da imas ti pravo meni onaj ds organize veli da je out of memory kad odem na browswe...
kak da ga promjenim meni ima samo opcija default, jel zans kakav program za to il kak da to napravim?
Printable View
da imas ti pravo meni onaj ds organize veli da je out of memory kad odem na browswe...
kak da ga promjenim meni ima samo opcija default, jel zans kakav program za to il kak da to napravim?
hm, stvarno neznam. meni je ponudjeno jeno 5-6 opcija
hmmm da kuzim meni je samo jedna i to default 4kb... moj je onaj microsdhc od sandiska
moja je isto od san diska 4GB, i imam ponudjeno sve od ako se ne varam 512 bytea do 64kb
hmmm imas xp sp3???
ne, imam vistu business x86
kako zarazna igra :D
Lock's Quest
http://www.gamespot.com/ds/strategy/loc ... index.html
strategija/rpg ....
Gdje se u hrvatskoj može kupiti CycloDS evolution(čujem po forumima da je najbolji na tržištu)
Preporučite mi neke igre za NDS. Imam linker za GBA i micro SD karticu od jednog gige tako da nema frke oko toga. Samo nabrajajte kaj valja, a ja ću da nađem i mećem.
Da, hvala, sve ću ih nabavit, unatoč tome kaj je vaša lista uistinu velika.
Zelda , NSMB , Mario Kart , Meteos , Castlevanie , citav Phoenix Wright serijal , stajaznam.
Ajde, bar nešto.
Stekao si doživotnog prijatelja sad. :(
Još da mi se debil koji mi je prodo ds sjeti poslat i punjač za ovu praznu bateriju. eeeeeehh
Mislim da cu kupit NDS.
Uglavnom situacija je ovakva:
NDS lite ----------- 1195kn
NDS M3 DS Simply - 340kn
MicroSD 2GB ------- 205kn
-------------------------------
Sveukupno (sve iz Sophos Laba): 1640kn
Pristojna svota.
Zanima me dal sam time sve obuhvatio sto mi treba? Jesam li izabrao dobar linker? Itd.
Microsd od 2GB košta 50kn, bar tamo gdje sam ga ja kupio. Ne daj 200kn za to, jeboga.
Ja imam m3 real linker. Osobno ne znam baš razliku.
Pa poslao sam ti PP, ovo je bila stara opcija kad nisam gledao tj trazio microSD kartice, naravno da cu uzet onaj za 50kn sta sam ti reko :D
Zasad je ovako:
NDS lite ---------------------- 1195kn
NDS TT Card ----------------- 395kn
Sandisk MicroSD Card 2GB -- 69kn
------------------------------------------
Sveukupno : 1659kn
Danas sam odnio Ds na popravak :(
a usput King mortal ovdje mozes downloadati igre http://www.nds-roms.com/S i ovdje http://www.rom-freaks.net/
a za sve informacije o DS-u i dotatke(npr za gledanje videa) posjeti http://www.ds-scene.net/
Navodno ovaj linker NDS TT podrzava igranje igara preko neta, moze li itko to potvrditi?
ja ga iam ali nisam nista takvo pokusavo -.-"
Ak isprobas, javi :wink:
Ako si iz Zagreba, odi u importane i kupi microsd za 50kn, al držim da ti je svejedno za 20kn.
Za ovo sa igranjem preko neta ti ne mogu reć jer nisam isprobo. Al ne kužim točno kaj misliš. Ja nisam nikad isprobo to spajanje. Teško da bi to i radilo u zagorju. =\
A kolko sam skuzio Nintendo DS se moze povezati preko wireless routera na net. A kako imam tako MaxADSL internet mislim tj. zelim to i iskoristiti. Pa me zanima dal' sam ja to dobro skuzio da to tako radi. Ako radi na tom principu zanima me kako radi sa linkerom a i opcenito kako to radi u nas (dal lagga itd.) Jer bi zbilja zelio igrat UMK3 na DS prek neta :D
Importane velis, ok bum otiso.
Ja sam kupio tamo u onom nekom vip shopu. To pronađi.
e kak pokreces igre koje treba dldi patchat? one homebrew= Citat =:
Izvorno postao LPFireDog
neznam na sta mislis..
Konačno izašao Fire Emblem: Shadow Dragon, jedna od igara zbog kojih mi je žao što nemam DS. :)
21 je izaso pokemon platinum :D
sta da vam kazem ocjene su popustile ,nisam se vidio s curom tjedan dana XD
Provjereno radi, bez problema. Samo ti wireless ne smije koristiti WPA enkripciju. Dakle, ili mora biti nezasticen, ili s WEP enkripcijom. Sto se tice lagga, igrao sam Tetris (nikakvih problema) i Mario Kart (tu i tamo vidis protivnike kako skacu po stazi, ali nista pretjerano).= Citat =:
Izvorno postao Teon
Jel ima tko nintendo DSi ja ga dobivam iz algoritma ovih dana. Ajde ako netko ima dojmova malo molim :D
Jedan frend ga ima, al nisam ga još vidio. :(
Kaže da je kul i sve. Kolko košta uopće to čudo?
Btw, si opremljen linkerom i tim stvarima?
Nisam, ali cuo sam da linker ne radi na dsi, a u algoritma kosta 1500 kn.
Nemoguće da ne radi. Frend ima dsi i linker i oba rade. Ako hoćeš, mogu ti se raspitat oko toga. Cijene, gdje nabavit i jel možda neki ne radi.
Ako ti nije problem naravno da bi volio =)
Reko je frend da radi, al ne smiješ apdejtat firware. Možda radi i sa apdejtanim fwareom, al nije probao. Izgleda da si u pravu da neki linkeri ne rade. Valjda proguglat koji rade, a koji ne. On ima Acekard 2i i radi mu.
from the abby - prebolestan hack and slash ak ima kakav drugi h&s molim ime das probam :)
Lunar Knights je dosta dobar, a i Summon Nights - Twin Age nije los.= Citat =:
Izvorno postao Slayer
igro sam summon nights - twin age, al to je vise za wifi :) probat cu ovaj lunar
ima frend,ok je malo ponekad dosadi...
baš sam resetirao moero nekketsu rythm dammashii osu tatakae ouendan 2 (japanski import) pa igram sve ispočetka, inače preporučam svima ovu igru, iako je kompletna na japanskom, puno je bolja od Elite Beat Agents, naglašavam da ne trebate znati japanski
od rpgova sam nedavno prešao Suikoden Tierkreis, jako dobra igra, no gotova je za 30-ak sati, 40-50h ako baš hoćete skupiti sve "mark of the stars"
preporučam još i 3D rpg na japanskom (ne morate znati japanski da bi igrali) - Soma Bringer, mislim da na gbatemp ima patch za prijevod igre
od puzzle igara treba spomenuti tetris klon, puyo puyo 15th anniversary(JAP) - ima puno opcija i sve dosadašnje modove puyo puyo igara
3 mjeseca nakon isteka garancije (kupio u algoritmu) crkao mi je gornji ekran pa sad igram uglavnom igre samo na donjem ekranu, dok mi ne dođe šarafciger, ekran i touch screen modul (čeka se po 3 tjedna) sa deal extremea, napravit ću tutorijal zamjene gornjeg ekrana i touch screen modula (touch screen se sastoji od lcd ekrana i modula koji je iznad ekrana, mjenjam ga jer je jako izgreban) kad mi bude sve stiglo, bit će na objavljeno na blogu!
inače ako netko hoće kupit ds lite, tamo (deal extreme) prodaju "refurbished" za cca 90$, s time da je poštarina besplatna za cijeli svijet. refurbished su ponovno stavljeni u funkciju tako da su stavili nove ekrane, novu bateriju-slabiju od originalne i novu vanjsku plastiku. novu, bolju bateriju, ima više mili ampera od originalne, možete naći tamo za 6$, tako da vas i s time "novi" ds izađe cca 500 kuna, a lihvari u algoritmu naplaćuju staru cijenu iako je izašao DSi (koji stoji 1500kn u Algoritmu vs 170$ (ca 900 kuna) na Amazonu)
Oke, i jedno i drugo mi je super, ali stvarno mi nije jasno po cemu je Moero bolji od EBA? Preciznije kontrole? Kompleksniji sustav? Igre su osim samog soundtracka potpuno identicne. Ako si odigrao jedno, preporuka je odigrati drugo zbog jos pjesama. Nista manje, nista vise.= Citat =:
Izvorno postao NexxoN
Ja imam dsi. Dobio ga neki dan predobra stvarcica. Jos da skupim pare i narucim linker iz sopho slab.