= Citat =:
Nebi se sad svađao, ali nekima nikako u glavu neke stvari. Ne, ni ja nemam osobno ništa protiv konzola, ali eto kad vidim kako se xboxaši i ps2ijaši prepiru oko toga... PC je izmislio gaming, barem imajte poštovanja. Konzole su za djecu - a ove nove koriste sve fore i sve se više pretvaraju u kompjutere (da ne spominjem media centar za xbox, tvrde diskove i povezivanje na internet, gledanje dvd filmova i slušanje mp3 glazbe - jel vam to dovoljno? - TO JE KRAĐA a ne iskorištavanje tehnologije.) Doduše, kriv je i B. Gates, ali otom potom. Još samo čekam kad će xbox 3 i podrška za pregledavanje excel i powerpoint dokumenata, a ps4 bi kao alternativu sigurno ponudio i photoshop mogućnosti. E to su vam konzole.
Ajd sad nemoj i ti izmisljati pa naravno da imamo postovanje prema pc...pa sta mislis sa cega gledam sad ovaj forum :rotfl: . Konzole su za djecu....pa sta ti pricas mora da se salis jebeno....konzola za djecu je navodno bio GC, ali nakon izdavanja RE4 sumljam da je za djecu...btw si mozda igro Ninja Gaiden na Xbox? Nisi, pa nemas pojma...ova igra je za prave gamere, a ne ovo igre tipa Ucilica i takve neke koje izlaze za PC(aha a sad sta je za dijecu)...tebi je pojam konzole...ocito nepoznata stvar jel nisi nikad nisi igro ni na jednoj....ustvari sta se ja trudim tu nekom balavcu objasnjavati neke stvari, a jos nisi vjerovatno ni picku vidio....
P.S. Ako je krada sto na xbox-u mozes gledati DVD filmove onda je i DVD-player krada....mislim strasno al ga ti bubas bez razmisljanja.
Sickmanno1 Out!!!![/code]