Izvorno postao Burek_fr0m_SPACE
I, skoro da zaboravim... probao sam bullshitov demo :D
Dakle, pošto ne znam kako ide to pravljenje igara u FPS creatoru, ponašaću se prema ovome kao i prema bilo kojoj drugoj igri. Dakle... Prvo što sam primijetio je predug loading time. Dalje, iz nekog razloga, kod mene nema nikakvog osvijetljenja, tj. sve je iste svjetline i to igru čini prilično monotonom. Mislim da bi pokoji izvor svjetla čuda učinio čak i da ne diraš ostatak levela. Dalje, modeli puške i municije su predetaljni, bar onai modeli koje pick-upuješ - mislim da bespotrebno nabijaju polycount u ionako sporoj igri. Texture su uglavnom ok. Leveli su pomalo neinspirisani, a primijetio sam i pokoje preklapanje objekata tu i tamo, tako da bi bilo dobro da to još malo pogledaš i postaviš stvari na svoje mjesto. AI protivnici nisu baš za Mensu, ali uglavnom mogu proći (iako mi se jedan zaglavio na kratko vrijeme). Ali ono što me najviše smetalo kod njih je što nemaju nikakvu posebnu animaciju kada su pogođeni, a čini mi se da to nije preteško dodati, pa zato - dodaj. I ono što me ubjedljivo najviše smetalo u ovoj igri je njena tromost... čini mi se da taj tvoj Creator ne radi nikakve optimizacije levela, te da iscrtava mnogo nepotrebnih stvari. Ali tome se može uvijek doskočiti pametnim level dizajnom, pa malo eksperimentiši i s tim. A i ono što ti definitivno treba je neka "priča" (ono, tek toliko da je ima), jer time odmah dobijaš neku temu na kojoj ćeš zasnovat levele i radnju igre. Ali ono što je za svaku pohvalu je da si ti uspio završit jednu cjelinu i da sada imaš bazu na koju ćeš dograditi sva potrebna poboljšanja. Uglavnom, solidan uradak za prvu alphu i samo nastavi :thumbs2: