Sutra, večernji termin. GO NAZI COUNTRY GO!
Printable View
Sutra, večernji termin. GO NAZI COUNTRY GO!
Lik sad na Rusiji digo 29 000 O.o
Ovi Nizozemci su vječiti chokeri, Robben i Van Persie najviše od svih.
Robben najgori igrač ikad, sebično smeće.
Bravo za Dansku, baš sam sretan! Dobro da se nisam kladil :D
Dobre tekme za sad, uspoređujući sa prošlim svjetskim
Baš to, mislim da su sve grupe izjednačene poprilično. Sad ćemo mi ili masivno failat ili će se Turska ponovit di smo ubili. Sam da ne bude traljavi x ko protiv Norveške..
Točno sam znao da će Danska jedva zabiti neki gol i držati to do kraja :)))) Drago mi je što se to i desilo, jerbo mi ova generacija Nizozemaca izuzetno ide na jetreniku.
Švabe me nisu impresionirale, puno lošije igraju nego na svjetskom, dok Portugal jednostavno nema vođu. Tko bi normalan slušao prokletog Ronalda? :(
Da, nisu pokazali ništa od one brzine koja ih je krasila na prošlim natjecanjima.
Bit će još dosta iznenađenja do kraja. Pošto je cijela nogometna godina imala hrpu obrata i šokantnih trenutaka, očekujem da će i pobjednik EURA biti netko iz sjene.
Šteta mi za Niskozemce, osobni favoriti, Robbena bi na kolac nabio, sečinost i nepreciznost su ga koštali poraza, ali barem bila jako dobra tekma
danas naši, ako pokažu barem malo kako su Rusi igrali dobivamo tekmu :D
Da čujem prognoze!
2:1 za nas! Nezzzzzzzzz
1:0 za nas uz puno sreće.
Brijem da će tako završit,teška tekma nevjerujem baš da ćemo odlično otvorit i mislim da bi Dudu mogao dat gol.Al ako budemo dobro igrali mogli bi ih dobit s lijepom gol razlikom.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
ima neko link di ima streamova danasnjih tekmi?
Ovdje ja inače gledam sve(tenis,košarka,nogomet).... http://www.thefirstrow.eu/
0:0 će bit ili tako neki dosadan rezultat
Ma izgubit ćemo, možda x, još očekujem od talijana da dobiju španjolce.
Bit će 1:1, s tim da ćemo izjednačujući gol zabit tek tamo u zadnjih 10 minuta i onda do kraja susreta igrat bunker.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Volio bih da sam u krivu.
Manje od tri gola.
moja prognoza također= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
ali možda nas uspiju iznenaditi dečki...u pozitivnom smislu jel :D
Ono protiv Norveške je bilo po meni očajno,istina je da je prijateljska i da nećeš ući 100% u tekmu da nebi došlo do ozlijeda ali ono je bilo loše(s onakvom igrom nam ne gine poraz).= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Ali nadam se iskreno da će pružit dobru igru i donijet 3 boda :P.
Hvala za ovo :)= Citat =:
Izvorno postao la50
http://euro2012.net.hr/raj-za-navijace/ ... u-poznanja
ko ce koga nego svoj svoga xD
Gol za Italiju, napokon postalo interesantno :)
1-1
Jebi se, svemire :(
ala smo ih razvalili :D sad talijane i to je to onda, nastavak od prije 4 godine ^^
Dovoljno je da Balotelli popizdi i potrga našima noge.
Sad gazimo i paštare jaooo :D...a prvi gol je meni čudo,čovjek se posklizne,padne na koljeno i trzne precizno glavom u kut...stvarno odlično
Bilo je super, ko kaže drukčije laže :D
Al moram priznat, malo je pretjerano bilo s ovim prekršajima.
Dosadna tekma. Ok golovi. Meh dojam. Gaze nas Talijani i Španci ako ćemo ovako igrati...