k, donirao na main acc, i prao dalje.
to sto imam dynamic ip mi daje par veri interesting ideja :D
onak, lol, igra je preloše urađena, frend mi je pokazao kako sam sebi dati gift, praktički od nikud. Firebug ftw.
I da, naravno, ja sam to par sekundi kasnije, zaboravio.
You have worked for 30 days in a row and you are now known as a Hard Worker. An amount of 5 Gold was added to your account as a reward for your achievement.
20 golda ;D
Ja svaki 3. dan zaboravim raditi. :(
sonic, bi li se pridružio meni i kroatiju u osvajanju svijeta. Onako, mi putujemo iz države u državu (bili smo u: Hrvatskoj, Španjolskoj, Rumunjskoj i sad smo u Norveškoj), te skupljamo pare za otvaranje kompanije. Bi li se pridružio i investirao u istu?
I btw, koliki si level i koliko imaš golda?
EDIT: Check out my article
Ako vam se sviđa, vote 'n' subscribe.
Zahvaljujem
ako netko želi usporediti, evo članka po kojem sam radio parodiju. http://www.erepublik.com/en/article/fre ... 45630/1/20
Kul, rado bih se pridružio. Problem je u tome što sam mnogo siromašan. :(
Level 8, 5 golda.
heh, nije ni kroati nešto bolji, isto 5 golda. Zasad ti predlažem da ne otvaraš novine, nego kad se malo obogatiš ;D. Dobićeš još golda kad dobiješ hard worker medalju, te kad ti strenght bude 5.00.
Ja imam 20 golda jer sam pozvao nešto ljudi u igru, koji će vjerojatno biti isto investitori.
Uglavnom, predlažem ti da se odseliš u Norvešku, Rumunjsku ili Španjolsku, jer je Hrvatska sjebana, onako, plaće su vgg tamo.
Daj mi samo reci koliki skill imaš i koliku plaću?
i btw, ako se želiš preseliti, kupim ti ja ticket pa ti pošaljem.
Manufacturing skill mi je 0.5, plaća 1,3 kn.
I da, imam 6 i po kuna.
Nick?
razmišljam čak da otvorimo kompaniju u eSrbiji ili eBiH, pošto su nove države, pa bi imali de facto monopol.
Arkannen.
evo
imaš 1 ticket, seli se ako hoćeš ;D
edit: razvijaj land još taj 0.1 u Hrvatskoj i onda dođi ovdje u Norvešku i uzmi posao, jer ono, najveća plaća - 18 nok, onak, preowna.
a 1 nok = 1.20 hrk, i think.
Baš sam planirao u Norvešku. Kul.
So, to ide ovako, kada kupim tvrtku, dobijem novi acc, kojeg ćemo dijeliti. Ako će nas biti 4, onda ovako.
Ja - kupujem tvrtku
Ostali - ulažu u početni kapital kompanije. Na kraju svakog mjeseca dijelimo zaradu, a postotak zarade koji će svaki osnivač dobiti ovisi o novcu kojeg je uložio.
Još neću kupovati ništa, sve dok svi ulagači ne skupe nešto golda.
Daklem, sviđa vam se plan?
najs, samo moramo odrediti koju vrstu posla cemo uzeti
I onda ja uzmem acc kojeg dijelimo i pobjegnem s lovom. :rotfl:
Zvuči lijepo. Pokušat ću izmusti golda. Toliki sam genijalac da sam prije par dana naveo Duke-a da igra, a nisam ga invajtao. :(
:pray:
Evo, preselio se u Norvešku.
Nisam znao da gubiš svu lovu, mogao sam hljeba kupiti ostatkom kuna. Meh.
ne gubis ju
odi pod profajl
u norveskoj koriste nok, dok u hrvatskoj hrk
valute, jel
Aha. Kul.
Evo, našao sam posao, imam 6 NOK plaću, jej. \o/
evo igram i ja to već neko vrijeme.... "Shokre" mi je nick....
Level
8
XP until next Level
63/65 xp points (dakle sutra lvl 9 :) )
Skills:
Manufacturing 3.15
Land 0
Constructions 0
Strength 4.08
Erepublik Age
18 days
plaća: 10kn
nekih 60-ak kn imam....
wellness?
Btw, pozvao sam još 2 osobe u igru, hopefully, doćiće do levela 6 ;D
welness 43.91... :(
vrijeme je da se prijaviš na power.hr, te pokupiš wellnessa iz bitaka.
i dodi u zemlju norvesku :D
ja ili terabajt cemo te sponzorirati da dodes tu
e, i nemoj zaboraviti da ti se hrana trosi takoder,posto moze i biti do toga
ok, dakle, može ovako, otvorimo organizaciju, te osnujemo tvrtku u novootvorenoj ebih. Ta tvrtka bi bila q1 food, ono što svim novim igračima treba. Isto tako, mislim da ne trebamo više od 4 ulagača. To bi dakle bio kroati, Iron Storm, ja, te moj prijatelj sa drugog foruma. Sonic_Moronic, sry, ne trebamo tvoju financijsku pomoć, ali ćeš svakako moći raditi u tvrtci. Nadalje, izračunao sam da za 8 dana ćemo i ja i Kroati dobiti Super Soldier medalju i 5 golda, zbog toga što ćemo imati strenght 5, a Iron Storm i sabimir, Hard Worker medalju i 5 golda.
Poslodavac mi je uber, prvo mi poveća plaću sa 4 NOK na 6 NOK, a sada na 8.
\o/
meni je 20.40 nok