Re: Razbijena tastatura - aka Fifa 99
= Citat =:
Izvorno postao firedule
Dodjem ja kod frenda...nedostaje mu nekoliko tipki na tastaturi.
FD: Boki, reci sta je bilo?
Boki: Ma nista nista...
Neda meni vrag mira...vidim covjeku fali shift, sve zivo...nema sanse da nesto vise radi na tom kibordu. Reko pa sto je bilo?
Boki: Ma malo sam igrao Fifu.
FD: I sta je bilo?
Boki: Ma Carlos mi dao gol u 90 sa 30 metara...pa sam lijepo ugasio komp, iscupao tastaturu, izasao van i u vanjski rub kuce (takozvani cosak :lol: ) mlatio tastaturom od muke.
FD: A jesi majstor :fof:
S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao firedule
Dodjem ja kod frenda...nedostaje mu nekoliko tipki na tastaturi.
FD: Boki, reci sta je bilo?
Boki: Ma nista nista...
Neda meni vrag mira...vidim covjeku fali shift, sve zivo...nema sanse da nesto vise radi na tom kibordu. Reko pa sto je bilo?
Boki: Ma malo sam igrao Fifu.
FD: I sta je bilo?
Boki: Ma Carlos mi dao gol u 90 sa 30 metara...pa sam lijepo ugasio komp, iscupao tastaturu, izasao van i u vanjski rub kuce (takozvani cosak :lol: ) mlatio tastaturom od muke.
FD: A jesi majstor :fof:
dobar je :rotfl: :rotfl:
kolko sam ja puta udario svoju tipkovnicu koju sam kupio 1999 i nije nijedna tipka ispala osim sto se lijeva tipka malo klima
vi ste svi luđaci
sad vidim da ona emisija Provjereno ipak ima nekog smisla :/
aa..lol...nikad nisam imo nikakvih problema s divljanjem..samo što jako psujem...ali ima i nekih ljudi u mojoj obitelji,..xDD lupa po tipkovnici...jer ga skine sa snipom..u cod-u--xDD i to 6 puta zaredom..haha...na istom mjestu..pa je ljepo uzeo tipkovnicu i tkz. Brener....i svu je spalio..i pretvorio ju je u ravnu plohu..xDDD