ja imam 600-a ^^ jej= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
rasturam okolo sa armorom od 15 def
:rotfl:
I NEMAM POLA ARMORA!
izgledam ko neka misica s monkom, ROFL
Printable View
ja imam 600-a ^^ jej= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
rasturam okolo sa armorom od 15 def
:rotfl:
I NEMAM POLA ARMORA!
izgledam ko neka misica s monkom, ROFL
Koja je caka u 15 armoru?
dopivaš više štete i time radiš više štete neprijatelju?
to ti je za Spirit Bonder skill, a i inace se za 55 koristi low armor jer je jeftin, armor ti nije bitan jer imas protective spirit= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
[quote=axe_wild]to ti je za Spirit Bonder skill, a i inace se za 55 koristi low armor jer je jeftin, armor ti nije bitan jer imas protective spirit[/quote:32lzig3u]pa max armor je 1,5k...tp nije skupo...= Citat =:
Izvorno postao "T.N.T.":32lzig3u
[quote=T.N.T.][quote="axe_wild":2umf6ftd]to ti je za Spirit Bonder skill, a i inace se za 55 koristi low armor jer je jeftin, armor ti nije bitan jer imas protective spirit[/quote:2umf6ftd]pa max armor je 1,5k...tp nije skupo...[/quote:2umf6ftd]= Citat =:
Izvorno postao "T.N.T.":2umf6ftd
a ovaj low armor je 200g, il tak nešt, svejedno ti armor ne pomaže kad si invinci monk
ej decki sada mi otovori ali steka za poluditi sta da radim?? :( :(
EDIT:recite mi sta da radim da pogledam filmić?? :cry:
evo moj prvi amaterski video ^_<<
nadam se da ce se posebno svidjeti zenskom spolu, malo je mature contest al sto ce se...
nema gledanosti bez provokacija, zar ne seve :D
SII82GM20-A
Mino - Farming sa mo600
Evo jedan filmić od prije 7 mjeseci, nastao kao rezultat dugog razgovaranja na GWO IRCu zašto su Necroi carevi.
snQqPLL3hgY
nije lose= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
btw sa cim si snimao?
Jel mi može neko reći di je to?
Crystal desert - Elona reach (misija)
tako je, snimano je= Citat =:
Izvorno postao Ryujin
HyperCam 2
programom, nije tesko za kuzit, montazirano s onim programom koji imaju windowsi...jer
ako samo tako od programa uzmete film, bit ce vam cca 100mb, a kad ga sredite, iamt ce max 20
e cek a kak si premjestio one trake koje pokazuju exp, health i energy
i premjestil si one ikone koje pokazuju koje skillove imas nasebi :S
stsines F11 i tamo imas razne opcije i meni se cini da je predzadnja opcija za promijeniti mjesta tim glupostima :wink:
Sve mi se vise svidaju monkovi.Razmisljam da li da si u propheu napravim monka ili nastavim sa warriorom iz factionsa? I koja najbolja secunarna profesija za monka??
mesmer za farmanje
meni je dobar ranger mogu runnat :D
i imam para ko pljeve
heh... monk ti je sada mozda fora... tak je i meni bilo dok sam igral u pre-searing... al kasnije je uzasno tesko... jer svi racunaju na tebe... svi ovise o tebi...
monk je najteza profesija... definitivno
Monk? Najteža klasa? Umm... reko bi lol, ali vjera mi brani.
Si igro... neznam... Rangera, Necra, Mesmera ili Assassina?
daj reci di runnas i koji lvl koliko uzimaš love, je li ides sa cjelim partyem itd pls :cry:= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
kažem da mi je secondary ranger :wink:
imaš neki specijalni build gdje možeš runnati gdje oceš ništa te nemože zaustaviti :wink: ako imaš msn javim ti se tamo :wink:
nemojmo sad mas oftopick, lol, otvorite temu za farmanje i tamo o ovome raspravljajte =PPP
Jeli vam išta čudno na ovoj slici?
http://img395.imageshack.us/img395/2316/gw485jn1.th.jpg
Prosvietli nas= Citat =:
Izvorno postao Glass
Pet? :rotfl:
da ima peta a nebi trebo :rotfl:
:rotfl: Vidi stvarno.To je bio sigurno neki BUG.
mozda je onaj skill koji sve petove pretvori u alliase?
Ako misliš na Otyugh's Cry nije to jer kao što možeš vidjet nemam ni taj skill ( čak nisam ni ranger secondary ), a i on ti ne pretvori životinje u alliase nego ih samo okrene protiv tvog neprijatelja.= Citat =:
Izvorno postao Kron
Najbolji je dio što ja nikad nisam ni Charmo niti jednog peta sa ovim likom.
pa kako si ga onda tu dobio?