Tek sad vidjeh ovo, al fakat... :pray:= Citat =:
Izvorno postao ami93
I onda se cudimo kada se kaze da nam je narod nepismen :(
Printable View
Tek sad vidjeh ovo, al fakat... :pray:= Citat =:
Izvorno postao ami93
I onda se cudimo kada se kaze da nam je narod nepismen :(
ovako , jedno pitanje, bi li Nintedno Wii naručen iz SAD-a (Lockerz ftw ^^) radio normalno kod nas u Hrvatskoj ?
ako pak ne, što mi je činiti da proradi ?
Ne bi, druga je regija i igre kupljene u nas ti neće raditi na konzoli, isto kao i većina online elemenata ako je vjerovati pričama.
Možeš pokrenuti konzolu iako trebaš transformator za različitu struju.
hm , al ako bih pak naručivao igre izvana (recimo SAD, znači NTSC format kolko znam ) onda bi sve radilo OK ? ovo s transformatorom sam pretpostavljao...
Bi, ali ne znam za multiplayer i općenito online funkcionalnost jer je ona isto podijeljena po regijama.
E ljudi, kak se zove ona igra (igre?mislim da ima i par nastavaka) za ps1 gdje ste vi nekakav kineski ili japanski ratnik, i idete po bojnom polju tamaneći ogroman broj pješaka, konjanika etc? Onak, sjećam se da je baš bilo pravo nojno polje, sa skupinama ratnika koji svi navaljuju na vas...
Meni to zvuči kao Dynasty Warriors ali to je za PS2.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
A je da. Ma zbunilo me je to što je DW 1 obična fighter igra.
Warriors Orrochi...
Pitanje oko PS3 (namjeravam ga uzeti, jer ne mogu više gledati one Red Dead Redemption trailere bez da mi zasuze oči, jer neće na PC doći).
Dakle, koja je razlika između onih 40,80,160,320GB verzija?
Jel to samo hard disk, ili su poboljšane još neke performanse?
I jel se igre presnimavaju (instaliraju) na konzolu, ili se samo vrte s DVDa?
Kolko znam, neke se snimaju. Npr. MGS4 ti instalira svaki chapter prvo. Kolko znam, samo je hard disk u pitanju, što je meni retardno za nabit duplu cijenu kad moš za duplo manje para samo kupit hard od terabajta i prištekat. Dobro, otkad je novi firmware ne moš, al i to se da zaobić, samo nije legalno.
Osobno bih uzeo model od 40GB i... proširio mu mogućnosti i zašteko hard od terebajta, ko što je moj buraz učinio.
HDD ti kod konzola prvenstveno igra u tome planiraš li se pretvarati da je ta ista konzola neki multimedijski centar, tj. koliko ćeš nakrcati glazbe i filmova na hard. Pored toga ti služi za XBox LIVE/PSN i materijal koji planiraš skidati s njih. Za prosječnog korisnika (čitaj, onog koji planira igrati igre 2-3 istovremeno max) 80GB+ je bespotrebni overkill. Osnovni (40GB) je više nego dovoljan s tim da je novi tanki model tiši od starog fat modela.
+emulatori i masa homebrew sadržaja. :(
Kojima prosječan korisnik neće ni prismrditi.
Prosječan korisnik saka.
da pitam...killzone 1 ima split screen??
Hvala na informacijama.
Mislim uzeti samo par igara za PS3 (one ekskluzivne kao RDRedemption i par tabačina); nikakvi filmovi niti glazba niti išta slično (za to imam komp).
Dakle, koliko sam shvatio 40GB mi je dovoljno, no uzeo bih 80 za svaki slučaj, jer je još uvijek ispod 2k kuna.
No problem je što za 40 ili 80 nema slim edicija (za koju kažete da je tiša) u Sophoslabu, već samo za 160 i 320 verzije koje su puno skuplje.
Cijene idu ovako.
-40GB: 1600kn
-80GB: 1800kn
-160GB slim + bezveze igra: 2700kn
-320GB slim + bezveze igra: 3000kn
Dakle, postoji li 80GB slim ispod 2k kuna, ili da uzmem normalni 80GB, koji mi se čini najisplativiji?
Također, savjetujte mi još neki dućan koji bi ih mogao prodavati (osim Algoritma koji je skuplji od Sophoslaba), po mogućnosti da ima web adresu.
Ovisi gdje si, ako si u okolici ZG-a, imaš u Kutini VA-COM, 80gb slim je 1850kn... Btw, Red Dead ima i za Xbox, stoga :D
Navikao sam na PS gamepad još od PS1, takav isti koristim i na kompu za par igara, pa moje ruke više ne prihvaćaju drugi.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Ostat ću vjeran Playstationu (iako sam dvojku preskočio).
S XBoxom nemam nikakvih iskustava, a i Microsoftov je, što mu neide u korist.
Ništa, čini se da uzimam 80GB slim. Samo da završim semestar... Can't wait!
Pod Red Dead mislio sam na to da ima Red Dead i za Xbox, pošto si napisao "nešto kao Red Dead i ostale ekskluzive".... a dobro, možda sam te ja i krivo shvatio :D......= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ako se mene pita, xboxov kontroler pwna ps3 bilo kad. Ozbiljno, savršeno je ergonomičan i sve otkad ga prvi put primiš u ruke, kolko kog ovo zvučala ko čudna romansa između mene i neživog predmeta.
Za igre čekautaj www.base.com
KING <3<3<3<3<3<3= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Ne, ja sam tebe krivo shvatio. Mislio sam da mi time sugeriraš X360 umjesto PS3, a samo si rekao da RDR postoji za oba.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Nema veze.
Možda taj kontroler i je dobar, no da sad idem isprobavat XBox bilo bi kao da vršim preljub, što ne želim činiti.= Citat =:
Ovu stranicu sam već vidio i čini mi se dobra (jeftina). Znači, sve igre koje tamo naručim su kompatabilne sa PS3 kupljenim ovdje u HR?
Da, svi smo mi PAL regija.
@nee joe
Aludiraš na moj lapsus ili se slažemo? <3
we agree, mein schatz :3= Citat =:
PS3 ti može vrtiti igre iz svih regija, čak i Japanske uvozne, jer nema region lock kao 360.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Filmovi su mu pak ograničeni na regiju gdje je kupljen, tj. PAL u nas.
= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
ima
danke shuz :D
:)
zanimaju me ps2 igre koje mogu u 2 ili vise igraca
Na pamet mi padaju samo sportske igre.
Time Crisis?
dobro popledat cu, ima jos koi? xD
Pitanje u vezi naručivanja hardwarea izvana.
Dakle, naručio bih na baseu PS3 gamepad, jer je 290kn+poštarina, a kod nas je 475kn (a i nemaju zelenoga kod nas).
Pa jel netko zna jel bi mi nabili još kakve carine i to?
Dosad sam naručivao samo igre do max 200kn i nisam imao nikakvih problema.
Nikad ti neće nabiti carinu, jer je elektronička oprema.
Ono što će ti nabiti jest naš PDV, što je 23% vrijednosti proizvoda s poštarinom (ovo drugo je WTF, al dobro ajde) i 25 kuna carinskih troškova.
Isto tako, većina neće poslati hardver u hrvatsku, no ironično je recimo da će uredno poslati kolektorski Killzone 3 s identičnim gamepadom.
Dragon Ball Z: Budokai i sve naredne verzije= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
Jel imao itko instaliran Linux na PS2? Sta dobijam sve s tim, i jel se instala direkt na konzolu ili mi treba odvojen hd ili nesto?
Jel se može USB obični usb koristit kao storage device za xbox 360 ?
ako ne nadjete resenja ovde , probajte na youtube-u,ukucajte igru i misija broj pa koja je,tamo uvek nadjem :)
Imam kod kuće adapter za ps2 od 8.5v. Našao sam stari ps1 i hoću vidjeti jeli radi i prije nego što probam zanima me hoće li problema biti ako uštekam taj adapter u njega, a na njemu piše da treba od 7.5v?