Jedini i pravi guild je CM. Šteta da nas nema više (guildova).
Printable View
Jedini i pravi guild je CM. Šteta da nas nema više (guildova).
to ka polusavam vec neko vrijeme naci josh HR guildova (svi su neki s 2-3 clana)= Citat =:
Izvorno postao blacktag
jel postoji sansa da se napravi pvp only cro guild? kaj mislite bi bilo zainteresiranih?
to je bio ACID ali je on propao= Citat =:
Izvorno postao noda
dobro sOap je bio najbolji, al svi su quitali osim mene i ripa koji ponekad dode, pa me zanima od sadasnjih igraca
Crom?
bio sam u CM nekoliko dana (dok sam jos bio na modemu) i stvarno mi se ekipa zdopala. svaka cast shefu i ako ovo gleda *mashe vam Marilyn M Skull, Adam Skull il kakogod* bilo mi je lijepo.
inace se vratio u staru alijansu bivsega guilda, al sad sredjujem ovaj dsl i onda se loginam. s modemo mogu raditi K. nece mi nista.
AH. frustracijeee...
Skull?Da nisi ti mozda svako malo ulazion i izlazio?
= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
bio kod vas, usao jednom, izasao jednom, nakon... 3 il 4 dana - jer me pozvala bivsa alijansa.
da, zasto?
Ma imali smo isto jednog skulla....svaki dan jedanput ulazio izlazio...omg
ma ja sad u UiE i meni je super.
mali updejt na guild
trenutno smo full (90 membera, 9 oficira i ja leader), ali uvijek ima mjesta za nove (kikamo najneaktivnijeg ako dodje novi member)
alijanca se prosilrila: CM + 6 HR guildova
e mogu ja u guild uc imam lvl 20 full fire elementalista i lvl 20 assassina (nisam previse igro) ele ima dovrsenu prvu kampanju neam nikakve titlove i ta sranja pa ak mogu pp i recite kontakte i kad ste online :D
Ja sam u Croatian maniacs (Cry guild)
a vi?
CM
Si siguran? :P
da
Ma mislio je valjda na ovog lika Cry Guild koji je kolko se sjećam leftao guild(hvala bogu).= Citat =:
Izvorno postao amd freak
Veritas Invictus [TRUE], nakon što sam napustio BoA u kojem toliko mnogo ljudi igra da se nemože ni pre-searing u dvoje...
BTW, Go go gadget merge topic!
Nisam leftao guild tu sam samo s drugim likom!
[quote=serijski samoubojica]Ma mislio je valjda na ovog lika Cry Guild koji je kolko se sjećam leftao guild(hvala bogu).[/quote:317xz1lm]= Citat =:
Izvorno postao "amd freak":317xz1lm
Nope...guild je često pun pa ako te nema nekih mjesec dana kikan si...
kada dolazi neki novi clan u guild a guild je pun (100 clanova sveukupno) onda se kika zadnji s liste membera (znaci najneaktivniji)
doslo je do toga da se ne smije biti duze od mjesec dana izvan igre inace si kickan...eto toliko o aktivnosti u guildu
ako te nece biti u GWu neko vrijeme,a u CMu si, logiraj se svakih bar 2 tjedna i siguran si da necesh biti kickan
A ja se već ponadao :cry:= Citat =:
Izvorno postao captain gamer
EVO ako se oce ko pridruzit Cmu ign mi je Warrior Brzi pre dobar je guild sve i svasta ima !
Frendly atmosfera!! :ekipa:
vecina korisnika koji su na ovom dijelu foruma su vec u CMu ili vishe ne igraju GW^^
Evo sam da javim, napravljen je hrvatski presearings guild. Legendary Zombies of Ascalon[LZoA]. Guild je prilično nov tako da ima samo 2 člana(ali nadamo se će biti više :) ). Ako želite u guild whispajte: Tracy Mezmerize, Conan The Grat, Plazo The Brave. Očekujemo vas :)
Zanima me samo kog vraga možeš raditi u presearingu osim danonoćno buildat za onu titulu, što se nimalo ne isplati.= Citat =:
Izvorno postao serijski samoubojica
Jedino što možeš je skupljati black dyese, no da bi imao nešto od njih, moraš izaći iz presearinga.
Srećom pa svaki Black Dye nedođe oko 10k.
Eeeerm kolko ja znam black nije preko 7k= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Ovisi,prije mjesec dana je bio oko 9k...sada ne znam,ne igram puno
Ono je bila generalizacija s obzirom da se black dye uvijek motao oko 10k.
Kod tradera je oko 10 za kupiti, ali ti ga možeš prodat jedva za 7.5.
E ljudi, trebam guild.
Po mogućnosti full croatian, i sa što manje djece.
Vratio sam se igri prije par mjeseci i otada sam guildless (a i dosadilo mi je da mi svaki dan whisper-aju da uđem u neki guild).
CM ti je uvijek tu. Ako ne onda možda Sound & Vision [SiV]S(nisam baš siguran jesu oni još čitavi, ali vjerojatno jesu).
Bio sam prije u CM-u, ali sam zaboravio jesu li Kurzick.
Ako jesu, jel me može netko pozvati?
IGN mi je Tomm Windwalker.
CM je trenutno na Luxon strani
Bili smo na kurzick, i onda smo nas 10tak odlucili maxati taj title i obavili to u manje od mjesec dana
sada, skoro pa ista ekipa ide i na luxon title, tak da smo sada luxon dok ne maxamo
onda se opet vracamo na Kurzick
BTW. mogo si me na CM forumu kontaktirati
Ako ti ne smeta sto smo trenutno luxon, javi mi se na PM (ovdje ili na CM forumu ili u igri)
IGN: M A R A B U S
A ništa onda.
Počeo sam buildat Kurzick titulu.
Morat ću u neki strani guild.
Kad (i ako!) završim, možda dođem u CM.
pr0)4j3m guildu
H1TNO!!
Da bi se rijesio dyeva u pre-searingu moras samo dat frendu koji napravi lika u pre i on ti ih isfura van i kasnije da tvom drugom liku koji nije u presearingu.
Trenunto se u CMu domaća ekipa pokušava skupit pa da se odradi kakav Froggy Run, UW, Fow ili tako nešto, al eto uvijek fali jedan ili dva pa ako mi koji "veteran" da bi htio zaigrat opet malo nek se javi na CMSforumu i dogovori se ekipom :)