Pa ja ne znam di ti iskapas teme. Prestani ozivljavati teme iz mrtvih. Upozorenje imas.= Citat =:
Izvorno postao yvohr
Printable View
Pa ja ne znam di ti iskapas teme. Prestani ozivljavati teme iz mrtvih. Upozorenje imas.= Citat =:
Izvorno postao yvohr
:rotfl:
kakvo upozorenje fabijane? XD lik jest tard zbog dizanja tema ali takva upozorenja može dati bilo tko na forumu...opet zaboravljaš da tvoje opomene nemaju moderatorsku težinu više...kao ni moje :D
a covjek se malo zabavlja, sta ces :)
Guess again
Counter-Strike
Vrhunski izvježbani specijalci i nabrijani teroristi izborili su se za ovaj podforum gotovo silom. Dakle, o svemu vezanom za C-S i C-SS, trebalo bi raspravljati na ovom mjestu.
Moderatori/ce: Systematic Rewerse, Mahadeva, Fabia vRS
Mozda se podforum ne vidi, ali eto jedan sam od njih ipak.
zas se ne vidi i zasto nisi "zelen" onda?
Zeleni su samo Global?
aha da, zaboravio sam. znam da su svi modovi prije bili zeleni.
i zasto mu onda ispod imena pise "umirovljeni moderator"?
Da nam ne ulijeću svi članovi sa "E, vidijo sam da je Fabija moderator, a gdje?"
sold out... :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Nisam sold out. Ispastam za grijehe i ispastat cu i ispricat cu se opet, jer sam shvatio da sam bio retaj radi toga svega.
well...uživaj u tom slučaju...
Sad mi je jasno zašto sam ja bio benan onda i na čiji prijedlog ^^
benan? gdje?
Oni dramatičniStrenutci sa beasterom u WoW podforumu pred nekih mjesec (malo više) dana? Nakon 2 riječi "uvreda" obojica dobili benove na 2 dana jer je tako netko predložio? O da...
aaaaah...to objašnjava još pokoju stvar... :?
Mda aj ne lupajte. Bull ne pricaj lazi, ovak i onak nemam uvid u banned, a kao drugo ja i WoW. Aj malo razmislite prije nego optuzujete. I da postao sam na csu mod tek negdje par dana poslije arene tako da nijednome prica ne drzi vodu. Odjebite vise od mene. EOD.
Nemam namjeru opet popiti ban radi gluposti... o'n'o
= Citat =:
Izvorno postao Fabia vRS
Onda nisi mod,nego neko potrčkalo
:(
^
Nisam ozbiljan
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
da
[quote=Hellboy v2.0]sold out... :thumbs1:[/quote:g3qzad1c]= Citat =:
Izvorno postao "Fabia vRS":g3qzad1c
daj suti Hellboy...
kad se sjetim tvojih rijeci kad si "odlazio" sa foruma i to
..rofl
gr8, sad ste mi zaspamali temu :(
sry...= Citat =:
Izvorno postao spidEY v2.0
[quote=Systematic Rewerse][quote="Hellboy v2.0":bjiu0hjd]sold out... :thumbs1:[/quote:bjiu0hjd]= Citat =:
Izvorno postao "Fabia vRS":bjiu0hjd
daj suti Hellboy...
..rofl[/quote:bjiu0hjd]
XD
e onak, odbij... :thumbs2:
[quote=Systematic Rewerse][quote="Hellboy v2.0":nj9srg9t]sold out... :thumbs1:[/quote:nj9srg9t]= Citat =:
Izvorno postao "Fabia vRS":nj9srg9t
daj suti Hellboy...
..rofl[/quote:nj9srg9t]
Sys...
Kad se sjetim kad si bio dijete... :rotfl:
XD
:)
evo da pohvalim IgGyja za fantastičnu recenziju GTA IV , sve je super, jedino je prema meni ocjena malo premala( da je smo 90 bila)
viewtopic.php?f=10&t=28856= Citat =:
Izvorno postao uberfreak