Ajd priznaj igraš WoW cijeli dan...
Printable View
Ajd priznaj igraš WoW cijeli dan...
skoro cijeli dan :roll:
wow je frikovska igra :kill:
dota > wow imo :)
@ Bastard - Nije. Bolji je od GW-a, ali tamo nećeš proći dobro ako si casual player, što ne znači da ne možeš bit casual player.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
da jos ako si tuka pa placas pretplatu :yuck:
ma ja sam gw prestala igrat prije više od godinu dana, jednostavno mi dosadilo :thumbs1:
možda ću igrat gw 2 kad dođe
:shock: ženka?! :)= Citat =:
Izvorno postao Asura
On topić, i meni je malo dosadio, pa ću pauzirati. Možda nastavim kasnije, viditi ću.
A GW 2 ću nabaviti 100% ako budem imao konfiguraciju koje će ga moći pokrenuti.
Meni je završila pauza u GW-u - opet ga počinjem igrat. I'm going deep and I'm going hard. (quote od Infinity Warda)
Inače, čini mi se da imamo prvu žensku osobu suprotnog spola na GW podforumu. Willkommen.
Da, te su bolje od običnih ženskih osoba :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
To je quote iz Allo Allo. http://www.theedge-uk.com/richard_gi...s/image001.jpg
ign i guild?= Citat =:
Izvorno postao Asura
A jel? Nisam skužio ... "You may kiss me now!" Legendarna serija :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Kron, reče žena da je prestala prije godinu dana, sumnjam da ju guild drži još uvijek kao aktivnog člana :)
Kad bi imao nekakvu "priču",dobar PvP i da nije komerciajlni poluproizvod bio bi bolji od GW-a.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Ja sam WoW igrao ukupno 2 sata, kod jednog frenda. Igra ima prokleto dobar PvE i zarazna je, ali kao što si reko, prekomercijalan je. Da nema pretplatu, možda bih ga čak i igrao.
Srekla sam da ne igram godinu dana, zapravo skoro godinu i pol. acc sam dala jednom frendu jer više nisam namjeravala igrat, a njegov ign neznam.= Citat =:
Izvorno postao Kron