ne bi, ja sam prekjučer na nogometu bio
Printable View
ne bi, ja sam prekjučer na nogometu bio
gle ako je vani šunčano komotno možeš igrat i po zimi. samo moraš obavezno stavit kapu na glavu da ne gubiš tolko topline,a ruke ,začudo, nakon kratokog privikavanja ti opće nisu hladne. U rukavicama nemreš igrat, nemaš osjećaja , a ubrzo ti se ruke jebački oznoje. Hebate i ja bi išel se zgađat,al patike u zagrebu.pih= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Nisam nikad probo sa rukavicama pucat, kaj se to može? :P
To je onda do ekipe koju gledaš na haklu :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
a šta ja znam, ne znam ih većinom, a valjda i nisu uvijek isti
http://www.betterbasketball.com/products/
Ovaj frajer brutalno objašnjava košarku. Svakako ga "nabavite"...
daj kaj svi tu moreju zakucat osim mene?
Ja uspjevam zakucat kad se zagrijem, al jedva :P
Da treniram još uvijek nogomet, vjerojatno bi zakucavao bez pol frke :P
Ne mogu ni ja zakucat a visok sam 1.83, a viđo sam u NBA-u i u stvarnosti i manjih ljudi pa mogu zakucat. Al ni nije mi neki hendikep idu koševi i ovak )
ja sam 1.94 pa nemrem. Ponekad sam znao doć cijelim dlanom iznad obruča,ali nije to dovoljno usavršeno za zakucavanje.
Pa ti bi morao moć zakucat, Derick Rosse je velik 1.91 pa zakucava.
U tom ti slučaju ne valja odraz ili tehnika skoka.
Ja sam 1.75 pa mi fali ~10cm do obruča.
Ako si visok ne znaci da automatski imas dobar odraz= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Nate Robinson je 1.75 pa je prvi put zakucaval s 13 godina. A ako niste pročitali mogu doći s dlanom iznad obruča ,ali jednostavno moram se posložiti da morem ubaciti loptu u koš, malo mi šteka koljeno pa nemrem puno skakat.
nego baš je lud ovaj komentator na nba.com
Komentator ne valja. :(
Kako je jeben ovaj Griffin. Svaki tjedan je nekoliko puta u top 10. Bit će Isus iz njega.
Danas u u NBA-u utakmice jako rano, taman za nas Europljane.
Heat v Clipersi, Indiana v Netsi i 76ersi v Knicksi u 18h a Boston v Orlando u 20h. Ako neko želi linkove za stream nek me pm-a. Također neznam kaj mi je bilo da sam postal Aeon Spoke u ovaj topic, nek neko zbriše post.
Sranje, neću stić, moram ić radit prezle :(
Bum pogledao snimku Bostona i Orlanda.
isus krist :pray:
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
danas je NLB oko trećeg mjesta u Europi. Nakon raspada Juge došlo je do naglog pada Jugoslavenske , a pogotovo Hrvatske košarke. Zašto je to tako, ne znam, nisam pratio onda košarku, bio sam premali, ali mislim da mora biti u igri više faktora pogotovo to što je nogomet izbijen u prvi plan, a naravno tu je i kapitalizam pa je vjerojatno došlo do pada košarke na lokalnoj razini(ovo su moja nagađanja). A sad da se malo vratim na Balkansku košarku koja još uvijek živi, Srpska i Slovenska(imali su dosta ozlijeđenih na prošlogodišnjem SPu) raprezentacija su u tamo negdje na vrhu Europe, a imaju impresivan broj igrača u NBA-u.Evo baš gledam Celticse za koje igraju Krstić i Pavlović.
Ne znam sad koji je baš smisao ovog posta, prvenstveno želim skrenut pozornost na postojanje ovog topica.
finale NBA se baš lijepo zakuhalo. U drugoj tekmi, Miami sa 15 poena vodstva sedam minuta prije kraja i onda počeli Mavsi kako znaju. Zatvorili sve u obrani i počeli se približavat, a sve je završilo ovako
dirk im ga je metnuo svima :D
Dirk je zivotinja samo takva :)
poceo san trenirat kosarku prije...skoro 2 miseca....centar san, i vec san zaigra za juniore...i da znan da san triba prije pocet trenirat...
Gratz :D
Mislim da opce nije bitno kad se pocne trenirat, nego koliko se voli taj sport..
Evo ja npr. nisam ozbiljno trenirao nogomet do prije godinu dana, sad kad treniram jako dobro mi ide, najbolji sam strijelac skole i tak.. Opet, ima ovaj jedan sto ide samnom u razred, trenira nogomet(4x tjedno treninzi) od svoje 4te godine, ali blago receno.. ne zna igrat, ima on tehniku, smisla za taktiku i to sve, al jednostavno kad treba nes napravit na svoju inicijativu, smrzne se... Zato gogogo, postani pro kosarkas pa meni salji pare :D
Sad lijepo Dallas pwna tri zaredom doma i ko bog :D
= Citat =:
Izvorno postao hacker
+1
samo da im miami ne zatvori šutere i dobit ce
Fix'd. Miami ftw ^^... Dirk oponaša Ronda, ozlijeđen i dalje pwna :D= Citat =:
Izvorno postao pimp
nne joe, pa sad si napisao istu stvar ko i ja -.-
čak sam i ja počeo pratit košarku u zadnje vrijeme :D to zato jer je chicago postao dobar, zadnji put sam pratio nba kad su zadnji put osvojili naslov ;) btw, samo 2 ekipe u povijesti su u finalu dobile srednje 3 tekme kod kuće