= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
pravilno sa svim prstima, srednje brzo
= Citat =:
Izvorno postao TAGAN
285, 0 grešaka.
gg za prvi pokušaj :D
Napomena, onih 358 sam ostvario na engleskom, ne na hrvatskom. Na hrvatskom sam sad probao, došao do 321.
Na hrvatskom sporije tipkamo Oo
dobro. sve iznad 200 sa 0 gresaka je super= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Mah, ne idu meni ni hrvatski ni engleski... dajte mi C++, pa ćete vidjeti :D
bez greske ??= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Mislim ako si to ostvaril bez greske ili si ucio daktilografiju ili si nasao svoj stil pisanja kao ja. Tako najbrze pisem po svojem, a ne po bas pravilima daktilografije.
Ja sad na engleskom 250 a na ita 265
Evo probao opet .. nekim čudom hr radi kako spada.. 352 hr, 364 eng .. bez greške oba
Nije apsolutno bez greške, ali svaku grešku automatski ispravljam. Na kraju je na ekranu pisalo bez greške, da. Nije me nitko učio pisati, nego mi se razvilo od vremena koje provodim za tastaturom.= Citat =:
Izvorno postao NITROS
345 sa 7 grešaka.. testatura mi nije baš za pisati.. onako, sudaram se u tipke..
a na frendovoj bi recimo prije napiso..
tak srednje brzo pisem
tipkam srednje brzo, al ne samo kažiprstima... nađe se i nožnih palčeva ak treba.. i čelendre.. ma sve pomaže 8)
pisem dosta brzo i netocno
Ono zadnje:U starom razredu sam najbrže tipkao... više ne. Isto tako ne tipkam svugdje jednako brzo... na svojoj tipkovnici najbrže tipkam, najsporije na laptopima.= Citat =:
u vezi toga sam 'maestro'
rekord mi je 64 rijeci u minuti a sad neznam u koju kategoriju to spada...
a evo ovaj test
Characters per minute: 379.0
0 gresaka 8)
(engleski test)
184 otkucaja 0 grešaka!
Mislim da je to solidno 8)
Eng. 421 slovo
Hr. 401 slovo
ne idem mi hr.....
vidim :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Vis Mortis
pišem oko 170 znakova u minuti. mogao bih si typing tutor nabavit da malo ubrzam :)= Citat =:
pravilno sa svim prstima, srednje brzo
a rofl.. dobra :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao MindReader
a inglish mu je wery god
ovo drugo, srednje
Pišem sa svim prstima , ali jedne ruke :D !
srednje brzo 201 bod 0 gresaka
S kolko greska? Btw. moze jedan screen shot?= Citat =:
Izvorno postao Vis Mortis
jel vi to pričate o broju riječi u minuti il na sat? :?
Ma sad sam kod starog na kompu, a tipkovnica najgora koju sam vidio,
nemozes pritisnut da si nezna ko i sta,inace kad sam na svojoj ide ko munja 8)
ja sam naucio tipkat pisanjem sifri u vice citiju...jer kada puno napises dobijes beskonacno municije pa sam tak naucio...i prek chata
u vezi toga sam 'maestro'
ja sami mislio da jako brzo pisem (..i ne trebam gledati u tipkovnicu mnogo) ali prema vasim rezultatima ja sam nitko i nista... ffs ali ovo faking ne kuzim...
Čuje se smrad dodavde....= Citat =:
Izvorno postao The Boz
:rotfl:
Ozbiljno ,pišem dosta brzo ali i dalje gledam u tipkovnicu.....mogu i bez gledanja ali onda dobijemo ovakve rezultate;
mama ti je rekla sa ne sravljaš ovalve ropice ma ner.....
itd.
shvatili ste!
Ewo ako widite da mi se ube slova nemojte misliti da sporo tipkam nego mi se prolila voda po tipkovnici ! ! :DDDD
vrlo,vrlo brzo.kad sam u skoli na satu racunalstva kolege mi uvijek uskoce s pitanjima kao:
kolko ti inace sjedis za kompom?
odakle znas tako brzo tipkat?
po nitrosovom testu 302 znaka i 6 greski u minuti
Srednje brzo , ali mislim da cu bit jos brzi zbog toga kaj stalno visim na kompu ali i zbog skole u kojoj imam one vjezbe brzog pisanja.
ne želim biti maestro pišem pravilno sa svim prstima srednje brzo i gledam u tipkovnicu
Pišem dovoljno brzo bez gledanja u tipkovnicu :wink: