Steta :(
Printable View
Steta :(
Spomenut je valjda u intervjuu bolji leveli, multi, i nova tehnologija koja uključuje toplotu i kako se objekti ponašaju izloženi istoj...lightsaberom kroz metalna vrata, anyone... al ope glavni lik... kontam biće još jedna "revan" priča, on ne zna ko je gubi kontakt sa silom pa ope postaje heroj, da bi se ispostavilo da je , kao u prvom dijelu sve u stvari od početka bio plan Emperora... mada dodatak yode je dobrodošao indeed...
zaboravih dat link za teaser pa evo sad
Pomalo ocekivano. Steta, stvarno sam ocekivao Republic Commando 2, stvarno ne kuzim cemu sad ovo. A nije bas neka pretjerano dobra prica.
Od svih mogućih opcija oni odaberu force unleashed, ma genijalno. :thumbs1:
Logično... Najviše će para ubrati s tim :)
Bogme sam i ja to očekivao a dobili ovo. Ništa, preskačem kao i jedinicu.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Očito. Danas najbolje prelaze te arkadne akcijske igre gdje ne treba previse mozganja. Ajd, kad bi se barem potrudili ovaj puta da pc verzija i lici na nesto i da poprave barem malo neke aspekte igre, bio bi to onda igriv naslov.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Više-manje.= Citat =:
Ukratko, trebaju next-gen zlatnu koku SW franšize s kojom se novajlije neće osjećati izgubljeno kad počnu igrati, a s kojom će LA zgrnuti gomilu para. JK serijal (ključna riječ: serijal) je relativno star i nije u Clone periodu, kojim je ekipa iz LA-a trenutno opsjednuta iz nekog razloga, a RepCom je relativno nepoznat općoj populaciji (premda ni sam nemam pojma koji je razlog tome) premda bi bio dobar squad-based FPS pored one-man-army naslova tipa CoD. Izdati Battlefront bi bilo rizično pored drugih MP jakih ili fokusiranih FPS-ova.
Naravno, ne dao bog da Lucas Arts napravi neku novu i originalnu igru, ne dao bog.
Pokušao je prošle godine. Nije uspio.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Točno to. Financijski najisplativija opcija. S potrošačke strane, možeš da se izrigaš. Ali šta ćeš, tako to jeste.= Citat =:
Zato nam ne gine odigrati oba KOTOR-a po 7. put <3
A di nam je 3. Kotor? To bi se isplatilo igrat. U produkciji biowarea naravno. A boga mi ne bi škodilo da i koji star trek naprave :)
Treći KoTOR ti ima svoj sticky na vrhu podforuma, zajedno s 4., 5., 6., 7., ... i 12. :)
Neznam za vas no ja ću dvojci dati šansu. Mislim, svatko ima pravo na pogrešku, a i potencijal igre je bio preogroman da bismo ga samo tako odbacili. Nadam se da će nešto naučiti iz pogrešaka.
Kao da sam to već negdje čuo. Budimo realni, šanse su 90% da nastavak neće bit ništa bolji...
Kao sto rekoh, samo neka bolje prilagode igru PC-u. Ako ostali elementi budu kao i u jedinici, imat cemo zabavnu arkadu :)
Čisto da tema ne umre...
Site dobio drugi update, ovaj put i sa zvučnim efektima i podjednako kao i prvi -slika starkillera i rancor u pozadini-i drugi je (ovajS-starkiller u SM fazonu sa okovima i lancima-) potpuno beskoristan
Meni se ne sviđa priča u TFU, nekako mi se uopće to ne uklapa u SW kontinuitet.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Jednog dana ću otkupiti prava na Star Wars franšizu i proglasiti TFU non-canon.
novi updateSdaggobah.... očekivano ali zanimljivo, i što je najbitnije ništaSnovo...
Negdje sam pročitao da će neki časopis ekskluzivno u 7 mjesecu objaviti screenshotove iz igre...tako da je sljedeća četvrtina godine mrtva za SW TFU II... I valjda je CEO iz LA rekao da je igra sjajna i igriva....hmmm yeah right,to su rekli i za prvi dio....
prvi screensi
dual-wield-back-hand-grip...
iako su same slike loše, grafika mi ne izgleda nešto bolje, plus činjenica da dolazi sa console+ časopisa malo govori o PC verziji...i biće MP....
ic ofišl nema PC verzije...
Koji je sad razlog...opet "nema dovoljnjo jakog PC hardvera" ili nešto drugo
Iako ne volim stvari vezano za TFU, malo mi je ipak žao...al pričekajmo godinu dana, možda se predomisle...
I valja posjetiti site..ima scena slična rep commandou i glupe mini igre i par nekoh voice-reporta
Nakon zadnje PC verzije, ovu bolje da i ne rade.
Ako bude isti krep kao i prvi dio, onda se posve slažem. Prvi dio me podsjećao na lošu kopiju God of War-a :(
...
Pogledaj sve te ljude koji tuguju što neće izaći za PC.
Yup :D
A i moramo uzeti u obzir naseg jadnog Pingvina. Decko je imao previse frustracija kod recenzije prethodnika. Ne treba mu zivcani slom. Ne moze forum bez njega
:P
http://img194.imageshack.us/img194/9...unleashed2.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/9...unleashed2.jpg
Simpatično stormtrooperi se sad raspadaju od silne količine...pa sile...
btw neki siteovi su već dobili E3 demo i vele da je miljama ispred originala..mada demo traje 5 minuta...svi se sjećamo prošlogodišnjeg E3 demo-a SC conviction, pa šta je ispalo od toga, a isti siteovi ne odbacuju PC verziju...
Samo me zanima kako će riješiti lightsaber "problem"
BTW ako ne bude za PC, dobro, ako bude, još bolje...moje mišljenje...
EDIT: pc verzijaSbiće konverzija s konzola...istu rade isi likovi koji su konvertovali prvi dio...samim tim loš port očekujmo...A koliko malo objavljuju stvari, izgleda da će dvica biti kraća od prvog dijela..opet Conviction kao primjer, pokazali do izlaska dva i po levela, i ispadne da su pokazali četvrtinu igre...Ovde su ipak tri levela...
večeras premijera
Ono malo što se vidjelo izgleda sjajno...stim da cutscena....
WOW...just...WOW
TOR cinematic je ništa naspram ovoga....
Fakat je wow :pray: I stvarno dugo traje.
Majstorski odradeno^^
Al i dalje vise lajkam ToR cinematic