U kojoj godini otprilike dolaze windowsi 7?
Printable View
U kojoj godini otprilike dolaze windowsi 7?
valjda krajem 2009., nisam siguran. ali još će to oni odgodit
ajde da je barem i neko pametan ovdje...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
vista roxa xp u svim segmentima...
Izgleda da ce sljedece izdanje windowsa, sto je nevjerojatno, zahtjevati puno manje memorije, nego vista. Vijest možete procitati ovdje
Dalje, s druge strane, novi sustav ce moci iskoristiti procesore s daleko vise jezgara, nego sto su ovi danasnji i to primjerice do cak 256 jezgara procesora na jednom cipu(danasnji su sa 2, 4, 8 jezgara). Lijepa nas buducnost ceka, nema sta :) . Detaljnije procitajte ovdje
Vista nije ni trebala postojat samo eto izbacili su ju da zarade lovu, vista je dobra ali bez service packa i mnogih updejta je losa i spora. Windows 7 ce biti sve sto vista nije plus sto ce biti jos brzi i koristit manje memorije
Uvijek dođem u napast da izbrišem ovakve gluposti ^^
je, tocno tak :roll: . Daj molim te, ne pricaj gluposti. Vista je itekako dobar sustav, i kao sto sam rekao vec par puta owna xp na svim segmentima. Veliki je korak naprijed(gotovo kao svaki OS od microsofta) i radi sasvim normalno i bez mnogih update-ova, a s updatovima radi samo jos bolje. Vista je bila dugi niz godina u razvoju(jos se sjecam dok se pricalo o Longhornu) i svakako nije složena s namjerom da nas Microsoft opljacka. Windows 7 ce opet biti veliki korak naprijed i to naspram Viste, samo eto, ljudi u Microsoftu naucili su gdje su napravili neke pogreske u razvoju Viste pa su ih sada nastojali ispraviti, a uostalom, i Vista ne uzima puno memorije ako iskljucis aero sucelje i ako znas si podesit sustav tako da iskljucis nepotrebne aplikacije. Kada izađe i service pak 2 mislim da ce vecina korisnika preci i na Vistu konacno. A ovi windowsi 7 nece jos dugo na tržiste...= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
Samo da te obavjestim windows 7 je vani iduce godine :wink:
Da. Vani bi trebali biti za oko pola godine :wink:
Iskreno malo se i bolim tog aero sucelja, mozda zato sto ga nisam nikad vidio u radu ali sam koristio neke desktope koji su bili prakticki smece (tipke za gasenje i resetiranje na sredini desktopa velicine 200x200px, Start bez pola funkcija, Refresh u Privatnom Messengeru...).
Teso se navikavam na neke stvari. Tako mislim da ce biti i sa ovim ali vjeujem da microsoft nece opet zabrljat i da ce Viennino iscekivanje biti opravdano.
Probao sam rad na Windows 7 i nije me odusevilo. Je da je to nekakva beta ali nista novog za razliku od viste
Isto sam probao i jedino sto mi se jako sviđa je novi taskbar koji je odličan,također,brža je od viste u radu.
možda ovo ispadne i dobro...
sta sam vam rekao, sve u cemu su vistu fulali Windows 7 ce popravit. Vistu i sam koristim vec 1 g ali jedva cekam Windows 7.
http://www.imagesforme.com/show.php/224937_pray.png
Evo upravo sam instalirao Windows 7 i mogu reči da sam oduševljen. Ovo su prvi Windowsi koji su mi radili out of the box. Sve sam već imao pri prvom pokretanju, zvuk, internet, aero, sve! Kasnije mi je čak sa Windows Update-a skinuo najnovije offical drivere za sav hardver! Bojao sam se za igre, ali Far Cry 2 naprosto leti! svakao preporučam da isprobate!
Jebenica. Vista mi je za sada fenomenalna, ne znam zašto ljudi pljuju po njoj :o Mada sam i ja pljuvao dok mi napokon nije stigla prava verzija koja radi kako spada :D
Ali sve vidim da ću s guštom preći na Windows 7 pošto koliko kužim, on je taj koji ispravlja sve mane od Viste. Djeluje mi kao dobro tweakana/optimizirana Vista :D Bar po dojmovima ljudi i po slikicama.
Zašto nemaš wi7 taskbar?= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
U Buildu 6801 je sakriven. Ima na netu patch koji ga otključa, mogu postati screenove poslije.
Znaci to se moze skiniti free sa njihove stranice?
I kolko se on smije koristit?
edit:
OMG kako je ovaj chrome prebrz :shock:
edit2: preebrz :shock: :pray:
Sereš? To je ono čudo od google-a? Idem probati...
EDIT:
Jebate riža, bome je brz :pray: Ali sumnjam da ću ga koristiti, čudan mi je!? Mozilla mi se čini boljom :P
Aha,ja sam bio priseljen prijeci na njega i odusevio sam se brzinom,naviknut ćeš se Bartuče,malo si ga podesi.
I dosata offtopica za sada :)
Ja sam sa Vistom prezadovoljan ali kada izbace sedmicu prelazim na nju definitivno.I to na 64 bitnu verziju.Za par godina bu to konačno najnormalnija stvar....
Pa i neće biti x86 verija. :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
A kako to da se trenutno može skinuti 32 bizna sedmica.Da li će ju ukinuti do izlaska finalnog proizvoda ?klik
Naravno, još u ovako ranom bate sageu postoji x86 verzija koja će se u RTM izbaciti. Isto tako, Mirosoft je sakrio od nas smrtnika "super bar" koji zamjenjuje task bar u buildu 6801. Naravno, postoji Blue Badge path za to... :)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
http://lifehacker.com/5084437/the-blue- ... d-features
Sereš, kaj zbilja nebu 32bitne verzije?
Samo da mi onda ne radi Win7 isto kako mi je radila 64bit Vista :cry:
Ali kada realno pogledaš situaciju, već se goooodinama ne proizvode 32bit procesori. Tako da stvarno niti nema smisla raditi podršku za 32bit sisteme pošto danas složiš komp za stvarno male novce i automatski si Vista/Win7 ready...
Pa da. I ja se slazem sa tim da ne prave 32 bitnu podrsku, bas da bi nas prisilili da svi pređemo na 64 bitne stvari.
Bas imam jedan prazan disk i probat cu instalirat taj Win posto imam slabiji hardware pa da vidimo koko je zapravo optimiziran.
Jel mi moze neko pojasnit sto tocno znaci ona opcije upgrade pri instaliranju wi7?
vjerojatno isto što i na visti, umjesto da se instalira na praznu lokaciju, instalira se preko postojeće instalacije viste; na taj način ti ostaju svi fileovi i postavke ali i smeće :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Jel ostane bas sve,ono bas sve isto kao i sad samo da bude wi7.I hoce li mi i startup programi ostat isti?
neznam, nisam probao, vjerojatno neće baš sve biti isto
napokon ce se potisnuti 32 bitni procesori , ono vec par godina niko to ne pravi vise, korak unaprijed hvala kurecu.
Zna li netko kako rijesiti onaj problem sa xfire-om u pre beta verziju,ne vidim avatar i ono ispod njega kad s nekim razgovaram a i klasični xfire zvuk kad se netko ulogira je zamijenjen windows error zvukom :?
je ko odvrtio 3d mark ili neku igru da vidimo razliku između xp,viste i sedmice??
naravno da ima 32 bitna verzija.
drago mi je da ima x86.. nego jel se zna kad izlazi finalna verzija sedimce? nekako mi nije drago koristit beta verzije za os.. i citam da je brza od viste i xp-a.. zanimljivo, jedva cekam :)
^^ lijepo za cut da ce biti brzi windowsi, no to je bilo i za ocekivati
volio bih cuti odgovor na ovo.. guglao sam al nisam našao :(= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
2010., a možda već i 2009.
Sjecam se kak je bilo sa Vistom
Sve je bilo super, sve ce biti bolje bla bla bla
Instaliram Vistu i kad ono sto me prvo doceka je BSOD
Pa mislim ono...
Pa onda skidaj zakrpe, pa pol programa nece radit uf...
Ista stvar ce biti sa ovim novim windowsima u pocetku, tek krajem 2010 ce biti "usavrsen"
Dok se to ne usavrsi ja sam jos na XP-u