" I don't think so Tim"
Printable View
" I don't think so Tim"
Jel imate i vi ovaj problem:
Svaki put kad se log inam s nekim PvP likom umjesto da me stvori u Guild Hallu auomatski me vrati na Baltazarov otok, točnije prvo se pojavim u guild hallu svega nekih 0.5 sec i onda travela kod baltazara witout my order! :twisted:
A da ti nisi kojim slučajem nedavno mjenjao guild?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Da jesam 3 puta.
Tada ako ti je taj PvP lik bio u Guild Hallu kada si izlazio iz guilda i nisi s njime od tada igrao on će ti se na sekund pojavit u Guild Hallu od tvoga starog guilda i nakon toga će se transportirat na otok.
Jel može to nekako prestati?
Pa kada ti se lik jednom teleportira iz Guilda Halla bivšeg guilda na otok to bi trebalo prestat, ako ne prestaje kontaktiraj podršku GW.
Je prestalo je :D
POZZ LJUDI!
evo kupio i ja GW i GW: F, pa sad pocinjem igrat. ovako, dali mi mozete preporuciti nekog lika s kojim da pocnem igrati igru? i zanima me do kojeg se lvl-a max moze napredovati.
lvl 20= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
A za Profesiju sve su dobre.Uzmi sta se tebi anjvise svida ;)
Ako voliš melee borbu uzmi Warriora, a ako voliš nešto izdaleka uzmi bilo koju drugu. Sve ovisi o tvom ukusu šta više voliš, šta manje, ali stvarno teško je reći koja je najbolja proffesija sve su dobre, biraj onu koja ti prva padne na pamet npr..= Citat =:
evo, uzeo sam range, nije lose. BTW, jos pitanje: jel mozes umrijet neodređeni broj puta?
EDIT: koliko odprilike trosi prometa po satu igranja?
Da, osim u hard modu, ako svi članovi imaju 60% DP-a.
daj pusti ga sad sa HM, samo ti igraj u kuzit ces sve lagano, samo pazi, jer to ti je prvi character a s rangerom je malo teze igrat u presearingu. e da, pazi na expertise, kad stavis malo attribute pointsa u expertise, onda ti skillovi manje kostaju energije
Kad staviš više atribut pointsa u expertise onda skillovi koštaju manje energije. :wink:
pa sto sam ja reko?
nije mi jasno kako se moze napredovati samo do 20 lvl-a? (iako sad imam P i F, a namjeravam kupiti i Nightfall cin stigne u Algoritam
kad dodes do 20 lvl onda si naučio osnove GW-a.
osnove?!? zanima me koji je max lvl do kojeg se moze doci (nije valjda samo 20?)
Je 20 je najveći, ali za razliku od nekih igra, kad dođeš na dvadeseti level nije kraj igre nego tek početak.
1. kako vidjeti koliko sam questova obavio/koliko jos trebam obaviti?
2. kako da poentiram metu (recimo najblizu do sebe), da je lik pocne odmah napadat? (bez toga zujim ko muha i trazim lika di je). ima nesto sa slovom T valjda target, ali to je glupost, ili ne znam dobro koristit)
1.Nepostoji to= Citat =:
2.Tab za najblizi target i ond Space za napad :wink:
ovako: presao sam sve questove sa quest liste. dali nekako mogu vidjet na mapi ili negdje mjesta gdje mogu otici po quest ili moram svrljat okolo i traziti ih?
http://gw.gamewikis.org/wiki/Main_Page= Citat =:
Sve zivo za GW :wink:
thx na str. ali ako znas odgovor na pitanje iznad plz odgovori, da ne moram traziti. lutam okolo, ali ne vidim bas nove questove
c je za najblizi target pa stisnes space da napada
http://gw.gamewikis.org/wiki/Quests_%28Prophecies%29= Citat =:
Ako hoćeš rješavati questovee traži NPC-e sa zelenim uskličnikom iznad glave.
ma znam ja to, to sam i radio. mozda niste dobro shvatili moje pitanje: dakle, rijesio sam sve sa quest liste i vise ne mogu pronaci nijednog lika koji iznad glave ima uslklicnik (za novi quest). trebam pomoc, kako da ih nadjem?!?= Citat =:
Izvorno postao Thrall
radi samo primari questove i misije.Ovi obicni questovi samo oduzmaju vremena.= Citat =:
a ovo ti je popis questova u Propechiesu
http://gw.gamewikis.org/wiki/Quests_%28Prophecies%29