Ok... Jel se ovo nekome isto dogodilo, otkad sam došao na 30. lvl, skoro sve mečeve gubim :(... I ja sam loš, i tim je loš, nemam pojma u čemu je problem, osjećam se ko da sam neki seljak koji se mora boriti protiv profesionalne vojske :S
Printable View
Ok... Jel se ovo nekome isto dogodilo, otkad sam došao na 30. lvl, skoro sve mečeve gubim :(... I ja sam loš, i tim je loš, nemam pojma u čemu je problem, osjećam se ko da sam neki seljak koji se mora boriti protiv profesionalne vojske :S
Dobro došao u svijet lošosti ... Ljudi koji imaju preko 800+ mečeva ne znaju niti najosnovnije stvari niti buildove ... Npr. top je stalno genkan i nikad ne kupi ward ... Jednostavno su glupi, što reći ... A rjeđe ćeš naići na neke odlične igrače i spremne za timski rad. Kada ti netko napiše gj to je rjetkost za vidjeti.
Vrijeme je za uninstall.= Citat =:
Izvorno postao keko
2 pobjede zaredom, jej! :)
Kad su najavili su Syndru? Mora da sam to propustila.
Nisu. Samo su je prikazali na Gamesconu.
Uskoro će doći na PBE, jedva čekam.
Nemoj se veselit takvim stvarima ako si LVL 30, veseli se 5 zaredom. ;)= Citat =:
Izvorno postao keko
upravo vidio na redditu :)))
Aha, I see= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Dat Teemo
This brings back memories.
kako je OP katarina sada :) dobro je neko rekao zena, majka, kraljica XD
Dobro je Poky reko. :Đ= Citat =:
Izvorno postao Gu$ht3r
ja sam katarini na midu sa ahri crijeva izvadio i pobio cijeli tim njima
svaka cast =)
sta ga ti lazes ahri najgora medu casterima :fof:= Citat =:
Izvorno postao goatze
tu dodes kakat kako si pro ovoono a neznas igrat opce
leo nije cmecno vise
diana konacno nerfana
Leo, hahahaha :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao goatze
Twitch
Expunge
Base damage increased to 40/50/60/70/80 from 20/35/50/65/80
Mana cost reduced to 50/60/70/80/90 from 70/75/80/85/90
Spray and Pray
Reduced cast frame to make his attacks more responsive
Može :D
pa da, leo je :(= Citat =:
Izvorno postao Carp
Tko je Leo?
on
rodjen sam u splitu ja sam kristijan hegedus kico dolazim iz grada prepunog estradnog smrada= Citat =:
Izvorno postao goatze
jebo isus mater ovoj igri, gubim cijeli game, svaki lejn nam izgubi, 1 fajt i pušamo 4 towera i unistimo bazu
dobvam cijeli game seremo po njima izgubimo 1 fajt sjebu nam 5 towera i bazu, neznam koji kurac oni misle sa ovakvim balansom al nek se komotno jebu, also nema buybacka u igri a ovakva sranja od towera stavljaju
AJMO IGRAT DOTU
ajmo