Izvorno postao Pro n00b
A niš ne kažeš kolko si zaradio para taj run od 2 sata i 15 min? Prije sam stvarno bio pun ***** u tom deepu i konstantno ispadaju govna iz chestova i kolko se sjećam uninscribible,samo spizdiš pun ***** para na te ključeve,a dobit perfect zodiac item koji nešto vrijedi i nije baš tak lako.
I BTW, dole jesu totalni kreteni u PUG-u većinom tako da run traje prosječno 2-3 sata,a i uvijek se neko disconnecta tako da ova brojka koju sam napisao je itekako točna.
A na Doa sam mislio prije neg su ovaj exploit napravili i tu se je dalo zaradit pun ***** prije tog sranja-nakon tog nisam bio uopće dole tak da ne znam-ipak sam u PVP guildi. Al ti mogu reć da mi je frend zaradio milion golda u DOI za mjesec dana farmanja- to je bilo prije koja 3 mjeseca dok su gemovi vrijedili dosta još. A i mojih milion i 200k golda će posvjedočit da je u DOA-a najisplativiji farm definitivno-da ne spominjem da sam kupio FOW armor dok je još koštao milion i pol tisuća golda itd.
EDIT: evo sad sam bio u DOA i vidim da se 1 gemset prodaje za 25k; frend mi prelazi svaki od ovih questova u Doa za oko sat vremena na HM,i dropa mu uvijek dosta gemova a da ne govorim o greenovima koji su najmanje duplo skuplji od onih iz deepa tak da ne vidim tvoju računicu nikak. A uz to imaš i 3 man farm koji može očistit veliki dio svakog područja ,i gdje dropaju puno bolji itemi nego u canthi i vrlo česti su dropovi kao req9 gothic shield i slično.