de pročitaj postove prije nego napišeš gluposti= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
Printable View
de pročitaj postove prije nego napišeš gluposti= Citat =:
Izvorno postao Lundvalnaden
koliko puta treba napisati da nebude bilo nikakvog pretvaranja,ti da bi napravio DK-a moras sa svojim likom prvo doc do lvl 80(sto nece bit prelagano jer su rekli da ce malo nerfat exp) i proc neke questove da bi mogao napravit DK-a koji krece od 50-70 lvla(nezna se jos) i DK je novi character. i vrlo je vjerojatno da ce svi na pocetku kada dingaju 80 i obave questove ici isprobati DK-ove koji mozda budu na pocetku overpowered ali valjda ce ih izbalansirati s vremenom.
i jos nesto za onog kaj je reko da ce warrior/DK bit prejak kak ti nije jasno da je DK posebna klasa kao i warr.
nadam se da nisam bio predugacak i dosadan :|
Je ko cuo da ce jako ubrzati leveliranje od 1-60 i neš malo od 60-70?
Ako da , kada?
Jer odavno vec zelim napraviti locka ali su questovi prije outlandsa tako dosadni... :(
Ja sam čuo da će DK moć biti samo oni koji igraju paladine a to mi se čini malo glupim.Neznam jer je to istina eto samo sam napiso jer sam čuo iz nepouzdanih izvora.
lol. a moraš napisat takvu glupost, makar je očito da je glupost? ffs, imate sticky na official forumu, General Discussion... :boohoo:= Citat =:
Izvorno postao prcko
što ljudi ne kuže da će vjerojatno biti više tih novih dk-like klasa?
Mislis da ce biti ubuduce više hero-klasa? Jer to su najavili, rekli su da ce napraviti bademastera, demon huntera i još mnogo njih, tako da...= Citat =:
Izvorno postao k0st0L0maCh
e pa kažem, vidiš da ljudi strahuju kako će servere preplavit death knightovi :)
ovak samo da pitam, ako nko možda zna ili naslučuje, dali će u ekspanziji biti prošireni TP-ovi ili će nam samo nadodati 10 novih TP-a?
Novi talenti (up to 51), kao i 10 extra Talent Pointova.
Neki od Spellova za Death Knighte.
Army of the Dead - Spell summons undead minions (ghouls) to fight for Death Knight. These creatures run around and attack things at random.
Unholy Embrace - Target is embraced by a silhouette of darkness for 6 seconds, corrupting any healing spells and effects cast upon or currently affecting the target to cause damage for 50% of their healing potential instead of restoring health. Any damage shields cast upon or currently affecting the target will also be instantly consumed, dealing 50% of their absorption potential in damage. Once afflicted with Unholy Embrace, the target cannot be afflicted with Unholy Embrace again for 1 minute.
# Death and Decay - An area-of-effect damage spell.[8]S
Imat će stvarno jebene spellove, Unholy Embrace će biti ubijati Paladine bez problema, vidi se da će imat i dobre DPS spellove, sad me zanimaju i njegove tankerske mogućnosti.
Uff ovaj Unholy Embrace ce znaćiti Pala's End :o .
aoe znači agro, a on znači smrt
Ne mora značit, ako imaš Maga on može Frost nova ili Cone of Cold, a ako imaš warra kraj sebe on može bacit Challenging Shout.= Citat =:
Izvorno postao Keloson
They shall be no dawn for Paladins
ufff....jedva čekam da zaigram
ja doslovce nemrem to dočekat, expansija bu do yaya, još kad izađu nove hero klase, ma mislim igra za pamčenje :pray:
Najbolja igra ikada stvorena, ali to nije dobro... Pre ovisna je, ja igram WoW već 2 god, Shaman 70, Mage 70, i sada kada mi dođe expanzija, najvjerojantije livam wow, jer tome nema kraja, nakon Wrath Of Lich King, doci ce 100 % nova, i tako dalje, i dalje i dalje.... Jednostavno moraš livati...
tbh nisam neki ovisnik o toj igri, igram je iz gušta, jer znam da nikad nebumišao na Ilidiana ili recimo neznam na Gruula, pa si to zacrtm u glavu i mirna Bosna, tako da igram u laganici, kao što rekoh guštam se heheh :D
Da znam, tako bi i ja trebamo, a ne da se sjebem ovako ko sada... 3 dana prije početka škole, ja se učlanim u PRO guildu, najjacu na serveru.. FFS a nemrem igrati zbog škole LOL
Ne vidim kako bi WoW mogao utjecati na školu osim ako pucaš na 5 u nekoj gimnaziji. Sve ostalo, dakle osnovna, nekakva strukovna srednja ili jednostavno prosjek 4 u gimnaziji je peace of cake, dosta ti je učit 1 dan prije ispita. Faks je već druga priča ;)
Da ali.... Raid je recimo u 19.00, a meni škola traje do 20.15, i kada dođem iz škole, uđem u WoW, oni su već na pola raida, i normalno da me netrebaju...
pa zamoli ih da krenitee raidat u 20:20 Oo= Citat =:
Izvorno postao King
A lol baš će njih 24, samo zbog mene jednog krenuti u 20.20, a još ih je 40 onlline koji žele raidati ^^
nadi takav guild uvjek postoje ljudi koji nemaju vremena u neko vrijeme skupina tih ljudi moze raidati )
Da ali onda neću biti u najjacem guildu na serveru ^^
nikad neznas ) ovisi koji su ti prioriteti )
Karazhan server, Tribe guild-a, mi pocinjemo u 20.30, nismo najjaci, ni blizu, al se zato zabavljamo.
king miči opomenu
Kakvu opomenu?
= Citat =:
Izvorno postao Gorky
A Fung se uvijek nes kurči kako ste (ubrzo smo :)) 4-3 na realmu, bas je smijeh tip xD
fung..orn je budala= Citat =:
Izvorno postao LD
khm, studiram, khm sad ću na 4. khm khm prosjek sa treće 4.7, dakle sve se može...= Citat =:
Izvorno postao Spectre
a studiras?
to pitaj na PM, bez takvih pitanja u topicima.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Sigurno nije strojarstvo il FER, mislim da tolko mogu reć.
Što je, je. WoW oduzima puno vremena, ako ti je škola i WoW jedina stvar u životu stigneš, čak i prijatelji - stigneš, al cura... Teško sine, teško :D
Ako znades sto su takozvane "Granice" u zivotu i ako si tocno znas odrediti vrijeme koje ces odvojiti za WoW ili bilo sta drugo u zivotu, stignes i faks, prijatelji tj. drustvo , cura i jos neke aktivnosti.= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
Osobno, nisam bas najaktivni WoW igrac , no ipak sudjelujem na svim raidovima u guildi te nadem vrijeme za chillanje sa guildmateovima u ventrilu. Sa curom se redovno vidim , a dakako i s ostatkom drustva.
Ako kod bilo koga WoW izaziva drustvene probleme, ta se osoba pod kontrolom NEMA.
respect covjece... :pray:
btw. kolko sati dnevno spavas? :rotfl:
UM moram zamjetit da nisi rekao kako ti skola ili faks ide ili posao mozda uz sve to )
ima kaki novih vjesti za ovo nisam ih dugo vidio?! uglavno vidim zahtjeve igraca za 2 hero class a ne jednu :yuck: