Dual Critter isto tako može priklat Wara, s time da warove obrane ne djeluju na to, čak ni Shield Bash. Samo mu radi nižeg damagea treba nešto više vremena.
Printable View
Dual Critter isto tako može priklat Wara, s time da warove obrane ne djeluju na to, čak ni Shield Bash. Samo mu radi nižeg damagea treba nešto više vremena.
Nein, piše next "the next attack skill used against you is blocked".= Citat =:
Izvorno postao Gaas
the next attack skillSused against you is blocked
oujea 8)
taman kad vidi da ces puknit prvi napad u chainu, on ovo a ti places 15 sec bez napada
I može ti sjebat kombo,ako imaš samo jedan lead,off ili dual,on ti ga poništi......
Vidim sve experti ovdje. Daj molim te objasni kak možeš imat hammer i štit u isto vrijeme?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Zato postoje weapon slotsi, a i hammer nije oružje :wink:
Očito nisi još susreo dobrog hammer warrioras :wink:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
vrati se na vrh di sam reko da ti uvalim fejk...znaci attack skill koji mi nije od esencijalne vaznosti= Citat =:
Izvorno postao Kron
uostalom i da mi prekines chaine to nikako nebi bilo pogubno za assa
Oh...bio sam izmnjenio post..Hammer nije jedinoSoružje...= Citat =:
Izvorno postao ssalG
A ko kaže da ću ja tebi na fake skill upotrijebit shield bash.. :wink:
EDITIRANOO nije JEDINO oruzje...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
a ovo weapon slotsi...promjeni sa axe/sheild na hammer i reci mi je sis tigo prije nego se ovaj vec digo sa poda i pojeo 4 banane
EDIT: iskoristic ces na fejk jer su mi tako rekli tvoji refleksi
Pogledaj onaj gore post izmjenjivio sam neke stvari, a on je na podu 2 sec, što je doosta vremena.
probaj promjenit oruzje, nisam studirao ali znam da postoji lag koji ti koji put i kada ti mislis da si promjenio oruzje ne promjeni...i taj lag se javlja kod internet laga i kod toga kada si prije toga iskoristio neki skill koji koristi axe/shield i onda kad stavis na drugi slot on ti vrati...
edit: mjenjanje oruzja nikad nisam pretjerano koristio osim kod trappera i kod monkanja a uostalom nista dosada nije zahtjevalo brzo mjenjanje
ahh :? Ma ako ništa knock out će se radit sa desperate blow-om ili drunken( iako su ih nerfali :-x )
kako god okrenes uvjek ce se i nac skill za kontru tog skilla
Di onda ova rasprava vodi na kraju.....
vodi nas u igru da se tamo pokoljemo...
edit: i vodi nas do toga da sa rangerom razbis svaku klasu
SS rulla protiv rangera...Price of failure,reckless haste i naravno ss...
oces da te upoznam sa interup rangerom pa mi reci oces u cjelom fightu iskastat sta?
Reckless haste se jako brzo izvede,to će me zaštit na neko vrijeme od interuptova,onda price of failure,ss itd.
eh da imam sada svoj acc bi ti odmah dokazo da je necro najmanja briga xD, nemas sanse sa njim...i instantne spellove se da interuptat
edit: ovo je forum ne msn odo sada polako ca
Da ako imaš sreće interuptat ćeš,ako ne cya in hell, a i ja dovedem mesmer interuptera, migraine-a .... :twisted:
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
U 1 na 1 Ritualist je ubitačan,ja pripremim spirite i čekam da ti dođeš i gotov si,a ako ne dođeš borba se nastavlja na to tko će se prvi log outai... :rotfl:
ikad cuo za flatbow? longbow...
poceo mi black adder odo gledat
Monkec vas sve rasturi... :P
A ti za spellove koji izazivaju blindness :yuck: Ili ono što te veže pa hodaš punooo sporije ja zbegam napravim spirita koji radi blind itd. i evo. A s monkom bi borba potrajala...= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Igral sam RA i pogodil se malo glupi tim... Bilo nas je dvoje monka (ja ZB i jedan SOA) i Ritualist (ss) i warrior. Dogurali smo do 5 uzastupnih pobjeda onda sam ja resignal jer je bilo predosadno. U principu nisu nas mogli ubiti pa su ljudi resignali... Tak smo došli do 5...lol
Kad sam rekel da vas monkec owna mislil sam na Smitera (Mo/A). :)
mislim da me nisi skuzio...sa flatbowom mi tvoji spiriti mogu sakat karu i bacat blindnes na ptice u zraku...= Citat =:
Izvorno postao Thrall
ne nego on nikog nemoze ubit i niko njega xD= Citat =:
Izvorno postao Pimp3k
Pa ak si ti slijep s bogom isusom me ne možeš pogodit, a ja mogu pripremit spirite...
aha a od kuda mi blindness...sta se djeli đabe okolo
Gledaj prvo ja tebe zavežem ( ako me ti ne interuptaš) ja malo pobjegnem izvan dometa flatbowa napravim spirita koji radi blind , zatim ostale i to je to.
Oćeš da ti pokažem kak monkec bome može ubit :P= Citat =:
Izvorno postao Gaas
Ali u 1 vs 1 nema sec proffa.
@Gaas
my bad :(
Ranger power!!!
@Thrall kako ti znas da on nece tebi natrpat trapova prije nego se ti izguzas i stavis spirite? I BTW onaj skill binding chains se lako da interuptat. a jedan put kad te hita sa BHA nema tog issa koji ce te spasit od castanja
Ok, ništa od ritualista,ss onda...Ako ne i ss onda mesmer.
ok, jel ti shvacas da je longbow range veci od spell rangea?? Practiced stance+choking gass i mozes plakat
mogu te ubit sa 2 skila 1 elite i 1 obican ali posto mi je to pre sporo uzet cu ih 3 i cetvrti troll ungeunt za svaki slucaj :)
ajde dokazi mi da me monk moze ubit :D pimpek
Odi s menom AB pa ti pokažem na liku po izboru.
Ja vam uzmem Deadly Paradox, Augury of Death, Dancing Daggers, Entangling Asp, Signet of Toxic Shock, Shadow Form, Heart of Shadow i Feigned Neutrality pa mi se onda onda svi možete napušit kurca, od Warriora preko rangera do mesmera i necra :yuck: