uvjek su postojala super-računala sa konfiguracijom kompjutera od prije 4 godine.
Printable View
uvjek su postojala super-računala sa konfiguracijom kompjutera od prije 4 godine.
što se mene tiče ja sam uvek bio opsednut brodovima i pc animacijom, pa mi je ENT najbolji a i radnja u seriji mi je nekako do j. mada moram priznati da mi je prva sezona bila malo dosadna, ali sam treću pratio otvorenih usta sa "slinom" do zemlje.
voyager bih stavio zajedno sa ENT na prvo mesto jer sam uz njega odrastao i zbog njega mi je HRT bio i ostao zakon. ali nisam nikad pogledao zadnju sezonu. slažem se da je doktor najbolji lik, iako ni sedma nije za bacit.
tng mi je uvek bio nekako glup, nekako nema neke napetosti.
ds9 mi je jakooooo dosadan, ajd zadnja epizoda nije loša.
a tos mi je smešan, uniforme, zvukovi, scenografija pa i sam model broda, ali kad pomislim kako je to onda izledalo svaka čast.
tos jedino poštujem zbog toga što je od njega sve počelo a kad bude ovo tunirano(remastered) izdanje na tv-u obećavam da ću ga pogledati
Inače, ste vidli ovo? http://www.net.hr/filmtv/page/2007/02/28/0338006.htmlSTo će bit živi očaj.
da, napisao sam ja u drugoj temi, jedino brodya mogu zamislit kao spocka, ovu dvojicu nikako
Da, nažalost... :cry: Inače, i Matt Damon i Adrien Broody su odlični glumci koje uvijek volim vidjeti u filmu, ali mijenjati Kirka, Spocka, Bonesa i Scottyja (za njega je bar nužno)... to ne može ispasti dobro. Nažalost.= Citat =:
Izvorno postao Helena
Enterprise mi je naj
Whyyyyyyy= Citat =:
Izvorno postao Helena
Pa shatner se još dobro drži, nek uzmu njega ponovo.
Enterprise je solidna serija ali nije tipičan Star Trek, pa je zbog toga loše prošao. Ima odličnu priču, epizode su lijepo režirane, produkcija mu je sjajna, ali jednostavno mu nedostaje "pogled u budućnost", ono što je u svim drugim ST serijalima bilo esencijalno. Nema novih tehnoloških izuma, nema novih kvadranata, nema novih superiornih civilizacija, nema jakog profilirinanog "specijalnog lika" (Spock, Data, Bodo, Seven of Nine, Holo doktor...), nema idealizacije tehnološke globalizacije, itd, itd... Osim toga, po meni je i uloga kapetana Archera povjerena totalno lošem i neuvjerljivom glumcu, kojemu su krajnji doseg prije Entrprisea bile uloge u B serijalima i žnj filmovima, pa sve to zajedno čini Enterprise puno manje zanimljivim široj publici, što mu je i donijelo strahovit pad gledanosti, zbog kojega je i propao.
Znam da je ovo možda offtopic,ali snimat će se nova ST serija.ALI ne onako kako mi želimo, ponovno će se snimati kirk,spock sa u glavnim ulogama Matt Walberg,Adrien Brody itd. :cry:
ajd da i to vidimo. kad bi se trebala snimat?
Nemam pojma,to je pisalo na NET.hr.
mislim da se to odnosi na novi film a ne seriju= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
[quote=Prince-Artas]mislim da se to odnosi na novi film a ne seriju[/quote:21pmqubj]= Citat =:
Izvorno postao "Black Hawk Down":21pmqubj
Brijem da se radi samo o tome da će se starijim serijama (TOS) samo dodati šminka na specijalne efekte...niš više.nažalost
Matt Damon, Adrien Brody i drugi glume u novom star trek filmu
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_ ... lm%29#Cast
dodavanje specijalnih efekata starim ST serijama nema veze s ovim
TNG, DS9 :pray: ... posle ove dvije ovim redoslijedom: VOY, TOS, ENT
Kada će to izaći!!!= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
[quote=Black Hawk Down]Kada će to izaći!!![/quote:233c6lch]= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas":233c6lch]Matt Damon, Adrien Brody i drugi glume u novom star trek filmu
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_%282008_film%29#Cast
pa pise... Božić 2008.
