/signed= Citat =:
Izvorno postao Kron
Printable View
/signed= Citat =:
Izvorno postao Kron
nerfe them...
ma vec jesu x puta ali idalje su predobri monkovi kao klasa= Citat =:
Izvorno postao Intel fre@k
Smiting i nije sad neki uber dealing dmg skill,dobri su,zabavni,ali Warr rulla i gotovo.Kad pređem GWEN radim u propheu monka. :killyou:
Najsvestranija klasa u GW je ritualist.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Je neznaš koja im je elita bolja Balthazar's Pendulum, Ray of Judgment ili Word of Censure.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Jedina elite koja valja u smiting prayers liniji je Shield of Judgment, ali i opet ona više služi da smanji intezitet napada na tenka nego li za štetu (osim protiv undeadova).
a signet of judgement si zaboravio
oba SoJ su zakon
ma svaki elite skill ima super svrhu...ovisno o buildu
monk je fakat inv.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
da se dobro nastela on moze usmjeriti sve napade koji su na njega na protivnik. to bi i ja radio da imam mashinu i pol i zadovoljavajucu brzinu, tako bi usavrsio build i sve i odna bi svi znali tajnu monka. ali ja na zalost imam skolu (koja jedva prezivljava) i svoj "socijalni zivot" (koliko se moze nazvat socijalni zivot) pa sve od toga otpada. mozda kad cu biti bogat i necu imati sto za radit pa cu usavrsavati monka.
ah... to bi bili dani
Moram se složit s Marabusom ovaj put,kenjate bezveze. Probaj završit Shards of orr na HM bez smitera. Mi smo sa 3 smitera prošetali dungeonom, ubijali smo bossa 5 min samo, na HM. Monk power!
Nisam ga zaboravio, taj skill jedino može naći svoju primjenu u PvE borbi protiv undeadova i možda u PvP-u kod Holy Wrath signet mesmera, izvan toga nije ništa korisniji od ostatka smiting elita.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Po toj logici ja mogu tvrditi da je svako oružje koje dijeli slashing dmg. uber leet cool jer su plantovi slabi na taj tip dmg. i lakše ih je ubiti s njim.= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
Učinkovitost određene linije skillova se mjeri prema tome kako onda funkcionira protiv svih vrsta protivnika, a ne prema samo jednoj.
A i Shards of Orr ti baš nije nabolji s obizor da se iz aviona vidi da je dizajniran kao jedno od rijetkih mjesta gdje bi ofenzivni smiter bio koristan.
A čuj ,ja sam samo dao primjer gdje monk radi dmg jer ste počeli pljuvat smiting-naravno da je monk prvenstveno support klasa. A kažeš da se učinkovitost mjeri prema tome kako djeluje prema svim vrstama protivnika. Mogu reć samo da nijedna klasa nije svemoguća i da ima svoje slabosti,i da ne postoji nikakav uber build (khm UB :) )-u tome i je zanimljivost i ljepota GW-a. Nijedan build ne djeluje efikasno protiv svih protivnika,uvijek ćeš nać opponente imune na određenu vrstu dmga,anti castere, woe of silence i slično...
Da ti trebaš nekog za veliki dmg,jel bi uzeo elementalista ili smitera?
elementalista,bez tsekunde razmišljanja
A da trebaš nekog ko radi armour ignoring dmg kog bi onda uzeo od te dvojice? Ili probaj preć shards of ore na HM bez smitera,molim te. Nije sve u dmg-u i vatri! Zbog takvih ko vi paragoni,assasini i slični ni ne mogu nać grupe iako su često puta bolji i sa boljim skillbarom od nukera i wamoa. Samo ljudi ne znaju igrat ništa drugo nego cookie cutter buildove,i zbog takvih stavova je GW u kurcu,osim ak imaš dobar guild.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Rađe ću uvijek uzet jednog mesmera ili BHA rangera u grupu umjesto nukera,iako radi manji dmg.
Jebao te shards of Orr ko o tom sad priča i ko priča o armour ignoring dmg-u ja sam pričao o dmg-u.Kad rješavam neki quest radije ću uzet monka kao prota ili healera i elea kao nukera.
1 misija 1 dungeon gg= Citat =:
Izvorno postao Pro n00b
kaj buš s ostalih 50 misija?
evo ja npr kada radim nesto H/h na Nm idem non stop kao smiter....nemam potrebe za heal/prot....ne stavljam monk heroje samo da se zna
Smiter je koristan u nekoliko misija i to je to,a sad da imaš neki quest di trebaš uništit monstera od 1500hp za određeno kratko vrijeme jel bi ti uzeo nukera ili smitera :wink: Ne treba sad pretjerivat kod monka da još ima i neki super ultra dmg...
radije bi uzeo onda rangera nek ga iztrappa xD
Ni jednog ni dugog, zgrabio bih Pain Inventer i pustio da sam sebe prikolje :wink:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
monk he healer i tocka :D (osim 55hp to je druga prica) marabus znamo da volis monka, al ko smiter je u 99% slucajeva beskoristan.= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
Sta se tice shards of orr...imali smo 3 barragera (R/D barrage + heart of holy flame = holy dmg) ownali bez ikakvih problema.
Warrior je meni najbolja profesija, bio mi prvi lik i sad sam ga zavolio i igram preko 400h s njim. Ima jak amor puno fora oruzja itd...
necro i ele ftw
war je bio moj prvi char i drazi su mi sada paragon i dervish,oni su jos bolji meele
erm, paragon melee? >.<
a typo?
dobro paragon je ranged kao i ranger
i kao ostatak caster klasa...= Citat =:
Izvorno postao Melandru
Uhhh shiljo nadam se da nisi ko ostali warr likovi ....
danas radim Gate of Madness misiju po cc 14 puta i warr (kreten koji je isao s nama ) umjesto da bloka on je isao ursan way i krene lupi 1 neprijatelja i otrchi do druge grupe .....debil je u cc 20 sekundi crko i za vrat nam stavio bar 3 grupe Torment Demonsa...(ostalo je bio pokolj nevidjeni )...
nakom toga jesamo bilo /resign ...i cya
ja samo sa henchevima i ogdenom healerom iz prvog pokušaja i to na masters zavrsio gate of madness a onda sa grupom amera sam prdno abbadonu u usta xD
ma nije to problem -->ja dodjem do shire s h/h al me shiro sredi= Citat =:
Izvorno postao Melandru
a i nemam bas volje z7a pugovima u zadnje vrijeme ..
e ja sam necromancer pa:spiteful spirit,indious parasit,price of failure i što god da napravi prima damage
:)
ma warrior je najzesci, najjaci bar ikad : frenzy, bull strike, exe strike, eviscerate, distr. chop, rush/sprint/onaj kaj daje adrenaline kad udaris, shock, res
=> imba build za pvp