Ili kad sa plazma granatom skucaš critical...
Printable View
Ili kad sa plazma granatom skucaš critical...
Cujem da igra ima prilicno 'slikovite' deathove :D
Nazalost jos uvjek cekam da mi stigne, nisam ni dobio mail od CroVortexa :(
Bili su na godišnjem 2-3 tjedna pa im se nakupilo narudžbi pa ćeš malo duže čekat,evo i ja čekam GW NF...
Eto, dok cekam skinuh demo Fallouta 1.
Ajme, igra je preluda. U gradu sam di su dvije bande, Fools i Crypt.
Uglavnom tako ja idem polako, i slucajno nes kazem krivo ovoj 'Quen of Fools' i ona izvuce minigun i izreseta me u komadice --> preludo (tocno se vidi kak mi ruka fali, crijeva idu, bolesna igra) :pray: :pray:
Igrao dvicu i baš me pošlo kad su me napali geckoi u toxic cavesu gdje sam poginuo
kad sam nakon nekog vremena opet htio ispočetka igrati virus mi je shebao igru i sad mi ne radi :(
Ništa kupit ću i prvi nastavak kod pirata :)
Kolko ima megabajta jedinica?
Nemoras bas svako svoje razmisljanje djelit sa namaS :wink:
edit bySkulamasta
Vidio sam na netu (isto razmisljanje) izmedju 400 i 600 MBa.
Eto upravo mi stigla narudzba :D Sad idem instalirat.
Preporuke kakvog lika da slozim?
Nema preporuke,u tome je stvar,možeš bit kakav god želiš,što je najbolje,kakve god atribute izabrao,to će se JAKO OSJETITISu igri,kroz razgovore,mogućnosti u questovima,izboru questova,ma svemu.
Sve što izabereš će imati neki utjecaj u igri,što daje ogromni replayability.
Zato je glupo davati preporuke,napravi si lika npr.kakav si u stvarnom životu,valjd možeš sam odrediti koliko si jak,koliko spretan,koliko sreće imaš itd.
Super :)
Znaci ovu cu vise put prelazit definitivno :pray:
Istovremeno možeš imat CHARISMA/2 tj u tvom slučaju 3 npc-a,dok ne nabaviš charisma memory module koji će ti dić karizmu za 1 i onda možeš imat 4 pratioca. Ima ih dosta-Sulik,Vic,Cassidy,onaj ghoul u Gecko-u, Marcus (mutant), Myron, Skynet,Goris (deathclaw), K-9 iz Navarra i još muž/žena iz modoca,ovisi kog si (ako si) zbario.= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Uglavnom,dosta...
2 psa robota? nisam znao da ima 2.
A u vezi perkova, ja sam uvijek imo sex appeal i jinxed, to je najveća fora, uvijek vidiš l00de criticale, a u new renu jebeš ko l00d. Kasnije ima i ono kad od sexa napišeš knjigu i prodaš...
Upravo dobih Power Armor :pray: :pray:
Koji?= Citat =:
Izvorno postao Teon
Erm, sta ja znam, obican, pise Power Armor, odabrao sam ga kad sam preso onaj quest gdje sam moro spasit Brotherhood Initiate-a.
Ima neki bolji? (ovaj mi je odlican)
= Citat =:
Izvorno postao Teon
ima više 700 mb,mislim
Fallout 2 je samo 1 CD.
da,i
:o
ali,zauzima gotov cijeli
F2 je oko 700mb
znam skidao sam ga :D
Igra je prelooda kad Vic i Sulik budu veliki level. Vic sa gaus rifle puca 2 puta i nosi brotherhood armor, a Sulik sa advanced power armorom i onom macom najjacom je neuništiv :D
Jedinica je 470 mb, dvojka je 650, tako nekako otprilike...
Baš sam nabavio dvojku, i zapeo odma u hramu :rotfl: Sram me je...
Hehe= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
tu je mene zeznulo to što nisam znao za koplje u inventoryu :rotfl:
Sda će brzo sljedeći mjesec pa ću oba dijela skinut dok još mogu :D
Heh, ja sam tu malo zapeo, falilo mi je healing powdera.
Sad sam doso u Klamath (mislim da se tako pise).
Al, nekako mi je jedinica bolja, tj. bolji mi je pocetak da odlazim iz Vaulta te ga moram spasit, ovdje je nekako klasicno.
Smijesno mi je kak su ovi iz Arroya sacuvali odijelo Vault 13 :)
U Fallout 1 se moraš *khm*jako žuriti*khm*. :wink:
E da to je bad!
Naiso sam na bug, naime vec sam nasao water chip, te sam poslije platio da mi se produzi rok kako bih dobio XP, no to je poremetilo tok, te sam opet dobio water chip quest i rok iako sam ga vec obavio, sva sreca imao sam save prije toga
Još malo pa ću i ja ući u Fallout svijet
Kupujem kolekciju i nadam se da će me uvući u svoj svijet.
O da!
P.S. Fallout sam samo iz demoa vidio
Ustvari, meni je nakon što sam pronašao water chip ostalo 200 dana.
Imaš jasne hintove gdje se nalazi. A kad ga nađeš, onda možeš rokati koliko hoćeš...
War...War never changes...
eh taj fallout, oba nastavka su bila numero uno. a sad me samo zanma sta ce i kako Bethesda napravit sa trojkom..
Pa, čitao sam opise onog zatvorenog demo-a koji se pusti pred 20 novinara..
Prvo ćeš sat vremena biti u Vaultu (101), tamo će tvoj lik odrasti, ti ćeš raditi neke odluke itd. Onda će te pustiti van da nađeš G.O.A.T. (...)
Samo da dobro naprave putovanje kroz pustoš...
G.O.A.T. == G.E.C.K., anyone notices the resemblance...?
Jedino što ja kužim je da su obadvoje žešće zajebancije. :D
mislim da sam negdje pročitao o nekom patchu/modu koji produžuje to vrijeme u kojem moraš pronaći čip ili bazu(Sierra Nevada) nisam sad siguran, jel možda netko naišao na tako nešto? ja pokušavam pronać gdje sam to vidio al bez rezultata zasad..= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Istao tako skrećem pozornost na još jednu sličnu igru(po nazivu i priči) The Fall last days of Gaia..upravo sam je naručio..javim ,kad instaliram ,dojmove
našo..fallout,wikipedia
The player initially has 150 days before the Vault's water supply runs out. This time limit can be extended by 70 days if he commissions merchants in the Hub to send water caravans to Vault 13. Upon returning the chip, the Vault Dweller is then tasked with destroying a mutant army that threatens humanity. A mutant known as "The Master" (previously known as Richard Grey) has begun using a pre-war, genetically engineered virus called Forced Evolutionary Virus to convert humanity into a race of "Super Mutants", and bring them together in the Unity, his plan for a perfect world. The player is to kill him and destroy the Military Base housing the supply of FEV, thus halting the invasion before it can start.
If the player does not complete both objectives within 500 game days, the mutant army will discover Vault 13 and invade it, bringing an end to the game. This time limit is shortened to 400 days if the player divulged Vault 13's location to the water merchants. A cinematic cut-scene of mutants overrunning the vault is shown if the player fails to stop the mutant army within this time frame, indicating the player has lost the game. If the player agrees to join the mutant army, the same cinematic is shown.
ersion 1.1 of the game, th
In version 1.1 of the game, the time limit for the mutant attack on Vault 13 is eliminated, allowing players to explore the game world at their leisure.
damn...sad moram nabavit i fallout(pored arcanuma)...
igrao sam fallout 1 i malo me iživcirao jedan događaj, otišo ja do valut 15 da vidim šta se dešava i pobijem ja beštije sve tamo, ništa nemam konopa nemrem dalje, vraćam se ja u onaj gradić između vaulta13 i 15 kad naiđem na dva lesser i jednog greater mole rata, gretara ubijem critom iz prve(finnese i glava mu se rasprsnula), ugl skuže me druga dva, jednog također iz prve raznesem i onda se sa drugim mučim nekoliko turnova dok on meni skida po 5-6hp ja njega missam i naravno zadnji save mi je u gradiću prije vaulta i ičega pa se naživciram i izgasim igru
i da jedinica je puno puno lakša od dvice, jer imaš više vremena, bolje si opremljen i slično
hehe :rotfl: da tako je i meni par puta bilo pa sam dao igru nećaku(koji ju je naravno posudi trampio izgubio) sad se grizem zbog toga :cry:
Igram Fallout 2 i trebam pomoc.
Zapeo sam u onom templeu odmah na pocetku. imam neka zakljucana vrata a neznam kako da ih otvorim. :?
Skill > Lockpick?
Ili su ona koja moraš bombom raznijeti...
Mislim da ima u kanti u blizini eksploziv s kojim treba raznjesti vrata.
Definitivno je eksploziv u kanti pored vrata... odigrao opet 1. i 2. dio po ko zna koji put...
Najbolji RPG po meni... prica i humor su nenadjebivi
A sto se tice savjeta... postoji nacin da u 2. dijelu imate bozar (najbolje oruzje) i power armor odma na pocetku...samo je ovo definitivni spoiler pa necemo odmah o tome...
Ja uvijek imam skoro max strenght da mogu nosit stvari za prodaju... i knjige rulez :-))
Daj reci, nije neki spoiler ako je igra u old games... svi smo već odigrali 100 puta...= Citat =:
Izvorno postao Chiki