Pogledao epizodu 2 Mitsudomoe.
Epic klutz is epic. :rotfl:
Printable View
Pogledao epizodu 2 Mitsudomoe.
Epic klutz is epic. :rotfl:
Double post nyaa~!
Konačno završio s KissXSis TV serijom. Što reći... Zgodan i mnogo ecchi anime s par urnebesno smiješnih scena, i puuuuno pee fetiša... But it's okay. :)
Valjda najveći minus mi je to što su, iako imaju hrpu megaecchi scena, Keitine sestre u dobrom dijelu ove serije ispale nezanimljive. Cijelo vrijeme ili pokušavaju zbariti Keitu ili se međusobno natežu, što nakon OVA epizoda ostavlja dojam već viđenog... Samo sa zlim pilićima cenzorima. :I
S druge strane, jako su mi se svidjeli ostali ženski likovi koji se ne pojavljuju u OVA epizodama, i oni su mi i najveći plus TV seriji. Otaku nastavnica je sexeh i megarofl, njena loli sekica kjut i mnogo lulz, dok mi je ona honya-chan na kraju ispala najdraža likica u seriji... Čak i uz svo forsanje pee fetiša u njenim scenama.
8/10.
nabavlja se= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Da, fora je. Also, još jedan lol na Ping Pong Club :rotfl:
Čekaj dok dođeš do bakice kojoj se sise vuku po podu pa joj se jedna zaglavi u odvodu... I shit you not. :rotfl:
Kako sve dalje gledam, sve je luđe, a nakon tigra-kaznionice (ne želite znati) mi uopće više neće biti čudno i da se pojavi superman i da nekome moći rengenskog vida (u svrhu gledanja cura, naravno). Oh, wait... nije da su već izumili i home made naočale za to. :eyebrows:
Nego onda, Raz, da li da gledam sa japanskim ili engleskim audiom?
Inače, rewatchao sada Hellsing OVA VII, s obzirom da će uskoro izaći VIII... Jebemu sve, Pip. :(((((((((((
Ja trenutno gledam sa japanskim, a na drugom ću gledanju sa engleskim. :)
Engleski je po meni na razini japanskog, a možda čak i bolje urađen, jer se dub više uklapa sa osobnostima likova, a ima i mnogo vulgarnije izraze... sad neznam jer su to subbovi lošiji ili su voice actori previše zabrijali, ali razlike ima. :)
... Totalno mi nisi pomogao u odluci. :@
Nego, od onog što sam vidio, humor u animeu čini mi se jako sličan onom u Desert Punk, ali u Sexy Commando-ish settingu... Drugim riječima, definitivno je awesome. :)
KAKO ĆU SAD JOŠ I TO GLEDATI. ;_;
EDIT: Nego Raz, jesi li pogledao na kraju Sora no Woto special?
http://i26.tinypic.com/2vaicqw.jpg
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif
Pogledao taj Sora no Woto... onako, ništa strašno posebno, ali fora. Podsjetilo me na epizodu sa telefonskim pozivom i pišanjem.
Lol onak, epizoda s pišanjem je prema ovoj megadosadna? :/
[Nije da je općenito nešto posebno. :/]
Nego, izašla je nova epizoda Seitokai...
Ma znam, ali mislio sam na to kako sama epizoda nije pridonijela radnji niti nas bolje upoznala sa settingom, i to... dobro, nije da je pola epizoda iz animea takvo :/
Već neko vrijeme mi leži na hardu ali tek sam sinoć požeo da gledam Arakawa under a bridge.Preurnebesno i presmiješno, svi likovi su totalno opičeni i kao da se natječu tko će ispasti luđi :D
ovaj novi fma gledam, solidan je...
Završio Spice & Wolf II. Sad trebam malo manly animea :)
Ne znam što očekuješ od special epizode ono. Ja sam se čudio što nije čisti fanservice. >_>= Citat =:
Izvorno postao Raz
Queen's Blade?= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Mitsudomoe i seitokai
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
mitsudomoe je čisti random, radnja animeja je 2 posto epizode, ostalo je čisti randomness, čak sam se podsjetio happy tree friendsa dok sam gledao xD
odličan je anime, nije favorit sezone, ali je odličan
odlična su oba dva, pogledajte obavezno svi
Pogledao upravo epizodu 2 Seitokai, rofl. :)
Imam filing da će ona nastavnica biti zakon. ^^
-"Hauuuuuuu I'm sorry my master!"
-"Go back to your country, actually, to the 2D world."
Also, već vidim da će kroz anime biti ongoing reference na malu stopu nataliteta u Japanu...
Double post nyaa~!
Pogledao epizodu 3 Gunslinger Girl.
Onak, čim su se Rico i Emilio rastali znao sam kakav će biti kraj, ali svejedno, FFFFFFFFFFFFUUUUUUU-
Pogledao 2. epizodu od Amagami SS.
Napredak za Junichija(glavnog lika), čovjek se trudi i ne odustaje.
Njegova sestra je ljubomorno malo stvorenje..
Ja još nisam odlučio bi li gledao to. :/
Enihau, pogledao epizodu 4 Gunslinger Girl... Zakon epizoda, ali nisam očekivao one spike o mjesečnici. >_>
-"They took out my uterus, so I wish I could trade places with you."
Khm, okej... Kakogod, Triela mi je mnogo kul u ovoj epizodi, dok Jean treba da crkne. :(
Also, "mafia boss Mario Bossi"Sfor teh lulz.
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ma zadovoljio se sa Hokuto no Ken Zero Kenshiro Den, odličan kao i prethodne OVA-e :pray:
Yo, ekipa sa nastranim smislom za humor... provijerite Sadomi. :)
http://citronfraise.files.wordpress....adomi_0003.jpg
http://www.mangafox.com/manga/sadomi
U što oklada da si do toga došao preko preporuke za Mitsudomoe na MAL-u? :)
Slučajno sam naletio na Beelzebub, kido sam se od smjeha.
http://www.onemanga.com/Beelzebub/1/01/
Čista shounen šora i komedija, provjerite ako vam se da.
@ predo - Izgubio bi okladu, jer sam ju našao zbog reviewa prije kojih tjedan dana. :)
Hurr durr. :)
Nego, nije li danas [jučer]Strebala izaći prva epizoda Sengoku Basara 2?
Vjerojatno i je, samo što ju još nitko nije preveo.
Da, bio sam našao samo raw.
Ovo se spremam pogledat navečer...koji k :o
Highschool je vani!