O hai.
Printable View
@megalodon.. tebi je očito kultura na nezavidnoj razini.. možda bi se trebao vratit doma i pitat roditelje gdje su pogriješili u tvom odgoju. zato se i raspravljamo.. da nekome nešta dokažeš.. ako je tebi domet da nekoga nazivaš imbecilom zato što je tvrdoglav onda te žalim..
@duke.. isprika prihvaćena, kao i tvoje činjenice. ti si u pravu, a ja nisam.. EOD
oho, addah te :)= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
Glavno da ti znaš kaj je prava muzika i glavno da si ih prerasel jer oni nisu nikaj drugo doli običnog popa za 17-godišnjake...= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nemate pojma kak glupo zvuči dok se neko na jutubu(!) javi i veli da je Nightwish pop. I to potpuno ozbiljno misli.
Udaljavam se od rasprave...
Da. Ja tvrdim da slusam bolju muziku od tebe. Daleko bolju. I znam sto je bolja muzika. I mogu ocjenit jel Nightwish los, a da to nema nikakve veze sa ukusom. Mozda nemam najbolji ukus ikad, niti on ima najbolji ukus ikad, ali dovoljno je cuo da moze ocjenit da je Nightwish smece. Poceces slusat bolju muziku i onda ces se smijati sta si pisao.
Pa eto, 5 sati dnevno slušam muziku već godinama, i stalno sam otvoren za nove bendove i žanrove. Znam da zvučim elitistički, ali siguran sam da mogu puno bolje procijenit od tebe što je dobro i orginalno, a što nije.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Osim što su apsolutno u krivu, Duke i megalodon se ne odnose sa drugim forumašima s poštovanjem i na pristojan način, stoga će se zbog toga sada ići par dana hladiti.
Ovaj, u čemu je problem? Koliko ja vidim, nitko se nije uvrijedio, niti su izgovorene neke teške uvrede.
Meh, štagod. Proceed with the metal. Nema smisla.
Molim te, možeš mi ovo pojasniti ? Jedini razlog za svoj ban vidim u mogućnosti da ti privatno voliš Nightwish, i nemožeš prihvatit da netko pokušava pokrenuti raspravu oko pretpostavljene činjeniceSda su oni loš bend. Ako ti je to dovoljan razlog za ban, onda to puno govori o tebi.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Ono sa imbecilima je bilo dosta, tyvm.
mislim da je to jer si gwina nazvao imbecilom :/
e da, nakon koliko strana se izbrišu teme same od sebe ?
@Arkannen
Uvrede su izrečene, ali odvojene u banned.
@Duke
Možda shvatiš jednog dana da se svađaš oko ukusa a ne oko toga tko dobro poznaje glazbu. Osim što je to glupo jednako je tako i besmisleno jer tako nećeš ništa pojasniti već ćeš samo izazvati više svađe.
Pročitao sam ja sve što je bilo, ne brini. Žalosno je što više ni isprika ne vrijedi ništa. Ljudi smo, pobogu.
Ispričao se čovjek i gwin prihvatio ispriku koliko sam vidio.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
0Kk0juoXAEc
Nightwish je skoro predstavljao Finsku na Eurosongu,ali ga je žiri sjeba.Uz to,ako se ne varam članovi Nightwisha dobri su s Thompsonom i njegovim bendom.E da,i Thompson ih sluša.To dovoljno govori o tome koliko je Nightwish kvalitetan.
EDIT:E da,i na SIT od Maidena nema klavijatura...
duh.. glup sam.. rasprava je bila o najtvišu pa sam napisao klavijature.
mislio sam na "guitar synth", dođe ti skoro na isto..imho, niti jednom nije mjesto na tom albumu..
Zašto rađe ne pljujemo po zbilja očajnoj glazbi koja se pokušava prošvercati pod metal kao primjerice melodeth i velika većina "coreova"?
tete simfoničarke su unjele razdor u ovaj forum :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
bogme se koljete nema šta. btw therion je čisti laksativ-.- i ovo moje amberian dawn nije carski al je baš ljepo i girlie i fejk i neoriginalno :P
PS: pod tete simfoničarke spada i edguy...3<3
eto, to govori o njihovoj kvaliteti :(= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Dosta o Nightwishu... :( Dajte meni neke preporuke za darkwave ili dark ambient.
To nije metal...
Kad sam to saznao,odmah sam ih prestao slušat.A te kkad sam čuo da ih Thompson sluša... I da su mu oni čak priatelji. :o :( :shock:= Citat =:
Izvorno postao mortician
You has an topic.= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
Nego,jel mi može tko preporučit nešto folk metala?
Probaj Skyclad, osnivače žanra.
[quote=The Great Duck]To nije metal...
Kad sam to saznao,odmah sam ih prestao slušat.A te kkad sam čuo da ih Thompson sluša... I da su mu oni čak priatelji. :o :( :shock:[/quote:15v8yuxy]= Citat =:
Izvorno postao mortician
gadiš mi se.
Nisam. Nightwish je los bend, i nisu bili prvi symphonic bend. Eventualno se moze reci da su ga razvili, i to komercijalnu i plitku varijantu. Ukusi naravno postoje, ali je moguce objektivno odrediti kvalitet. I iskreno se nadam da nisam benan zbog misljenja.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Oni su komercijala jer su postigli velik uspjeh?
Svi oni kvazi bendovi koji čuče u sjeni i sluša ih petstotinjak ljudi na jubitou su bolji ali ljudi to ne shvaćaju?
Pročitaj malo Tuomasove lyricse pa onda reči da se on prodaje.
Nebreš kvalitetu nekog banda mjeriti po svojim ukusima. Ako ti ne paše automatski je komercijala?
Sve je to tak relativno i pljuješ po jednom od poznatijih bendova bez ikakve osnove samo zato jer ti ne paše taj zvuk.
Probaj malo shvatiti zakaj drugi ljudi to slušaju...
Onak, u intervjuima s Tuomasom možeš lagano zaključiti da tipa nije briga za nikakve pare, on jednostavno uživa u stvaranju pjesmi, a to kaj Nuklear Blast od svakoga pokušava napraviti ku*ve nije njihova krivica.
Ovaj, Nightwish stvarno ima odvratno loše fantasy tekstove, pogotovo prvi albumi.= Citat =:
Ne mjeri po svojim ukusima, nego po nekoj logici. Taj bend se nije nimalo razvio, i već 10 godina rade jednu te istu pjesmu iznova. Lijepa melodija na klavijaturama, i 2 slična riffa u pjesmi nisu remek-dijelo, daj shvati to više. Mogu shvatit da slušaš Nightwish ovako povremeno, zato jer svatko mora priznat da imaju catchy pjesme pop formata, ali nemožeš mi pri zdravoj pameti tvrdit da je to vrhunski bend.= Citat =:
Istu stvar možeš zaključit i u intervjuima s Larsom, mislim da to sve govori. A kaj se tiče Nuclear Blasta, mogu bez problema promijenit label, s obzirom da su prilično poznati.= Citat =:
Da. 8)= Citat =:
Navedi neki od tih bendova, i objasni zasto ti se ne svidja. Nemoj samo navoditi random black metal sranja, jer to nije muzika.= Citat =:
Evo ti tema uostalom viewtopic.php?f=19&t=33593