igraj NFS PS...jos je gori od Carbon-a...
Printable View
igraj NFS PS...jos je gori od Carbon-a...
Oblivion,namjerno ću to napisati jer sam ljut na nekoga ko je toliko usrao igru,ima puno gorih igara,ali namjerno ovu stavljam jer me toliko iznerviralo šta su napravili od igre,jedini RPG koji je mogao biti u rangu svetinje,Morrowinda.
Hebo te Oblivion :yuck:
A sad objektivno,Fife,Tomb Raideri,šta ja znam...
cod4 i fear su ti vjerovatno najgori jer ih nemozes ni pokrenut pa si zakljucio da ne valja= Citat =:
Izvorno postao avr freak
meni su najgore igre fife,doom3,pray
Sve što ima veze sa nagurivanjem lopte prema golu, statistički, fps-style, simulacija je jednostavno smeće za mene.
Jesi li ikad igrao Morrowind?Kad ga igraš,onda se javi.= Citat =:
Izvorno postao Ov4lord
OK,tu se slažem.= Citat =:
Izvorno postao LL21
Tebi je RTCW najgora igra "zbog onih cudovista", a ako to prolazi kao argument onda mislim da može i ovo o Oblivionu.= Citat =:
Izvorno postao LL21
@LL21 ja ću ti samo reći da igraš Morrowind...nakon toga Oblivion.
Znat ćeš o čemu govorimo...
Morrowind ionako nije igra...to je...ne znam. :D
S= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
:pray:
Ja sam ga igrao 3,5 godine, napravio pauzu od godinu dana i sad ga opet instalirao, ne mogu se odvojit od te igre. A kad se sjetim da sam mislio da je najveće sranje dok sam gledao kak mi stari igra. (bilo je to prva dva mjeseca nakon izlaska igre, dok se nisam opametio)...
NFS Pro Street definitivno
[quote=Arbiter of Change]Tebi je RTCW najgora igra "zbog onih cudovista", a ako to prolazi kao argument onda mislim da može i ovo o Oblivionu.[/quote:7y3x2nio]= Citat =:
Izvorno postao LL21
fantasy wannabe rpg oblivion podrazumjeva čudovišta
možda on ipak nije očekivao isto u ww2 igri, iako to meni a vidim ni tebi nimalo ne smeta :)
Najgor mi je bila Harry Potter, mrzim tu igru odvratna je. :yuck:
http://www.pic4ever.com/images/bd6.gif
u prosjeku sve blizzardove stategije, jer takavtip RTS-ova jednostavno nevolim. i jos poneka, jako sam izbirljiv.
Ja isto baš ne volim strategije, ali Harry Potter je rekorder.mrzim Pottera. :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
Ford Racing franšiza.
ne volim Fifu, Counter-Strike i Simse, a mrzim Oblivion
... i Pottera= Citat =:
Izvorno postao nosferatu25
ne znam baš za najgoru igru, ali oblivion je najveće razočaranje ikada :yuck:
nek neko bena ovog covjeka tu= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
najgora igra mi je harry potter, nikad je se nebi sjetio da je niste spomenuli, KAKO GA MRZIM!!!!! :-x :-x
najgora igra=simsi,nikad te novce neću prežaliti,bez obzira što je bilo sisterki za roćkas
napravio lika,sagradio kuću,i onda se pitao 'šta sad' jedno 10 sekundi prije neg što sam miš uputio prema start->control panel->add or remove programs
WOW (:
Ovako:
Need for Speed Carbon i Pro Street - u usporedbi sa Undergroundom 2 i Most Wantedom, igre debelo sakaju (Pro Street više od Carbona). Kad vidite kako su odrađeni Underground i Underground 2, a nakon toga zaigrate Carbon, vidjet ćete kako je Carbon mnoogo mračniji i fali 50% dijelova. Jedina dobra stvar je Autosculpt. A što se tiče Pro Streeta, to više nije Need for Speed nego neka, hm, jako okrljaštena kopija Gran Turisma i sličnih simulacija.
Harry Potter - svakim nastavkom sve gori (odigrao PS1 verziju 1. dijela i 2. dijela te PC verziju 2. dijela 4. dijela), te mogu reći da je 2. dio puuno bolji od 4. dijela te PC verzija puuno bolja od PS1 verzije (šta se i mora očekivati od toga).
Oblivion - ne znam, nakon Star Wars: Knights of the Old Republic 1 i 2, ne mogu se ni prisiliti da igram Oblvnio a kamoli dobrovoljno. Prešao sam početak do izlaska iz tamnice, saznao kako je sve počelo i ostao zbunjen dobrih... 15 sekundi, prije nego što sam pobjegao (tipka Escape) van iz Oblvnioa.
Bilo koji FPS na konzolama - užas, nisu ni do koljena njihovoj PC braći (igrao Medal of Honor European Assault), treba mi 10 min da pošteno naciljam lika u glavu i skinem ga, jednostavno nemoguće kontrole.
Iron storm
Need for speed U2 i MW debelo sakaju naspram NFS2, NFS3, NFS5.
Harry Potter 1,2,3 nastavci su još ok, 4. i 5. sakaju da je to nevjerojatno, ali je za ubit dosadu ko stvorena i ima bolju igrivost od dosta današnjih naslova gdje se 5min diviš grafici i ugasiš igru i ikona blijedo stoji na desktopu sve do formata harda.
Inače najgora igra ikada napravljena je Medal Of Honor: Airborne. Igra koja nema faking pravo nosit naziv MOH, jednostavno nema, igra je takav šit crap da je to nenormalno. PA je još ok, ali isto nije to to, nakon Breakthrough nije trebalo ništa izać više pod nazivom MOH.
Zakaj je nekima Daikatana tak teško sranje, meni je igra bila skroz ok
Zato jer je Daikatana najbolji primjer igre koja nije većinski podbacila zbog svojih stvarnih problema nego zato jer nije ispunila suluda očekivanja koja hype povlači za sobom (iako ne znam baš je li riječ "hype" ta koju tražim u ovom slučaju jer ipak se ovo odvijalo malo ranije, više nekakav intenzivan marketing).
zašto?= Citat =:
Izvorno postao ChakNorris
čovjek je izrazio svoje mišljenje...ako ne voli blizzardove strategije, to nije razlog da ga se bannanira.
meni se osobno ne sviđaju igre kad imaš bazuku i gađa u nekog lika, a on ostane živ. GAĐAŠ MU U GLAVU!!1
...i on ostane živ. premda jest nerealno, meni smeta, jer užasno ide na živce kad ti njega ne možeš ubiti zoljom, a on tebe sredi s motikom koju pokupi iz obližnje kuće.
:pray:
no opet, mnogo takvih igara su hitovi, zahvaljući drugim aspektima s kojima pwnaju. malena nerealnost koja je prihvatljiva samo u Unrealu...
@Lord Jambrek
Jesi li primjetio da se u sve što smo sad ti i ja spomenuli upleo EA (NFS i HP je proizvođač a MOH samo izdavač)? Zar to ne govori dovoljno o njima kakvi su sada? :D
Što se tiče NFS, nisam odigrato NFS1, NFS2 i NFS5 pa su meni najbolji U2 i MW.
I evo malog detalja o HP5 (izvor:Wikipedija):
Lol? Lol.= Citat =:
EA said they could not include everything, in particular:
* The taking of OWL examinations directly; although player will earn OWL grades by lessons - top marks will unlock new rewards.
* Quidditch and Flying, apart from the section of the game with Fred and George.
* Changing characters to Ron and Hermione, but the characters Albus Dumbledore, Fred and George Weasley, and Sirius Black are playable as the game progresses.
* A few areas are inaccessible, especially with there not being an option to debug; The Whomping Willow is on the Marauder's Map but can't be located, Hufflepuff and Ravenclaw common rooms are nonexistent, Slytherin common room stops abruptly at the bottom of a staircase, Divination class, Gryffindor Girls' dormitory, the Quidditch Pitch, and Stadium are inaccessible and Hagrid's Hut cannot be entered, Dumbledore's office is shown in a cut scene, but not present. There are also several locked doors on the Grand Staircase leading to unknown parts of the castle.
* You cannot get in the Chamber of Secrets but you can get to the entrance
* Snape's worst memory was not featured in this, Snape instead gets angry at Harry for defeating him in occlumency.
* The series of rooms where the Philosopher's Stone(or Sorcerer's Stone) was held cannot be found, even though you can access the third floor corridor.
Još da uzmemo u obzir samo 12-ak spellova:
Ne čini li se da u ovdje citiranom nešto ne štima što se tiče igre?= Citat =:
Non-combat spells
* Reparo, a repairing spell.
* Wingardium Leviosa, used to lift objects.
* Depulso, used to push away objects.
* Accio, used to summon objects.
* Reducto, used to destroy objects. (Reducto can not be used in mission gameplay)
* Incendio, used to burn objects.[5]
Combat/duelling spells
* Expelliarmus, used to disarm an opponent. (It deals great damage but if your opponent is kneeling, use this spell to finish off your opponent.)
* Stupefy, a slow, powerful stunning spell.
* Protego, used to deflect spells coming.
* Rictusempra, another stunning spell that is faster than Stupefy but weaker (in the books, Rictusempra is a tickling spell).
* Petrificus Totalus, paralyses the opponent. This spell proves to be a strong spell because if opponent is alone and gets hit by this spell, the duel is automatically over. The same thing could happen to you. (Though it only deals great damage against Voldemort)
* Levicorpus, used to hang the opponent upside-down. However, in the books, this spell did not appear until Harry Potter and the Half Blood Prince. (This is yet another spell that only damages Voldemort)
Expecto Patronum is used in the beginning against the Dementors, and again in a Dumbledore's Army (D.A.) meeting, but it is never used again.
meni je najgora igra sims.i svaki njezin nastavak i ekspanzija.i gta mi ide na živce.i guild wars.
+1= Citat =:
Izvorno postao Rider on the Storm
ti novi nfsi su smeće, šteta :(
DIABLO,instalira..igra jedva nekih 200sati,čoeče koje sranje
bogohulniče...
teško mi povjerovati da si nakon 200 sati shvatio da je TEBI igra sranje= Citat =:
Izvorno postao GODSKILLER
:rotfl:
ali ja znam u ćemu je stvar...ti sebi želiš uvjeriti kako je igra sranje jer ti oduzim previše živvremena pošto je genijalna...vgg
Stronghold 2 i Stronghold 2 - Legends, Titan Quest, Matrix igre, Crysis i ova zadnja dva Tomb Ridera koji su postali totalna arkada, a priča je totalno sporedna stvar.
Nemoj tako. Meni Warcraft 3 isto nije niš posebno. Sječam se prije 4-5 godina kada je igra došla moji frendovi su se tako zapalili da je to nevjerojatno. Znali su napamet ime svakog lika u igri :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ChakNorris
Što se mene tiće War3 može leći u rupu da ga Stronghold zatrpa zemljom.
Smože :oops:= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Hellboy si ti igrao "glupi" oblivion da si ga igrao ne bi ti bio glup
najgluplja igra: ratatoulie :rotfl: :rotfl: :rotfl:
svi simsi
EA je proizvođač MOH:A zato jer filozofija EA-a je:= Citat =:
Izvorno postao Iron Storm
Kupit ćemo neku veliku tvrtku
Zatvorit ćemo ju
Imamo licence
zaposlit ćemo neki svoj žnj team jer nam je jeftinije plaćat radnike našeg tima da napravi nastavak neke legendarne igre
Sklepat nabrzak
Prodat
zaradit
Tako su napravili i sa Studio 2015.
Napravio 2015 najbolju WW2 singleplayer pucačinu na PC-u ikad, EA ih nakon toga otpustio, izašle su još 2 ekspanzije od neka 2 druga proizvođača koje su isto bile odlične, samo što su kratke bile.
Onda je EA-ov studio išao radit PA, koji ima brdo dobrog sadržaja, bio je još i dobar MOH, ali opet nije imao dostojanstvo starog AA. Nakon toga je došao MOH: Airborne koji nema veze s Medal Of Honorom, napravljeno da se proda.
Svi Simsi, svi Harry Pottery i cijeli serijal FIFA.
the club, scarface ...
Šta fali Scarface-u? Istina, ima odvratnu optimizaciju enginea, ali inače je solidna igra.
world of warcraft :yuck: igro sam i gore samo se sad ne mogu sjetit :D
Aajgore igre po menisu svi simsi,oblivion i fifa 2007. :twisted: