Signed. Covjece nas dvojica se poceli slagati ^^. Ugl. covjek ti se JAVNOSSispricao, i ti kazes tebi isprika ne znaci. To je onaj moj dio arogantnosti, bahatosti i razmazenosti.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Printable View
Signed. Covjece nas dvojica se poceli slagati ^^. Ugl. covjek ti se JAVNOSSispricao, i ti kazes tebi isprika ne znaci. To je onaj moj dio arogantnosti, bahatosti i razmazenosti.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
a o meni ni riječi :D nek streetrace potvrdi nas transfer
Yap, uzeo sma Orange box, uploatio odma podatci poslani. Prva liga :)
stfu all :)
Ako se u se pojavi oglas BFG gtx 280 oc kupljen u HG spotu u 6. mj. ...pažljivo jer tip se dogovori pa u zadnji cas odustane,tak da je zeznuo vec vise ljudi,ukljucujuci i mene.zbog njega sam tenutno bez grafe.
aj lijepo od tebe sto si podijelio tu informaciju s nama :)
Evo obavio ja trejd sa mvaljave...sta rec sve za pet! nazvo na mob narucio doslo u roku od 2 dana(postom preko pouzeca) i sve stima 8) :wink:
Evo da znate da ako će navedena osoba nešto htjeti kupiti:
Nick: s.t.a.l.k.e.r
podaci:
Ivan V. Hvar
Trazio da mu nabavim lich king naravno nabavio sam i poslao a on nije htio uzeti paket, nabio mi troška 240kn zbog njegovog postupka, kad sam ga pitao zašto je to napravio.
Razlog:
nabavio od frenda zna probit zastitu.
sorry
tak evo da znate
i to je dokaz da je zbog takvih budala prodaja na ovaj način vrlo riskantna.
Nick:mvaljave
Naručio:WoW:WOTLK
Sve uredno došlo, dogovorili se naćin plaćanja, dao mi broj moba, original paket, zamotan sve uredu!
10 od 5 :P
Preporučujem ga svima. :bravo:
znam, pokušao sam ljudima ići u susret ali kad se to ponovi 4 puta u tjedan dana onda me zbilja sredilo,ali zato cu samo uplatu na račun primati, osim onih koji su vec samnom imali kakvu transakciju,jednostavno više nemogu riskirati sad se nadam da ce netko to uzeti jer moram platiti kreditnu... nedostaje mi veći iznos :(= Citat =:
Izvorno postao Dux
Ime prodavača(nick): dFixxx3r
Predmet trgovanja: Stari brojevi PcPlaya i PcPlay DVD-i
Kratki opis: Naručio sam sve PcPlayeve koje je imao u ponudi, dogovorili cijenu i formalnosti preko maila, bratić se našao s njim u zagrebu, platio mu, uzeo časopise, ja sam ih provjerio, svi su na broju, super očuvani.
Ocijena: 6/5 :thumbs2:
ime prodavača:mvaljave
roba:cod5 org cd key
kratki opis:Neda mi se nesto opsirno pisat,sve je proslo dobro i brzo
ocjena: 4,99/5
Ime prodavača(nick): mvaljave
Predmet trgovanja: CoD 5
Kratki opis: Nista posebno dosao u Zapresic (posao) ja nazvao, kupio, to je to :D
Ocijena: 10/6 :thumbs2:
mvljave ili kako vec
gta4
došlo bez beda
Ime prodavača;mvaljave
Predmet trgovanja;COD4
Kratki opis;narucio,dao adresu, i doslo i naravno platio ;)
Ocijena;5/5
:thumbs2:
Ime prodavača;FF
Predmet trgovanja;JTF
Kratki opis;narucio,dao adresu, i doslo i platio
Ocijena;5/5
Također,sve 5= Citat =:
Izvorno postao chiEEEF
Prodavač: mamlaz (ja)
Kupac: Pimp
Objekt: AM2+ MBO Asus M3N-H/HDMI
Našli se u Podroomu, pokazao mu ploču, ispričao se što sam zaboravio ponesti račun za garanciju (donest ću čim prije stignem),
popili piće, ja njemu ploču, on meni pare...
Ocjena 999/666 :friends:
Ime prodavača:mvaljave
Predmet trgovanja:Warhammer Online
Kratki opis:naručio, platio, dobio!
Ocijena:N/A
= Citat =:
Izvorno postao mamlaz
ja bi trebao tebe pohvaliti kao kupac, ploca u redu , sve super i sve za pet ( btw podroom je birc za neupucene s najboljšom zikom u sisku)
Ime prodavača(nick): Samsung12
Predmet trgovanja: Rapidshare account
Kratki opis: Sve proslo super, normalno radi. Par kratkih pp-ova i sve 5 :thumbs2:
Ocjena: 10/10
Covjek je stvarno ok, a i vidio sam da ostali forumasi trguju s njim tako da :bravo:
Prodavač: cve991
Kupac: ja
Predmet trgovanja: Pioneer MousePad
Dogovorili se, poslao mi odma sljedeće jutro, stiglo nakon 2 dana, platio i to je to.
5/5 :)
Ovaj, updateajte listu na prvoj stranici, tako da ne moram tražiti bad kupce...
Sad je OK dok su samo 4 stranice, al kasnije će biti koma...
Ime prodavača(nick): Bartuc
Predmet trgovanja: LG KF-750 ''Secret''
Kratki opis: Sve 5. Mob je prejeben. Malkice je kasnio.. al nema veze. Nadoknadili smo to brbljajući u birtiji na kavi :rotfl:
Covjek je stvarno ok. A ima i slako-sexy glasić :oops: :rotfl:
100/10
Lik je car.
Ime kupca:SCommander Dawg
Predmet trgovanja:SLG KF-750 ''Secret''
Kratki opis:SKasnio sam 3 minute, ali Dawg je bio toliko strpljiv da me pričekao na toj Subotnjoj žegi. Otišli smo fino na cugicu, kapučino za Dawga, Tanđarina za mene... Malo popričali o životu, forumu, gamingu, poslu itd. Obavili posao uz smijeh i obostrano zadovoljstvo. Platio mi je pravim novčanicama, ništa tiskano, sve lijepo posloženo :D
10/10
aaa bash je srce :P
updejtajte listu
E da, Doggy je puno manji spamer u živo nego na forumu 8)
:D
To se već zna ;)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ali najbolje od svega je bilo: Free Hugs na trgu :rotfl: :rotfl:
Prodavač: slayervedran
Kupac: ja
Predmet trgovanja: playstation 3
Nakon sto smo se 3 dana dogovarali oko mjenjanja playstationa 3 i kompjutera on meni otkaze i kaze da ga je prodao, a prije toga sve prihvatio i pozurivao prodaju. Dakle ja sam potrosio oko 50-setak kuna na telefonu i otvarao cistio kuciste i komponente da bi on na kraju otkazao. :killyou: :thumbs1:
Los prodavac 0/5