kakva su to glupa nagadjanja?!
bit ce S V E G A sto ima u KNJIGAMA bit ce i u igri..
biti ce PvP
ali necete moci biti orci,ili neka zla rasa..ali cete kao u KOTOR moci biti zli ili nice!
Printable View
kakva su to glupa nagadjanja?!
bit ce S V E G A sto ima u KNJIGAMA bit ce i u igri..
biti ce PvP
ali necete moci biti orci,ili neka zla rasa..ali cete kao u KOTOR moci biti zli ili nice!
Pogledao sam gameplay i dosta sliči na WoW, bolja grafika, čini mi se kao odlična igra jedina mana koju dosada vidim je što nema mogućnosti igranja sa ˝zlima˝ (bilo bi super imati orcove, trolove, gobline i one likove sa slonovima zaboravio sam im ime) i pretplata.
prema podacima izaći će expanzija Mordor (nisam siguran) s kojom če se moči biti zla rasa...
Ima li tko kakvih novosti o izlasku igre i cjeni pretplate?
igra bi trebala izać u prvoj četvrtini ove godine..(znači u prva tri mjeseca), pretplata če biti ko u WoW-u (mislim) i na službenoj stranici imaš za pridbilježid se za kupit igru
neću igrat....pretplata!
neću kupiti, to je razlog zbog kojega nisam kupio WoW= Citat =:
Izvorno postao player01
Hvala
gledao sam gameplay i mislim da če igra bit ODLIIIIIČNNNNAAA!!!!!
sluzbeno objavljeno da izlazi 24. 4. 2007., sada treba cekati da vidimo kakva ce bitikad izadje 100% kopija WoW-a, ili ce mozda nesto i promjeniti, svajkim danom su mi ocekivanja sve manja i manje, mislim da ce na kraju ipak raocarati a ne biti hit, ali nada umire zadnja.
mislim da nebude shit nego nekakvi prosjek,ali našla bude svoju publiku
Istina, ko i svaki MMO.... a ovaj uz to ima i LotR u imenu.= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
evo gameplay
m7pw6IadzvQ&NR
Ja sam se prijavio za beta testera pa sta bude bude...zbog ove igre prodajem GW account, bolje joj je da bude dobra :D
Inace veliki sam LotR fan od 8 godine zivota svoga, čovjek je bio genije...stvorio je apsolutno nabolju trilogiju&beyond ikada.
edit: in-game me potrazite Ailinel Elmare :)
Ja sam se prijavio za betu još prvi put kad im se to pojavilo na stranici, i moj frend se prijavio i prijavljujem se ponovo svaki dan ali ništa..... :?
btw evo zahtijeva koje sam pokupio s preorder
Anticipated Retail Minimum Requirements
Processor: Intel Pentium® 4 1.8 GHz or equivalent
Video: 64 MB NVIDIA® GeForce® 3 or ATI® Radeon® 8500
DirectX: DirectX® 9.0c
RAM: 512 MB
Disk Space: 7 GB available
Internet: 56kbps Modem
Optical Drive: 2x DVD-ROM
Beta Minimum System Requirements
Processor: Intel Pentium® 4 2.4 GHz or equivalent
Video: 64 MB NVIDIA® GeForce® 3 or ATI® Radeon® 8500
RAM: 1 GB
Disk Space: 7 GB available
Internet: Broadband DSL/Cable
Recommended System Requirements
Processor: Intel Pentium® 4 2.8 GHz or equivalent
Video: 128 MB NVIDIA® GeForce® FX 6800 or ATI® Radeon® X850
RAM: 1 GB
Disk Space: 10 GB available
Internet: Broadband DSL/Cable
Ej,jel' netko konacno dobio beta approval mail?
Ja uludo cekam i cekam,pa se nadam da se je netko uspio progurat...
Sljedeci misec open beta :D tako sma procita, poslali su mi mail :D
ima nešt za skinit beta, da testriraju server s masom igrača da vide kako će server to podnijet a download je oko 3,5gb i svako ko bude igro više od 2 sata na dan će sudjelovat u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti onu novu GeForce 8800
http://www.gamespot.com/betas/lord_of_t ... /index.php
Nisi detaljno procitao...This stress test event is open to residents of North America, Australia, and New Zealand.= Citat =:
Izvorno postao player01
Ne preostaje nista drugo doli cekat open beta...ako je Wizard zbilja dobio mejl,jer na sluzbenoj stranici nema nikakvih naznaka o tome...
Meni osobno igra nije nešt, igrao sam kod frenda, ona je dobio beta acc i skinuo igru, glupo mi je to kaj nema mogućnosti da se igra s orkovima, trolovima iliti LoTR hordom, zato mi je wow bolji, WoW owns
Tako pise u mailu koji sam dobia petnestog ovog miseca, a cini mi se da sam negdje procita da ce pocetak public bete poceti u trecem misecu. I sluzbeni datum izlaska je 24.IV.2007.= Citat =:
This week, the Lord of the Rings Online: Shadow of Angmar European public Beta Program officially begins. The Beta Program gives players the opportunity to discover Middle-earth before the game is officially released.
If you haven't yet signed up for the Beta Program, you can do so by visiting our signup page here:
http://www.lotro-europe.com/beta
Ja igram betu, i meni je ok...bas je sad maintance :D
Ajde daj malo inside info. :D= Citat =:
Izvorno postao Vulshok
izaći će expanzija Mordor s kojom će se moći igrati s rasama zla= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
Evo jedan preview od lika koji je igrao betu:
http://mmorpg.com/discussion2.cfm?thread=117197&bhcp=1
igram betu vec par dana i.. i odusevljen sam!! jednostavno pre-dobro.. igram sa nekim elf hunterom.. bas mi pashe lik :D .. grafika odlicna, igrivost mrak, igra koda nije beta, radi fenomenalno 8) .. wow :twisted: se moze sakrit pred ovim :twisted:
LOTRO :pray:
a kakav je PvP?jel ga uopce ima il se treba cekat ta ekspanzija u kojoj ce se dobit zle rase :?= Citat =:
Izvorno postao Shadowww
moram priznat da ga jos uopce nisam ni isprobao.. jednostavno nisam stigao.. :D isprobavao sam razlicite klase i rase.. a sad kad igram sa elf hunterom samo craftam i rjesavam questove.., pvp cu poslije dok si zcraftam neko malo bolje oruzje.. 8) ..
Izgleda odlično. Idem se prijaviti za betu. :)
klase?
Inače BETA je 3GB download.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lord_o ... _of_Angmar= Citat =:
Izvorno postao unknown
8)
Eto beta mi je skroz ok, prekjucer je zavrsio stress test na us serverima, pa ste mogli dobit 3 dana free; neznam za eu. DL je oko 3 Gb koliko se sjećam.
Grafika za 5, ugaziš u vodu štrca sve...posječeš se po nozi i onda šepaš jedno 30 sekundi, efekti i grafika super...
Jedina primjedba mi je što je dosta onako sporije od wowa, tj. moralo bi se doradit neke stvari. Kod napada možeš mu naredit recimo sljedečih 5 napada, i sve će ih obavit. Trenutno igram championa (nešto kao fury warrior u wow-u i 20 lvl sam.
Profesije su malo smješne, možeš obrađivat farme :D
A što se tiče Pvp-a, čuo sam da će bit MvP (Monster vs Player), isto borba izmeđi igrača, ali neznam još kako funkcionira...
Ako koga još šta zanima, može me na msn dobit... vulsh@hotmail.com
E bok ljudi. nov sam ovdje no fan sam LOTRO-a te pratim njen razvoj od 1999 i, evo kako se kaze, strpljenje se isplati. jos samo 50 dana :fof:
imam beta key i u beti sam no ne zelim vise igrati. jebeno sam zadovoljan i kupit cu si igru kad izadje.
evo svima koji volite huntere :http://img180.imageshack.us/img180/4...bymelcotl3.jpg
= Citat =:
Izvorno postao player01
aj daj jos neki info/link o toj ekspanziji,ja vise volim bad guys hehe
Jeli moguće više nabavit beta key, jer bi stvarno htio probati igru?
Pa sad koliko jos mozes i isprobat...strpi se jos malo i izlazi != Citat =:
Izvorno postao Glass
Ma samo bih htio igrat par dana da steknem nekakav opći dojam o igri.= Citat =:
Izvorno postao Vulshok
''Too WoW like...'', moj beta-dojam.
Počinjem igrati betu danas ili sutra .. čim dobijem cd-e koji mi fale..
Can't wait..