alt je izlizan i d malo a imam tipkovnicu tek par mjeseci
Printable View
alt je izlizan i d malo a imam tipkovnicu tek par mjeseci
5 godina keyboard imam i dalje citav, jedino sto ispod tipki gljive rastu :/
Nova tipkovniza, 60kn imamo iste u školi vec tri godine i ni im nista.
Nisu. Ne znoje mi se ruke dok igram i uvijek ih perem prije nego idem za komp ako sam prije ždero piceka golim rukama.
nemogu se izlizat, svaki put kad vidim i malu sitnicu na tipkovnici kupujem novu :P
http://img215.imageshack.us/img215/1955/p1010012yy2.jpg
jel se ovo racuna kao sitnica? :D
smrzla mi se slika, i najlogicniji postupak je lijepo hitit kamen od 5 kila na tipkovnicu.
Lol nisu mi izlizani brojevi...ovu tipkovnicu imam vec jedno cca 5 godina...
a kuzi ono krunica kraj tipkovnice= Citat =:
Izvorno postao cropir
Butalno!
I tipkovnice imaju dusu. Ali bar si postedio tipke zbog kojih se budimo ujutro i zivimi, previse dramaticno, nemaveze, WASD su jos zive.
da, slucajno je bila tam. ironicno.= Citat =:
Izvorno postao RaptOR?
@scorp: bacio sam je, al sacuvao sam one vazne tipke poput wasd, html i to. :D
iam microsoftov office keybord i svaka preporuka... ergonomicna, fina kad se ocisti, a nakon 5 godina>>>nist se nije izlizalo...
moja tipkovnica je pre cool i pre fucking jebena da bi se slova na njoj mogla izlizat
Ja sam kupio nedavno novu tipkovnicu, a onu prije sam imo 6 godina jos sad ko nova samo da se makne prasina a platio sam ju mislim manje od 50 kuna :)
ali najzanimljiviji je poplon! :rotfl: inače meni nisu izlizana ta slova! meni na njima nema tolki sloj prašine ko na ostalima!= Citat =:
Izvorno postao cropir
ne, nakon 2 godine zdrava.
meni je skoro godinu dana stara tipkovnica :D :D :D za par dana bit ce joj prvi rođendan,neznam kaj da joj kupim,mozda frendicu?
ja sam svoju nedavno promjenio, ali ne zato sto su mi izlizane tipke nego zato sto trebam upotrijepiti pritisak od 10 bara da stisnem jednu tipku...
imam novi laptop :D
a na starome, malo, pa se to ne racuna.
To te vaše nekvalitetne tipkovnice!!! :D
stvarno je teško izlizat tipke ja igram več nekih 5 godina na ovoj i još ništa
pa onak vidi se da komadi slova: qwertasdfgyxcvb; fale al ništ puno
Ja uvijek kažem da je najbolje kupiti tipkovnicu od 20 kuna (stvarno nema neke razlike osim ako voliš kerefeke poput shortcut tipki) pa se ne ustručuvati lomiti ju u napadima stresa.= Citat =:
Izvorno postao Bara
iam istu tipkovnicu od kad sam kupio komp prije nekih 7-8 godina a izgleda ko nova
edit
al kad okrenem naopacke pa istresem, nema cega nema u njoj...
Kakva je vaša higijena tipkovnice? Ja ju svaki tjedan istresem naopako i pročistim alkoholom...
Tipke su sve zdrave, osim kaj je promijenjena jer sam je uspio ubit s čajem i poslije toga benzinom za čišćenje...
Prašine naravno ima, tu i tam koja mrvica kruha, al ok.
Hmm... ja imam Logitechovu već 4-5 god i izgleda ko nova jer je stalno brisem sredstvom za čišćenje i usisavam. Doduše, kad popizdim, odnosim se prema njoj kao onaj mali iz shale ''1337gamer'' iz broja 106 pcplaya pa je isto čitava.
Pogledao sam i tipkovnicu koju sam imo prije toga i ona je isto OK, ali to je zato jer dok je ona bila u upotrebi nisam igrao puno FPS jer mi je stari komp bio SHIT!
:twisted: Nakon silnog killanja švabi, combine-a, zombija, zombajna, i mutiranih zamoraca, naravno da su izlizane tipke! :twisted: :ekipa:
Šta ti je fire button na tipkovnici umjesto na mišu :)))
Bio je nedavno negdje članak u kojem piše da po bakterijama, tipkovnice konkuriraju WC školjkama... vjerujem da je etanol dostatan :S
kaj se tiće tipkovnica zastupnik sam niske (ne)klase tipkovnica jer užitak hitanja po podu ili kroz prozor je neprocijenjivo, al svejedno lakše padne ak razbiješ jeftinoču...
imam microsoftovu office keybu vec najmanje 5 godina, i jedino sto je izlazano je @ na slovu V te kockaste zagrade []Sna F i G...
mogo bih otvorit merkator cega se sve nakupilo na wsad
ima cokolade,sladoleda...
= Citat =:
Izvorno postao majstoro
hahaha, otvorimo zajedno taj "merkator" i mozemo imat lanac trgovina, hehe bit će para.
razmak ima svojestvene udubine od palca i razvaljen je sve u 16 xD
cod jumping ftw :D
e pa daj demo rečeno je "budite iskreni" :rotfl: a ti lažeš ko ker, čim zalaješ odma progutaš govno XD
now now...
enivej, hm...ne, nisu mi tipke izlizane...logitechove tipke se ne izlizuju...
nisu ni moje, tipkovnica stara nekih 5 godina, malo je slovo A kod dolje lijevog kraka prekinut, al to nije nis...
moje nisu izlizane iako imam tipkovnicu već 7 godina
Začudo samo mi je zasada S i D izlizan. WTF?? :shock:
ja imamo onu default tipkovnicu od microsofta vise od 3 godine, a sto koristim nije izlizano, dok su desni ctrl i strelice skroz kad moj stari igra arkade -.-'