I apsolutno najžešći messenger ak mene pitaš..
Imam ga u sigu, al evo, mariachicelloplayer.
Printable View
I apsolutno najžešći messenger ak mene pitaš..
Imam ga u sigu, al evo, mariachicelloplayer.
Uvijek provjerite prije poziva na chata na XFireu da li čovjek nešto igra u tom trenutku. Xfire je prije svega namijenjen online igračima za razne stvari, dok mu je chat samo jedna od, po meni nepotrebnih opcija. Osobno sam isključio čak i neke frendove s liste xfire prijatelja, jer su mi dosađivali u tijeku igre. Dva metka na Oasisu s healthom 4 i iskoči pop-up "kaj ima?". Ne da bi ga otkantaO, VEĆ BI MU DOŠAO S PRAVIM ŠMAJSEROM. Za neobavezno žlabranje uzmite radije mIRC, ICQ, WM, pustite nas online igrače i naš xfire na miru :)= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
ja nikom ne smetam tokom igre (osim nekima koje volim nervirat :D pa im neprestano spamam ko konj :D ) inače ja uvijek provjerim ako je ko usred igra i ako je ne govorim mu niš ,a ako nije ko me volja idem chatat s njim,ili ako mi je nesto potrebno ga nešto zapitam usred igre...a inače dobro mi dodje xfire da chatam dok letim s grifinima u wowu jer putovanje zna neki put dosta dugo trajat...i xfire je dobar ako imaš frenda s kim igraš wow i ako server ode u K a vi ste bili usred neke priče nastavie preko xfirea= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
bigadvance
sve sam vas dodao :D
Moj nick je crogamerr!!!
moj je kiklop7
moj ti je bloodhunter94
Dodaje te me ako zelite :D :wink: nick:bloodhunter94
moj nick je :kasho
lol ko i uvik :twisted: :boohoo:
masakr1st
Moj je crocaptain1
megabdeath
djjjohnwayne
epiic0
moj nick je mmarinnn.
moj je m4c4n999
e, nije...= Citat =:
Izvorno postao Marin
ZuziKlica :fof:
fico14 :ekipa: :pray: :killyou: :rotfl:
ne mogu te nać= Citat =:
Izvorno postao D.E.M.O.
sve sam vas addao i otpala mi je ruka
moj nick je NGAGE
i wikinga ?= Citat =:
Izvorno postao Glass
moj je frulicija.
CoD2mp-fan :twisted: : :fof:
moj je zeryx
valjda nisam siguran :D
:killyou: xeroman9999 :killyou:
generain add me plz.
jos jednom vam je dajem!!!! moje je moralescro !!! pa me addajte svi!
ja isto moj je :twisted: bloodhunter94 :twisted:
MOJ JE NICK :HELIXD