:rotfl: :pray:
Printable View
:rotfl: :pray:
budi zao, modlice, slobodno :(
Toliko stvari bi sad ukljucio u ono sto bih pisao,pa necu sada pisati
Evo da se i ja okušam:
U dvanaest i deset sam se probudio. A u pola jedan sam ustao, oprao zube, umio se i seo da doručkujem. Ceo svet mi se srušio pred očima. Jeo sam i seo za komp. Plakalo mi se. Pojeo sam čokoladu. Svi su protiv mene. Upalio sam Crysis i stonu lampu jer je u sobi bilo izuzetno mračno, kao i u mojoj duši, jer je svet okrutno mesto gde nema svetlosti na kraju tunela. Frend me zove napolje: "Hajde majmune na fudbal!" Pogledam ga ja duboko u oči shvatim da mi on govori reči mnogo dublje nego one iskazane; osetih tugu u njegovim očima i rekoh mu: "Biće sve u redu." "Ma popušiš ti meni qratz", reče on i ode. Ja se obukoh, nazuh nove bele čarape i teniske patike (jer nemam fudbalske), izađoh iz kuće i dok sam silazio sapletoh se i padoh niz stepenice. Deda me čuo kako urlam, izleteo je napolje i počeo da jeca: "Zašto si tako okrutan, Bože!" Ja osetih njegovu tugu i rekoh mu: "Biće sve u redu." Izađoh na ulicu i potrčah ka terenu. Male devojčice su igrale odbojku na ulici. Koliko samo u svetu ima nesrećne dece koje ne znaju za igru! Koliko tek nasilja ima u svetu...! I stigoh ja na teren i taman prvi put šutnuo loptu kad pogodih jednog dečaka u glavu i razbih mu naočare. Mojim drugovima je to bilo smešno jer je bez njih bio slep kao pas, pa je počeo da ih traži po zemlji. Ja se zamislih i rekoh: E, moji drugovi, život brzo prolazi! Zato živite punim plućima, smejte se i igrajte!" Posle sam otišao kući i upalio Crysis. Posle dva sata, majka mi kaže: "Idi da poprskaš dvorište." Odoh ja, i dok sam prskao, zamislih svu tu sirotu decu u Africi kako žive sa jednom čašom vode dnevno! Ah, kako su samo nesrećni! I tu se ja zamislih nad životom i sudbinom i nagazih na crevo, okliznuh se i udarih glavom o beton. Urlao sam tu dva minuta dok deda nije istrčao i pomogao mi. Za to vreme voda je poplavela baštu i ja sam samo čekao tatu da dođe i opali mi šamar. Batina je iz raja izašla. Ali ogreja suce radosti, osuši baštu i ja se vratih u kuću i upalih Crysis. Niko se naučen nije rodio; i ne kiti se tuđim perjem.
Ja sam danas naučio dve stvari: da sam drugu razbio naočare i da je deda uvek tu.
"Ha!", rekoh. "Konačno kući".
THE END
ajde,da i ja nešto probam...
ustao sam se oko pola 8 i krenuo u šetnju po gradu.jebote,kiša će nas sve podaviti.vrijeme je bilo odvratno,ali u isto vrijeme i prelijepo,pogotovo pogled na Bosut,koji je imao hipnotizirajući efekt na mene.vidim,ide se u školu,ljudi idu na posao,svi imaju nešto za raditi,a ja ništa,jebiga.problemi sa srcem mi zagorčavaju život već duže vrijeme,ali ne ovako intenzivno.valjda mi nije ništa.kad sam došao kući,mokar kao pas,skinuo sam sve sa sebe i preobukao se.umirem od gladi već jendo sat vremena ali,previše sam lijen da bih se protegnuo do hladnjaka i napravio si sendvič.nekako se loše osjećam ovaj tjedan,ništa me ne zanima,samo svako malo osjetim probadanje u trbuhu.na netu ništa zanimljivo,po običaju.danas je petak.peeetak.da.početak vikenda.obično se veselim vikendu,ali sad ne.sad me boli briga,svejedno mi je da li je petak ili srijeda.stvarno sam u k**cu u zadnje vrijeme,ali ni sam sebi to ne želim priznati.nemam pretjerane želje za igranjem neke igre,jedino mi san pomaže da pobjegnem od samog sebe.počeo sam slušati black metal.o da...sviđa mi se,i to poprilično.ali u isto vrijeme me i deprimira.jebeni flight simulator x...instalirao sam ga,igru veliku 16 gigabajta,da bi ju igrao 3 minute i skužio da me pretjerano ne privlači...
izbrisao sam ga.vjerovatno ga neću ponovo instalirati.vrijeme je odvratno,a u isto vrijeme i prelijepo...kao i naši životi...
evo i moj dan neki dan...
buđenje u 8, žderem musli od grožđica vitalis s nesquickom, oblačim se crna majica, crne hlače, hydrafort jakna jer je kiša lijevala ko iz kabla, crne šuze, stavljam player, puštam odma disturbed - believe, letim kroz prozor dole do pekare preko puta ceste, kupujem smrdljivu hladnu pizzu za 8kn, mislim si kako je odvratna dok je žderem. krećem prema tramvaju, tamo dolazim na stanicu mokar ko krpa po hlačama, svi me gledaju, ja bez kišobrana oni svi sa kišobranom. sjedam na 14 i vozim se do učiteljskog faksa. tamo sam stao ispod drva jer ne pada kiša ispod njega, dolazi 5ica, u međuvremenu gledam neku curu, ima dobru guzu, sjedam na 5icu, 3 stanice poslije letim van i kroz kafić ulećem na faks. pičim do centra informacijske potpore, letim na neke stranice, malo tu na forum, pročitam koju lijevu desnu napišem neš, odletim dalje na ispit u 11. ispit je bio gadan, rijesio 3 zadatka i s jednim se mucio masnih 30min i onda skuzio da se glupiram previse xD da je prelako, rjesim i skuzim da sam krivo uvjet napisao jej. ode 1.5bod ili kolko već. i tako ja pičim dalje u menzu poslije ispita, nažderem se, oslića i nekog prozora, pozdravim se s kolegicom s kojom sam ručao, neš vamo tamo, odem u cip, pogledam kad imam vlak i pičim do kolodvora. dolazim tamo u 13.35 kupujem kartu, u vlaku sam u 13.45 vlak već pun. sjednem na jedno mjesto di nema nikoga, dodje neka pička i pita dal može sjest. velim da može. maknem torbu gore, ona sjedne. ja slušam player, ona pokušava dić torbu, ja je gledam i oću da prasnem u smijeh, a mislim si dal da je pitam dal treba pomoć. ne pitam ništa. kao ugasim player i onda me pita dal joj torbu mogu stavit gore. kažem nema beda. dignem neku masivnu torbu, koja nije ni 2 kg imala lol, al je bila veeeeeeeelka i stavim gore, i mislim si dal da pričam s njom ili ne, odlučim ne i nastavim slušat player i buljit kroz prozor. ova me gleda tu i tamo. ode spavat. vidm poslije čita ona neki deutsch, studira ff njemački rekoh gr8. dodje neka baba, a kako imam 1,9m i moram se ispružit pita ona dal može sjest, onak imaš mjesto pored mene i nasuprot cure i mjesto nasuprot mene a pored cure. i onda normalno tam sjedne, neka baba u 40tim, naorana sa velikim sisama i biznismenka. i rekoh oke. počne ona čitat gloriju, meni zlo oće. pored mene doleti još neka mlada pica sjedne i gleda me, gledam ja nju i pita me šta je... gleedam ja i mislim si wtf... pa rekoh niš... a ima zelene oči, lijepe. i tako vlak krene. i nakon zaprešića ova nije izašla (bussinessmanka) tek u zaboku se pobrala. fala kurcu. osto sam sa onom zgodnom visokom :)
i stalno je gledam i ona se smjeska nes, ja cutim, ne znam šta bi. jeb ga papak sam ispo. i tako...
fino došo ja doma, ona išla još dalje od mog mjesta. i fino po kišici prošetah doma :) i eto... došo doma počela stara kuhat šta ima di si kako si... a meni glava puca, rekoh pitaj me sutra sve, bacio se spavat i crko....
eh da i u međuvremenu piso po forumu i tako to...
end sceeeneeee
Opet na pocetku.Startao je,iako sa zaostatkom ali otisnuo se,no opet je pao na prvoj prepreci.Znao je koliko je sati...ali cini se da mu nista ne znaci to vrijeme,jer uostalom nema utjecaja na njega.On je tu i dalje gubitnik.
Vrijeme mu prolazi.Izmice mu kroz prste,kao pjesak koji sakupis u saku.Jednostavno ga gubi.Sav taj pjesak.Curi polagano van.Curi u nepovrat.
Jos je sagnut,posrnuo,u nemogucnosti ustati se i krenuti dalje.Jos je mali.Shvatio je da jos nije dorastao igri velikih...vecih od njega.
To sto je napravio do sada...nije dovoljno.Nema vise vremena kako bi rekao vrijeme ce pokazati.Vrijeme ga je pregazilo.
Gazi ga i gazi...
vec je starac
Tek dan prije sjetio se koji je dan.Shvatio je da je prije godinu dana bio na istom mjestu,ali sa jednim snom.Jedan san,jedan trenutak da potraje vjecno-to je sve sto je htio.
Prije godinu dana u isto vrijeme,isti dan,imao je san.Slusao je svoju pjesmu.Pozivala ga je u boj.Bio je spreman.Znao je da on to moze,iako je na trenutke posustao.
Prije godinu dana u isto vrijeme znao je sto zeli.Ispunio je san.Dozivio je trenutak.Sve sto je htio dogodilo se.Pokazao si je da moze i da zeli.No nije bio sretan,htio je vise i vise,dok ga to nije srusilo.Previse je htio.Nada ga je ugusila bas u onom trenu kada se ponadao da su saveznici.Samim uspjehom poceo je njegov pad.Padao je lagano i polako i na kraju bez ikakva uspjeha zavrsio je pricu.Dani su ostale tek stranice.Stranice koje samo podsjecaju na njegov manjak pameti.Nije si mogao pomoci.Jednostavno je bio spreman na sve padove koji su mu se dogodili.Jednostavno je postao bezveznjak.
Nista od onoga sto je napravio mu se nije vratilo nazad.Vratile su mu se lose stvari.Stvari koje nije ocekivao,za koje se nadao da ce drugacije ispast.Sve sto je radio,radio je zabadava,nije zelio vjerovati tako,no tako je bilo.I tako nakon tog vremena,jednostavno ostaje samo mrlja na papiru.Ostaje samo jedan u nizu,iako je bio prvi.Nezna vise dal mu je vazno.Niti nije,ali svejedno ocekivao je nesto.Definitnvno je.No,nije se dogodilo nista.
Prije godinu dana,razdoblje je pocelo....
e kad se ja sjetim svoje teme Muke Jadnog Morgotha od pred dve godina :(
se sjeća još ko toga ? :(
padala je kisa,a ne snijeg.bio je nadobudan.u tom zadanom trenu,nije znao sto osjeca.Znao je to prosle godine u to vrijeme.tada je padao i snijeg.nekoliko dana poslje.
hodao je po putu slusajuci glazbu.koju je sam izabrao.koja je trebala nesto promjeniti.ali svih godina nije nista.
nadobudno,i ocekivano,dosao je prvi.bio je promatrac,ne akter.pomogao je nekim prolaznicima i smjestio se na neko mjesto kako bi promatrao rulju oko sebe.prosao je sat,poceo je teci drugi.
i onda se dogodilo.jednostavno je dosla do njega i krenula pricati sa njim.poznao ju je.jedva jedvice.no na neki nacin osjetio je da mu se otvara,da prica o sebi.muzika je i dalje tekla.ona ista koja je trebala nesto promjeniti.mozda samo u njegovoj glavi,al cinilo se kao da je i ona cuje.
samo na nekoliko sekundi gledali su se bez rijeci.gledao je u njene oci,pricale su pricu o njoj.nije mogao skinuti pogled sa njih.
i onda je netko poceo ponovnu konverzaciju.carolija je nestala.ali nije bed.polako je poceo shvacati da to nebi bilo ono sto ocekuje.bar je tako sam sebi govorio.zapravo nije znao.prolazili su sati,a on se pitao sto osjeca.
i tako,dan danas misli o tome.sto je moglo biti,sto ce biti,hoce li ista biti.
tipicno
coece...ostao sam jedini koji posta ovdje :D
škola je završila, teškom mukom ocjene su ispravljene, samo jedan predmet je pao; fiziku kletu,
ostale ocjene ispravio je on, 5 mogao je pasti predmeta.
ali ne dopusti da ga ta sudba snađe već, hrabro u učenje krene i ispravi zemljopis pa kemiju i crtanje na kraju jer konac djelo krasi.
ne pisaše on test iz mehanike i matematike, jer bolestan u postelji ležaše tad, jer da pisao je, on bi te predemete pao.
fizika osta 1, jer aždaja ne daše da ispravi je on, no u duši svojoj bitku on je dobio.
Kakvi su vam to monolozi u trećem licu?
prica se o nekom liku :)= Citat =:
Izvorno postao m777
Mm... ok? To još uvijek nije monolog.= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
ispricavam se na tome...duboko= Citat =:
Izvorno postao m777
Da, ignorance and sarcasm go hand in hand.
@m777
aj ok,oprosti ak sam te uvrijedio,al fkt nije vazno ko je u pravu...vazno je da se pise :D
a u trecem licu mi nekak lezi bolje :(
jutro,iza zore.krece.vozi se u starom tramvaju.vani pada lagani snijeg.opet razmislja.i to opet o najgoroj mogucoj stvari-proslosti.radi sumu protekle godine.zbraja uspone i padove,nalazi se u minusu kada se sve zbroji.isao je na meeting place,ali pazi ironije;nova godina poceti ce kao i ona prije nje.sa jednim danom razmaka.opet ce vidjeti to lice kraj autobusnog kolodvora,opet ce zaboraviti sve.opet ce ga osvojiti.opet ce pokusavati imati njenu paznju.opet ce ga rastuziti.
nova godina opet dolazi kao i prosla.sve je isto,cak i njen pocetak.samo sa jednim danom razmaka.i da stvar bude gora,ovaj put se celici kako spada.ovaj put ce to biti brutalno.jos tjedan dana,i opet ce se dogoditi jedan deja vu.deja vu koji ima cijelu godinu,svaku godinu.deja vu koji nije dobar.jednostavno ima takav predosjecaj.sve se lagano ponavlja.
kockice opet padaju slicno,slagalica se opet slaze.opet ima nove cipele,takoder.
no,ovaj put zna sto moze ocekivati.ovaj put je spreman.za susret.za novu godinu nije spreman,nezeli je,a opet njene plodove zeli.
vraca se doma.novi tramvaj.nema snjega,al je predvecerje.slusa istu pjesmu,i ponovno razmislja.i opet ga nece nikuda dovesti,kao ni dosada.
Da, tu se zbilja može raspravljati satima o tome tko je u pravu. :D= Citat =:
Izvorno postao Dreadlock
padao je snjeg.jace.mnogo.crni kos je hodao na bijelom snjegu.imao sam glavu naslonjenu na staklo dok me stari tramvaj vozio doma.dan je svanuo.vec duze.razmisljao sam opet.ne vrijedi mi posao.dozivio sam novi poraz,a nisam ni krenuo u bitku.ona nije moja,niti nece bit.ja sam kao stvoren za samocu.kao stvoren za to se pitam sto prokleto ne valja samnom dok mi je glava naslonjena na staklo i dok zamisljeno gledam van.ona se nece voziti samnom.ona nece bit na stolcu ispred i zaljubljeno gledati u moje oci i ja u njene dok se vozimo bilogdje.nece nasloniti svoju glavu na moje rame.necu joj biti oslonac.ona je njegova.opet sam sam i tuzan,jadan.opet nema srece.cemu prokleti trud,cemu prokleta nada.
mozda ni nisam dovoljan.stol ne pali.
i opet tramvaj vozi.sve je propalo.a ja prepusten tramvaju.
dredloče jesi li ti moja fotokopija :( ili sam ja tvoja :(
mozda smo dva originala :)= Citat =:
Izvorno postao _ZlayA_
ma zadnji me je tvoj post natjerao da se stresem i najezim zbog slicnosti sa vlastitim zivotom...
Dying... Need more space... NEED MORE SPACE!1!1!
Dosla si.Samo si se usetala kao da se nista nije dogodilo.Samo si se pojavila."bok bok" to je bilo sve.I sjela si.
Pa dobro,tko ti daje pravo da nakon svega opet dolazis? da nakon godinu dana dodes i opet mi se prosetas po glavi.
pa ja ne vjerujem.usudujes se doci nakon svega.nakon svega sto sam proso.nakon svih govna koja sam progutao jer te nisam mogao zaboraviti.koliko puta sam mislio...sto bi bilo kad bi bilo? koliko sam sugavih monologa napisao iza ove faking maske dreadlocka.koliko puta sam veceri proveo misleci o tebi?
ali ne...imala si decka.imala si ozbiljnu vezu.I ja sam prokleto zvisio.i sad opet sutra ista prica.opet se sve ponavlja.opet ces mi uc u misli.opet te necu moc izbacit.opet cu se pitat sto bi bilo kad bi bilo.pa jel je to moguce? jel je to u redu?
kad bi ti samo znala koliko si mi znacila...kad bi samo znala.kad bi znala da bi uvijek bio tu za tebe....zasto mi to radis? ne vjerujem...jednostavno ne vjerujem...mrzim te.mrzim sto mi toliko znacis.i polako dovrsavam ovaj faking monolog.i sutra je opet repriza prosle godine.opet ces biti di god bum iso.....
a ako te netko ukrade....neznam stvarno...onda me netko zesce prca u mozak....fakat zesce
Sjeta.Htio bih se vratiti tamo.Neznam jel je to samo zbog nje.Ali i ona je vazna.Bila je onakva kakve sam je se sjecao.Ista takva.Nespretna,nasmijana,pomalo nervozna.Bila je to ta cura.Patnja od godine dana za njom.Takva.
Kako bi se osjecao prijatelju na mojem mjestu? Mozda si vec bio?
O curi za kojom si patio,koju si tako dugo zelio,bez ikakve mogucnosti da je imas veliki momci bacaju komentare u stilu:"Nju bi potrosio", "Njoj bi umocio" ,"Ja cu nju izjebat".I isto tako promatras kako se motaju oko nje,glumeci velike frajere.Cak i ona izgleda kao da to zeli.Ona, jedna i jedina koju si svim svojim srcem zelio imati.Kojoj i dan danas pripada djelic tvoga srca.I taj djelic raste.I opet se sve ponavlja,kao jedan masivni deja vu u kojem nitko ne pobjeduje.Isto se sve ponavlja.Samo smo stariji jednu godinu i jos par detalja koji nisu bitni.Uspomene me polako guse.Prosla godina ti stoji kao teret na ledima.I jos ti se baca nova.Znas vec ishod.Znas vec rezultat.Znas vec koliko je sati.Znas vec da nista nece biti.Znas vec da je sve propalo.Znas vec da nemas sanse.
Sve znas,i ko budala se nadas.I iako sve znas,potajice nesto prizeljkujes.A znas da nece biti nista.Mozda samo repriza prosle godine.
Gubitnik si.Izgubio si vec u startu imajuci veliki zaostatak buduci da prva voznja nije dobro prosla.
Jos se nadas.Luzeru
kriza je.plina nema, ali ga baš i nije briga jer se ne grije na plin.no ljut je jer svevišnji ne otkazaše početak škole.
jutros se probudio znavši da počinje škola znao je da nemože ostati igrati gta4 popodne jer škola u 14:00 počinje.kleo je primorca i vladu, iako je znao da od toga koristi nema.pošao se šišati jer je već cijeli bio obrastao dlakama.nije volio šišanje.no treba izgledati uredno kad ideš u školu jer kad te profesor vidi obraslog mislit će "pogledaj ga kakav je očito ne drži do sebe nije ga briga kako izgleda sigurno neće imati problema da jednog dana bude lučki radnik ili čistač"
zato treba biti uredan.
došao je doma oko podne i uhavtio ga je onaj osjećaj lagane treme pred školu.
....nastavak slijedi....
samo polako.
chill.cekam kebap.opet chill.nis se ne radi cijele dane.
zagrebi ispod povrsine.
patnja,bol.ne zbog tog sto sam se ogrebo,vec je to od prije.nastavlja se.na kraju svake epizode je to be continued.iste greske,ista sudbina,isti problemi,isti ja.
problem stoji,ja sam tu.ocekivo je ljubav svog zivota,umjesto toga dobio je osjecaj pripadanja medu jadnicima kao sto sam sam.
kratko slatko i sve receno
Valentinovo.Dan kada je sve skupo.
Ruza-bar 25-30 kuna jer ipak znaju cvjecari zaraditit na taj dan
Bombonjera-ajd negdje dvadesetak kuna,ak uzmes veliko pakiranje raffaela onda je 33.
Plisani medo-negdje 40-50.
Fino se sredis,obrijes,skockas.Obuces majicu koja nije zadnja klosarija,vec predzadnja.Kosu ostavis kako je,nemres je ukrotit ni da si profesionalni krotitelj kose.Krenes na tramvaj i nadas se najboljem.Hodas do birca gdje se trebate naci.Dolazis do nje,dajes joj poklone i ona te poljubi.Nakon sto pricate u bircu i do nekoilko sati,platis si cedevitu-10 kuna.
Vec je predvecerje.Hodate skupa,drzi ruzu.rafaelo ste pojeli zajedno u bircu.Hodate i hodate.Sjedite na klupu.Gledas je u oci.Neprocjenjivo.Dao bi sve novce na svijetu da to imas.Tu osobu koja ti znaci vise od svega,koju gledas u oci.Ides na novi poljubac.
I budis se.Upravo si se vratio u stvarnost.Dobrodosao.Nadam se da ste uzivali letjeti sa "snovi" airlinesom.Dodite nam opet.
Nista nije onako kao u snu.Nece ni biti.Tj.njoj hoce,ona ce srecu imati.No,ti si taj koji nece.Ti si taj koji ce gledati iz daljine.Nju,tvoju jedinu,i njega.Njega niti neznas.Tko je uopce taj lik koji se mota oko tvoje jedine?
I prosla ti je jos jedna godina.Vrijeme ide,godine prolaze...And you are not her valentine....
Sjeta.Prokleta.
Proslo polugodiste,snijeg.Sajam.Sajam zavrsen tako da se uskoro saznaje najveci luzer.ja.Gotova skola.Nova godina,najbolja do sad.Tamna soba,putovanje satima do brda.
Pripreme za put.Nezaboravno putovanje prozeto raznim salama,sto slanim sto neslanim.Jedna ljubav.Shvacanje da je ta ljubav bila puka glupost.Shvacanje da ne zelim provratak.
Drustvo za bijeg u dalek svijet se raspalo.Djelovi su se pokusali skupiti,no u rodnom gradu nema bijega.Dok smo salabajzali po metropoli,nismo se ni okrenuli,a vec smo bili brutalno razdvojeni.Nista nije moglo sprijeciti raspadanje.
Prezaljene stare ljubavi,dolazak novih jos neprezaljenih.Vrijeme ide,starim,gluplji sam.
Sjeta me prozdire iznutra.Hocu reprizu cijele godine,a znam da bi bio samo na gubitku.
Trebam nastaviti.A uskoro je kraj.Epoha zavrsava
engleski.
profesorica iz engleskog je slaba. slaba kad treba kazniti problematične, ali kad treba lagati i kažnjavati one koji rade najmanje problema onda demonstrira svoju "silu".
ja sam jedan od takvih. onih koji najmanje rade sranja, a najebu najviše. ironično zar ne?
kako pratiti kad cijeli razred urla? pitao sam nju. nije mi ništa odgovorila jer valjda nije imala odgovore, ali zato je imala kemijsku da mi upiše 1.
danas, opet pozvala je ravnatelja. razred je bio katastrofa. optužila me je ni krivog ni dužnog da sam se gađao lopticama. imao sam lopticu i pepao sam je od pod ali se gađao nisam.
to ravnatelju očito nije bilo bitno, jer mi je pozvao roditelje.
ali, što je s onima koji se zaista jesu gađali? zašto nije prozvala one koji su nju gađali lopticama u glavu? zašto njih na prozove jer ne prate nastavu? jer je slaba. boji se. pitam se čega se boji?
ali zato sam ja i još 2 koje je prozvala (ni krive ni dužne) na ravnateljev zahtjev napisali na papir tko pravi probleme.
hoće li sada biti pravde?
zar smo mi trebali reći zbog kojih ona suzdržava suze na satu?
zašto ona, koja zna tko ju je gađao lopticama iz zadnjih klupa to ne kaže?
žalosno ali istinito.
Ne znam di ću, pa ću ovdje. :D
Provedoh dosta vremena na ovom forumu. Napisah dosta postova na ovom forumu. Mahom su bili retardirani, djetinjasti, nepotrebni i glupi, generalno beskorisni. Odsad ću se potruditi da svaki post koji napišem ima nekakvu svrhu i nije samo glupi spam, jerbo nije bit u kvantiteti postova, već kvaliteti istih. Uglavnom, I'm back. :D
to je njena pjesma.
jutro,suncani dan,livada.na distanci je.ali me gleda...gledam i ja nju.potez nemogu napravit.on je stalno zove na mobitel,provjerava.ispred mene je prepreka.
zatim zagrljaj...najvise sto cu ikada dobiti od nje.mirisi cvijetno.osmjeh joj je na licu.tako par minuta.gleda me u oci.
odlazi.zbog njega.ostajem sam na jednom mjestu.pocinje oluja.kisa lijeva,vjetar ubrzava.
jesam li sretan?
neznam.vrijeme me pregazilo.isplati li se cekati...cekati onu za koju mislis da je preposebna,ili nastaviti dalje,traziti novo sunce?
trebao bih biti pametniji,ja sam gluplji
Upoznao sam te prvi puta jucer,nedaleko od sredista grada.Upoznao sam tvoj blistavi osmjeh,upoznao sam tvoje predivne oci,upoznao sam se sa tvojom simpaticnom pojavom.Dala si mi neku vrstu nade.Nekako sam mogao vidjeti nadu.No kad sam shvatio da danas odlazis,lade su mi potonule.
Dal da odem na kolodvor,da ti kazem koliko mi znacis,ili da propustim tu sansu.Tko sam ja nego samo prolaznik u tvom zivotu.Random lik,koji je samo nakratko dosao u ubrzao ti dosadnu svakodnevicu.Nemogu napraviti bas nista.Jednostavno nemam tu auru.Auru nekog junaka u cijeloj prici.
Ali,kad bi mi rekla neke pozitivne rijeci,na rukama bih te vratio kuci.
Kolodvor ili ne,pitanje je sad?
htio sam napisat nes i postao sam al mi je bezveze,sorry :D
sve gubim.
znas ono kad toliko gubis da ti se cini da zapravo dobijas.da.dobijas gubitke.nema vise niceg.prije mjesec dana tehnicki si nesto i imao.
gotov si.
nemas.gubitak imas.zgubired takozvani.
i sutra je opet stara godina.zacarani krug se nastavlja
Novi pocetak sa starim krajem.Kako je simpaticno to da zapravo sve gubimo.Sve se izgubi.Sto ostaje?Sve gubis,dobitak je trenutno stanje stvari.
Vrijeme nam neide na ruku.Meni pogotovo.
cak sam i zakasnio 2 minute nakon 5 minuta.Predobro...Nebih se ni samom sebi vise javio
Musko zenski odnosi mogu se strpati u svakojake usporedbe.Neke bolje,neke losije,no sve u svemu moze se reci kako one postoje.
Promatram posebno ovu,smisljenu nedavno od strane moje malenkosti: imamo takozvane "plejere".da,glavni frajer koji glumi mangupa i koji na sve ima neku simpaticnu doskocicu.obicno sam sebe predstavlja kao frajera i tako se ponasa i prema zenskom spolu.briga njega za osjecaje,briga njega za curu.Njemu je bitno da on obavi s njom sve radnje i da ostane zadovoljan i zadovoljen.Slama srca,bezobrazan je i bitna mu je samo njegova guzica.Plejeri su govna.Slazete se s usporedbom?
S druge strane,imamo cure.Cure koje kakve god bile,duboko unutra imaju u sebi ukorjenjenu pricu o princezi i princu koji dode na bijelom konju.reci cete-ne sve ali svaka cura je bar jednom u svom zivotu pozeljela da joj dode Mr.Right i da je izvuce iz svega i da skupa zive sretno zauvijek.Da ju spasi od zmaja i da pokaze svoju hrabrost.
I tako,cure idu po svijetu i zapravo traze svog gospodina savrsenog.Zuje uokolo.Cure(zene) su muhe.
Imamo takoder i normalne frajere.To su svi oni koji nisu plejeri i koji ne spadaju u gornji opis.Nemoraju nuzno biti toliko osjecajni,ali veliki dio ih je osjecajan.Zapravo na neki nacin kuze cure.Mogu ih procitati.Istina,nekad znaju pretjerati u osjecajnosti.Znaju sami sebe uvaliti zbog svoje osjecajnosti.Znaju biti pomalo odbojni,nazvani curicama i jadnicima jer pokazuju osjecaje za razliku od plejera.Na neki nacin ih se diskriminira.Kao da smrde.Oni su luk.
zamislite situaciju:Mali ivo je kupio kebap i sece,odjednom od jacine zagriza i pohlepnosti,izleti mu komad luka i padne na pod.Komad luka je pao pokraj govna koje je frisko na ulici od jednog psa.
Odjednom dolaze muhe.Lete iznad govna i luka.Muhe sljecu na govno.Ne kaze se bezveze "idu kao muhe na govna".Tako je,sve muhe ce prvo sletiti na govno.Istina je,nije mit da muhe vole govna.Muhe ga obozavaju.
Rijetko koja muha ce sletjeti na luk.Na prvi pogled,luk nije toliko interesantan muhama.Muhe ce izmedu govna i luka radije odabrati govno,koliko god gadno nama to zvucalo.Govno je magnet za muhe,i sto je najgore ono to zna i to iskoristava.
Istina boli,jelda?
dredloče, lurkam po forumu mjesecima, nijedam post da me natjera da ostavim iole trag svog zapazanja, ali tebi ovdje sada moram reci SVAKA CAST i to sa capsom hebenim...
ajde hvala,sad znam da bar netko cita ove gluposti :D