prosvjetli me kak ono ide zadnja ruska
Printable View
prosvjetli me kak ono ide zadnja ruska
yuris revenge- argh, my bad, us , ma nisam siguran ali= Citat =:
Izvorno postao Vukas15
pocinjes s par airborne inzinjeraca u polu unistenoj ruskoj bazi, na antartici, na malom otoku, a protivnik je na donjoj polovici mape razvijen s oba super weapona , i tamo nakon nekog vremena sto sagradis radar cronospheraju ti us reinforcemense (us mcv, 2 prism tanka, 5-6 g.i., 5-6 guardian g.i. 4 us tenka i 4 ifv-a)
ah da sječam se,ja sam je iz2-3 pokuša isto tako, prvo sam si izgradio bazu kod sovjeta, onda sam kad sam dobio bazu od amera samo si još izgradio mcv i prenio ga na drugu stranu kod sovjeta jer je tamo lakše igrat pošto si odvojene, onda sam sljedećia 3 sata ih pokušavao dotuć sa onim robotima, jer ti zauzmu ove druge, a ti roboti su preslabi...
No znas koja je meni najbolja misija ona kada moraš iobraniti dvorac di se sastaju svjetski čelnici..
Meni je najteža misija iz realert2 ona predzadnja sa komunjarama kada moraš uništiti yourijev dvorac, to smo ja i frend zajedno prešli, ja to još nijedamput nisam sam uspio prec, no zadnja je lagana sa komunjarama.
Istina baš neznam neke novije igrice koje imaju ono jako teške zadnje msiije.
= Citat =:
Izvorno postao Teon
Mean,green ,unseen
Now you see me,soon you woun't
Natural sanctuary
Aren't trees lovely
sjećam se da sam se sa frendom natjecal ko zna više tih citata iz RA2,to smo radili kad nam bilo dosadno pod satom, :D
He he, ja sam isto to samo je bio StarCraft= Citat =:
Izvorno postao flander
znam tu sa rusima, namucio sam se dobro oko toga (ako mislis ra2 bez yuria)= Citat =:
Izvorno postao Vukas15
ja sam protivnika tukao s dreagnouthima (veliki ruski brodovi) i allied carrierima, a onda airstrikes, pa na kraju poslao s cronospeherom omanju vojsku i mcv pa izgradio opet barake i tukao ga na kopnu
hint: ovo je moja uobicajena taktika na strategijama
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee izaći će red alert 3
ufff.
razorio sam pentagon, i sljedecega dana se avion zabubao u pentagon.
that was fucking strange
Dok ne izađe Red Alert 3 , probajte ovaj mod za CnC Generals,
http://www.moddb.com/mods/2263/red-alert-3
Ima nedostataka, ali je sve u svemu fora.
Pogotov mi je zakon kad igrate , onu mapu iz Generalsa, onaj velliki zid preko cijele mape,u svijetu Red Alerta 2.
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
sine,da li si ti to trenirao ove mladiće?
:)
Nisam RA2 igro sto godina, dok nedavno nisam kupio orginalni u lokalnoj trgovini, i opet počeo uživat... Ne znam je li povezano, ali dan nakon što sam ga kupio vlasnik trgovine(37) umro je u snu?!(nije šala).
Što se tiče trice, izgleda cool, al ne kužim što im je trebalo dodat Japan, isto tako su tiberiumu dodali Scrin, izgleda da ovih dana RTS ne smije imati manje od 3 frakcije...
Furaju se na SC :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Molim te, piši Sup Com, ako baš hoćeš kratit. Igram ga svaki dan, a trebalo mi je pola sata da skužim što si napisao... :shock:= Citat =:
Izvorno postao Jopax
:rotfl: :pray: :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mislio je na StarCraft jer je on prvi uspjesno implementirao potpuno 3 razlicite rase
Zar je to kratica ta Starcraft? Kako god, Starcraft zaslužuje da ga se piše punim imenom i velikim početnim slovom. Pokažite malo poštovanja, ljudi!!1
True, al zar nije logicno za skuzit da je u ovom slucaju SC StarCraft.
Anyways po meni je logicnije da je Splinter Cell skracen u SC a da se StarCraft pise punim imenom ...
Nisam igro, ali zar ne bi trebao imati Dune 2 u sebi tri frakcije: Kuća Atreides, Kuća Harkonnen i Kuća Ordos?= Citat =:
Izvorno postao Teon
Heh, dobro kazes.
No ne sjecam se dal su bile tolko drugacije jedna od druge.
A lol, sad si me sjetio na Dune moram to nac :)
A od Red Alerta sam pogubio CD sa rusima :(
dune mozes naci kao abandonware na http://www.abandonia.com= Citat =:
Izvorno postao Teon
ste igrali modove "the aftermath" ra2 i "devastation" yuris?
odlicni modovi, ali treba malo privikavanja (kampanja je isto modana [novi unitsi])
Ja imam nekakav nastavak Dunea, zove se Emperor: Battle for Dune(original) , izdao ga Westwood nakon što ga je već kupio EA, negdje 2001. Dobra igra, mnoštvo ludih unita, grafika ko u Generalsima, imaš i neke cool podfrakcije iz svijeta Dine...4 cd-a ima igra.= Citat =:
Izvorno postao Teon
Naj detalj: Pijavica u pustinji ili napad divovskog pješčanog crva :thumbs2:
Prvi RA nemam :( , imam samo drugi :)
Baš sam htio nabaviti tu igru, ali koliko se sjećam u PC playu su ju popljuvali.
= Citat =:
Izvorno postao Vukas15
zove se apokalipsa ili tako nekako ako se ne varam
ako se mene pita ra2 je naj rts svih vremena ako se doda još youris revange... :rambo:
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Rantanplan
Po meni nije. :)
po meni je= Citat =:
Izvorno postao Vukas15
oo dddddddddddaaaaaaaaaaa
na faksu smo ga prije nekih 2-3 tjedna ponovno otkrili i sad se ne mičemo
moj favorit - RUSI ftw
Meni su nova ljubav Iračani sa svojim Desolatorima, koji ownage unit, jak protiv bilo kojeg unita i još kad uključi ono svoje polje postane najgora noćna mora pješadiji :pray:
Otkad u Red Alertu postoje IRAČANI? :shock: