Razmišljam da promjenim avatar u ovo:
EDIT: Jesam. :)
Printable View
Razmišljam da promjenim avatar u ovo:
EDIT: Jesam. :)
Upravo nas napala skupina koja je dolazila sa druge strane grada
fala bogu brzo trcimo xD
Trebali ste im picke razbit.
Njih 30tak nas troje :rotfl:
to su jos dobri omjeri= Citat =:
Izvorno postao majstoro
http://2.bp.blogspot.com/_6YMRRO7-tw...ly+matched.jpg
Da sam ponovo promjenio avatar, ali ga više neću tako skoro mjenjati. :)
Al tu se golim rukama biju mogli su imati neke ostre predmete :D= Citat =:
Izvorno postao Delirium
svejedno ste im trebali pičke razbit
Taman svako 10 dobije .= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Spoznao sam da se na Google početnoj stranici može vrtit buckyball :)
spoznao sam da mi je neki lopov nocas ukrao bike,trek 3700.I to iz vlastitog dvorista,kupio sam ga prije tek 4 mjeseca :(
I osim toga,ukrao je staklenku domaceg pekmeza :rotfl:
Au fak. :(
Ali bar znaš tko je kad je maznuo i teglu pekmeza...
Da je pekmez koji sam jučer ukro prilično ukusan , ali bicikl saka mislim da ću ga prodat.
Nije htio da ga uhvate s prstima u pekmezu.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Od čega je pekmez?
Soba mi se posprema polako, vlak na struju koji sam dobio za jedan rođendan je u smeću, nitendo je zamalo podjelio tu sudbinu ali je spašen, također Hard AI u AoM-u je težak
Urist. Dig deeper!
Le fu. Poceo opet igrati.
Zapravo, ima oko tjedan dana, al bio sam previse zauzet igranjem istoga.
Da nisam aktivan u poslijednje vrijeme na ovom forumu....
Idućih mjeseci bit ćeš još manje :eyebrows:
Moj forum game postaje psihički naporan, zabavno ga je i dalje raditi i pisati sve ali predugo traje, a znam ako ga ne odradim u jednom sjedenju da ga neću moći završiti kako treba, vidjet ćemo, vjerovatno je to samo danas, dosta sam umoran i sve to
Sve oke sam se ti odmori mi se samo malo šalimo :D
da je C jednako malouman k oi neki drugi forumasi.
"kad me pukne ja bi nekog ubio" daj rofl ne
Spoznao sam da bi Tribes mogao postati erotska igra gdje rade najveći svodnici aka ja. :D
Spoznao da nista nije istinsko i da moras igrati igru i sa samim sobom :( :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Dobra fora, misliš da bi se ljudi sa planine složili sa time?
Pusti ga da se barem pocne razmnozavati =)
Spoznao sam da svima bježim sa chata na facebooku. Zadržim se na fejsu ne više od 30 sekundi i uvijek netko pokušava chatat sa mnom kad već odem. Ljudi će počet mislit da ih zajebavam.
btw, ima li neki način da se sakrije online status tako da mi ljudi ne šalju bezveze chat poruke jer misle da sam online?
Klikneš dole na čet > Options > Offline (ili tako nešta, ne da mi se provjeravat)
Sasa Susec Bozo Susec
Yup, ima ti opcija ''go offline''.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da, sad sam baš vidio. Nažalost ne mogu ih otvorit, valjda zbog Opere :/= Citat =:
Izvorno postao betatester444
Opcije, to jest.
Sutra škola, fala Isusu više. Jebeno dosadni praznici su gotovi.
Vidit ću te oćeš za godinu dana ovako govorit.. Da mi je još jedan tjedan praznika, makar dosadnijih nego što su ovi bili :cry:
Neću, imam nenormalno divlju želju da idem u školu, sjedit i piskarat svašta s ploče <3
Samo se ti veseli, požaliti ćeš kasnije :)
A zašto bi?
Neznam, iritiraju me svi s tim "mrzim školu" spikama uoči prvog dana škole. Svi neki hejteri i svatko ti treba nabijat na nos to. Jedva čekam školu, dragajte se svi, imam poriv za učenjem i dragat ću im svima mater tamo u školi, ne zvao se ja SharpDressedChevap.
Pazi šta ti kažem, iduća godina..
na kraju praznika u 3. razredu, ja sam samo cekao da pocne skola opet jerbo sam htjel vidjet svu ekipu iz razreda da se mozemo opet pocet zajebavat po cjele dane u skoli...
u osnovnoj?
nego meni ne pada teško što pada škola, zajebavanje profesora ftw, nedostaje mi to malo... doduše ima onih jebeno zajebanih, + luda kema kod koje ču najebat jer nisam knjige nabavio.
Spoznao sam da ću ubiti nekog, naime par osoba koje znam da idu u 12. znaju u kojem su razredu., a smradova nema nigdje sada da mi to kažu.