pokuso sam se ulizat da mi neko da neki dobar guide pa sam zato reko uber 1337 pro itd :p
thx za ovo malo cu progledat pa valjda nebudem tolko los :p
Printable View
pokuso sam se ulizat da mi neko da neki dobar guide pa sam zato reko uber 1337 pro itd :p
thx za ovo malo cu progledat pa valjda nebudem tolko los :p
Biti ćeš loš za 2-3 godine, ako sada počemš igrati 5-6 gameova na dan kompetativno na ICCUP serveru :)= Citat =:
Izvorno postao AVGstar
Ulizati? A baš ćeš to postići ako napišeš "1337", s time samo postigneš bruku :D
avg je 1337 wannabe pa zato to pise..
x(
Daj mi samo objasni što tvojem avataru to viri iz glave ili ulazi u glavu...nikako da skužim :)= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Metak..
To je znak HS-a (headshota) u CS-u :P
Bar nije lako za skuzit :(
Al to je u CSS jel'da ?
Bolji mi je onaj iz starog CSa, kaj zgleda ko noz kroz glavu :rotfl:
Uglavnom AVG ak si i ti za jedan okrsaj newbija samo me pitaj :) Ima vec duze vrijeme kako nisam igrao StarCraft, a igra mi se pa trazim ljude priblizno istog skilla
A ko u 1.6 ali je malo "poboljsan", ali to je to!
odlučio sam neki dan krenuti ispočetka sa kampanjom... ovaj puta će biti maraton... original kampanja, brood war + wings of liberty na brutal... :)
nakon što sam se namučio da posložim jedinicu kako spada zbog nekog grafičkog buga na windowsima 7, prošao sam prvih 6 misija u komadu (+ tutorial) ... :) baš je zabavno...
:D
Kako si uspio rjesiti grafiku?
neki batch file sam skinuo koji funkcionira kao launcher za igru... ne znam koje linije su unutar njega ali stvar funkcionira... doduše još uvijek se zna dogoditi da nakon 2,3 misije boje podivljaju ali samo izađeš iz igre i opet uđeš i opet je sve OK... bez toga fajla nisam ni mogao pokrenuti igru jer je već u izborniku došlo do problema... :)
da, na sedmici je stvarno zeznuta stvar, htio sam neki dan sa frendom odigrati bw ali nismo uspjeli zbog grafike