Mene smijes vrijedat :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kad ja znam da to radis iz ljubavi ^^
Printable View
Mene smijes vrijedat :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kad ja znam da to radis iz ljubavi ^^
Eto ti si dobro skužio.Bez sarkazma.
Sve je meni dobro provjereno...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Dezinformiraš javnost....svojim osobnim stajalištem...koje je opet u krivu...
Ponavljaš neznanje kao i s 9800 grafom...shame on you
Al to nije razlog da brises necije postove. Po tome ja bi trebao obrisati svaki drugi post od GeForca....
Ako ne misli raspravljati vezano uz temu može odflaksati...osim ak ne radite na tome da ovo postane dječji vrtić.
Ne bitno.= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Imaš 300 kuna, kupiti ćeš zvučnike za 300.
Imaš 600 kuna, kupiti ćeš zvučnike za 600.
Tehničke karakteristike, razlike u tonovima i slično ne gledaš, jer je to cjenovni razred u kojem većinom razlika u cijeni određuje kvalitetu. Da pričamo o profesionalnim setovima mjerenim u 2-3 tisuće eura, uzimali bi u obzir i kablove, i vrstu drveta i svakorazne sitnice, a svaki decibel preplaćenih zvučnika bi dvaput odmjerili.
Daj priznaj, stvar je vrh za tih 300 kuna i bok.
Ne stvar za 300kn ne valja kad postoji stvar za 400kn koja je mucho bolja...kako po snazi...tako i po izgledu...a ako je bed skupiti 100kn onda zbilja....
Ako želiš kolko tolko dobar 2.1 u low end rangu to je z-3....poslje njega jedino ono kaj vrijedi svoje novce je z-2300....
Glavno da je tebi "ne bitno" koja je razlika između ta dva sistema.Time si sve rekao.Tebi je očito razlika između paštete i šnicle nikakva...gg for you...
Mislim da bi morao promjeniti doktora i to pod hitno.X-230 su nahvaljeni u svom cjenovnom rangu od samih korisnika i recezenata.Nisam još čuo da se netko pokajao tko ih je kupio a ti tvrdiš da nevaljaju.Iz toga zaključujem da doktor koji ti pregledava recezentski slušni sklop nije naparvio posao kako treba...Što se grafe tiče i dalje tvrdim da je pametnije kupiti 9800 gt ako se radi o b reviziji i nižem proizvodnom procesu nego 8800 gt sobzirom da im je cijena ista.Tako da dezinformiranje javnosti pripiši sebi i svojem neznanju.= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Očito si odlučio primjenjivati administratorske ovlasti u najgorem smislu i brisati postove koji ti se ne sviđaju.I naravno da uvijek prvi kreneš u flejm.Ja x-230 nisam usporedio ni sa jednim jedinim zvučnicima.Tek tvrdim da su jako dobri sobzirom na cijenu u navedenoj akciji.
Aha zato kaj z-3 bolje i glasnije rade trebam promjeniti doktora???LOL njubino.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ponavljam ponavljam ponavljam....dok postoji z-4 koji ih jede za doručak za mizerno više novca ti zvučnici "ne valjaju"..= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Ne ne ne ne ne ne nitko te nije pitao što je pametnije...samo te prisječam na ovo kaj si rekao:= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
"Ako već idete na nvidiu onda se svakako treba uzeti jača kartica za iste novce.8800 gt je stvar prolosti jer je stigla 9800 GT kja je barem 10% brža od 8800 GT"
A to ti je jedna od većih gluposti ikad...jer su grafe...gotovo pa identične po performansama..
Tuži me mami...:)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Pa naravno obožavam to raditi starijima od sebe koji još uvijek igraju "igrice" :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kako možeš tvrditi da je nešto toliko dobro i isplativo ako neznaš kako se ponašaju drugi zvučnici slične cijene u istoj klasi??? HA HA telepatija xD= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Otkud ti znaš to sam ja probao i čuo ? A to ako je tebi nabijanje basova neki osoboti kvalitet zvuka govori vjerovatno da još uvijek slušaš tehno pa se i prema tome ravnaš :thumbs1: .
Kako znam...eto znam...dapače siguran sam...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
BTW....nabijanje basova kod techna nije najbolje...već u pravom hip hopu (crnačkom)...tipa lil wayne,snoop dogg...etc...kod techna jedina pjesma koja je dobra za testiranje bassa je od chemical brothersa..i to ova:
12z1NI4C ... re=related
Vemil ima Logitech akciju, sve do 5. rujna.
U ponudi su igraće periferije, miševi, tipkovnice, headsetovi, web camovi i zvučnici.
http://www.ve-mil.hr/Novost.aspx?Cln_Id=167
Izdvojio bih Logitech MX518 za 199 kuna. Po toj ga cijeni svatko MORA priuštiti, ukoliko ne posjeduje bolji model.
Ovo je fenomenalno :pray: Možda si još jednog ubodem :D= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
pop****t cu...
mogao sam si jednog mx revolušna umjesto mx518, da sam znao da ce bit tako jeftin...
jaooo....
:O
Logitech Speakers X-240 retail, 3-set, 25W RMS / 970285-0914 209,00 kn
Ovo je moje i bozije ^^
valjaju kaj ti zvucnici? jel se isplati to kupit? sad imam neke earthquake, dost veliki, ali malo su u defektu..:s
možda ga napokon, nakon 1god dana razmišljanja, zgrabim :oops:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
eto što sam vam govorio :)= Citat =:
Izvorno postao borlic5
danas gledam,cjena u linksu porasla na 500kn sad više i nije neki best buy 8)
Evo samo da vam javim da je grafičku 4870X2 moguće naručiti u Hardveraju, a isporuka će biti od 20.8- 3700kn :cry:
Više podataka imate ovdje...Sapphire
Pa tko voli, nek izvoli :thumbs2:
Eto malo prije došao doma iz zg-a...usput sam u ve-milu (Vrbani) uzeo i dotični miš...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Samo da napomenem da je ostao još samo jedan. :o
:wink:
i opet se nisi javio da odemo na pivo.. stvarno si pizda
Svaki tjedan ti idem...najčešće srijedom/četvrtkom.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Ah hebiga...nisam bio sam...da jesam javio bih ti. :wink:
http://www.hgspot.hr
Popust na razer opremi i ostalom
Ponuda vrijedi do 6.8.2008
bravo...a koji je danas datum?= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
ahahah koji as... :rotfl:
Danas bio u VeMilu, još uvijek se MX518 može kupiti za 199 kuna :pray: Tak me pikalo da si ga zemem i spremim za crne dane :D
Uh...moj grijeh= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja sam jos u 7 mjesecu
Nisam ni znao da je 8
Ispricavam se :pray:
BTW
@Bartuc
Nazalost nema vise miseva, barem ne u Samoboru u Vemilu
U kojem Vemilu si to gledo i koliko jos ih ima?
Sorry, tek sad vidim da me nekaj trebaš...= Citat =:
Izvorno postao Blacky_123
U Zagrebačkom Vemilu naravno :D Ima valjda preko 50 komada mx518-ica :P
Morat cu onda do srijede si to upiknut
Ne smijem propustit priliku :D
Jel gledo sam na webu od Ve-mila i nisam vidio da su u ponudi
Jesu, samo ne znam da li akcija traje do kraja zaliha ili do određenog datuma. Ako je do kraja zaliha, onda imaš vremena :D Ima ih jako puno raspoloživih, dvije police sam vidio. Ali sve jedno požuri, miš je legendaran i 200 kuna za njega je stvarno sitnica pošto inače košta cca 370 kuna.
Akcija traje do 5-og 8. ili prije ako ponestane zaliha.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Onda ima vremena u pretek. Ja bum još razmislio da li da kupim rezervu :D
Uskoro padaju cijene Radeonki
I Intelovih procesora također.
http://www.vidilab.com/vijesti/vise.php?id=12045
"Intel će ovom vijesti definitivno obradovati dobar dio korisnika računala, a pogotovo one korisnike sklone interaktivnoj zabavi, odnosno gamere koje očekuje smanjenje cijena Intelovih procesora i do 31%.
U ovo se sniženje cijena doduše ne uklapaju svi procesori. Core 2 Duo E8500 (3,16 GHz) doživio je najveće sniženje; s 266 američkih dolara na 183 američkih dolara, koji bi kod nas mogao stajati oko 850 kn.
Drugo veliko sniženje zahvatilo je popularni quad-core procesor Q6600 (2,4 GHz), čija je cijena pala za 14%, odnosno s 224 američka dolara na 193 američkih dolara, što znači kako bi kod nas mogao stajati oko 870 kn.
Xeon serverski procesori također su doživjeli sniženje. X3220 (2,40 GHz) srezan je za 12%, odnosno s 224 američkih dolara na 198 američkih dolara (cca 890 kn), a pristojan pad cijene dobili su i X3210 (2,13 GHz) s identičnim rezom, te E3110 (3 GHz), čija je cijena pala za 11%.
"Ekstremne" verzije Intelovih procesora, poput QX9775 (3,2 GHz), čija je cijena 1499 američkih dolara ostale su cjenovno netaknute."
lol....čitaš teme stare mjesec dana! A kolko ja znam cijene Intela su se već srezale, barem kod nekih trgovina!
ovaj E8500 ce bit prehebena kupnja... :pray:
Ma ja sam to tek jučer pročitao. Kod nas još i nisu pale cijene kako su rekli...= Citat =:
Izvorno postao zoky
E8500 je još uvijek 1300kn itd. Neznam baš da je bio puno skuplji prije. (Pratim cijene najviše kad želim neš kupit.)
Ako jesu... neznam, nije baš neki pad cijena.
Pa reko da nabacim "novost" jer ne vidim ostvarenje te novosti.
:D
Sad opet ovisi od trgovine do trgovine! Npr. Adm je pred 2 tjedna srezao cijene nekih procesora....
Definitvno će taj E8500 biti odlična kupnja, al ja opet ne vjerujem da će pasti s 1300kn na oko cca 850kn( barem ne kod nas) ;) jer to je 450kn što je pristojan novac :D
Yup, neka bar na 1000-1100... Meni dobro... nemora bit 850 :D= Citat =:
Izvorno postao zoky
Ja ga već imam :P