1. Deep Space 9, radi mnogo razloga, radi DEFIANTA (uber ship best in trek po meni) radi Jadzie Dax jao jao :D nju nikako nisu trebali mjenjati a i cjela njena smrt je bila smjesna. radi likova kao sto su Odo i Sisko, pa i kira radi Quarka. Radi detalja o Bajoru i Kardasijancima. Radi Stanice same :) I najvise radi masivnih fightova. Naravno imao je svoje lose epizode ali koja ih serija nema.
2. Voyager, radi toga sto sam njime usao u svjet star treka, radi Janeway koja je super odradila ulogu, radi Toma Parisa. Radi dosta detalja o Borgu, i mnogim drugim civilizacijama u delti.
3. Enterprise, radi novije animacije, radi zanimljivosti price o nastanku svega sto mi se svidjalo u ds9, i voyager. Sto se tice likova onako nigdje veze, i radi super fightova u zadnje 2 sezone.
4 - 5. TNG - TOS Nemogu rec koji mi je bolji i ako kad bi me neko pritisnuo rekao bi TNG radi bolje animacije i Galaxya, pa i radi Likova, TOS mi je bla, prezastarjela serija iako ima mnogo wow komentara na koje se da nasmijati od kirka, scottya, spocka i mccoya.
Po meni je HRT trebao krenuti u trek svjet ne od Voyagera nego od TOS, pa ici kroz TNG, DS9, Voy i zaokruziti sa Enterprise. Mozda bi onda i ova rang lista drugacije izgledala.
[quote=IGoR_2803]Kada će to izaći!!![/quote:2er1rnrb]= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down":2er1rnrb][quote="Prince-Artas":2er1rnrb]Matt Damon, Adrien Brody i drugi glume u novom star trek filmu
[url="http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek_%282008_film%29#Cast
pa pise... Božić 2008.[/quote:2er1rnrb]
To nije bilo pitanje,jer znaš uskličnik ne znači pitanje.
eto morao sam temu vratit iz mrtvih iz razloga što sam razmišljao pošto je Galactica gotova (dok ne završe 4 sezonu) dali HRT ima neku namjeru stavit možda S.T. seriju?? možda SG1 (koji još nije bio prikazivan...)??
da, mene zanimaju StarGate, Babylon i Space: Above and Beyond; zato sto sam samo za njih cuo, nista pogledao (iako ono sto sam vidio o Babylonu mi izgleda neozbiljno i malo blesavo :? )...
!!!
za ST čisto sumnjam, obično ide svake druge il treće ljetne šeme. babylon dugometražne su vrtjeli ovoe godina ak se sjećam, i da, zaista su djetinjasto amerikanizirane. o Stargate je blo nešto govora da hoće pa neće, al prije ćeš vidjet ako iskopaš u lokalnoj videoteci, uvijek se nađe koja kompilacija negdje na dnu police...
Space:Above and Beyond je išao prije par godina, sjećam se.ko zna, možda je na listi čekanja.
ma babylon je super!!! :)= Citat =:
Izvorno postao Bishop_45_(2)
trebali bi ponovo stavit ST: Enterprise s cpt. Archerom
Ja bi radije opet sve Star Trekove, po redu.= Citat =:
Izvorno postao Vorban
Ako već nemože sve, onda barem TNG koji je daleko najbolji, a Picard je legenda. :pray: :pray: :pray:
ma puno bi toga trebalo jel ima netko neki info dali će bit neka od SF serija uskoro na Tv-u??
Meni je svaki star trek dobar. apsolutno svaki koji je ikada izasao. Previse se uzivim u gledanje da bi objektivno procjenio koja mi je bolja. Jednostavno - uzivam!
Znam da je offtopic, ali uskoro na HRT2 vraćaju Star Trek. Najvjerojatnije TNG.
Ima Boga :pray: :pray: :pray:
vidio sam; vidio reklamu na HRT2 za ST od pon do pet, yay :bravo:
ko ce sad docekati pon .....
EDIT: rofl; u isto smo vrijeme postali istu stvar....
U 16h? Taman da se oporaviš od noćne pijanke. :D
Odlično. :wink: