A jos veci kada te sluze ljudi koji rade u piceriji.
Printable View
A jos veci kada te sluze ljudi koji rade u piceriji.
Šta si sisao?= Citat =:
Izvorno postao System
Lol ja sam se sam posluzivao dok nitko ne gleda XD= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
= Citat =:
Izvorno postao angel eye
Ma ne nego malo skratio sad izgleda bolje nema onih cupavih krajeva a i izgledam epskije sada.
A na nulu cu se osisati kad mi dojadi duga kosa. :D
@chameleon
Izgleda da si ti jedan od onih ljudi koji i ne razumiju bas najbolje.
chameleon vjeruje da neka neobjasnjiva sila upravlja nasim zivotima i da zna sta radimo i sta mislimo u svakom trenutku.
to dosta tog objasnjava
= Citat =:
Izvorno postao System
Hej, napisao si da si se osisao, a ne ošišao. Trebalo mi je desetak sekundi da skužim šta si htio reć :P
@Xarabas: stfu bitch
Pa zato sto ne koristim š,đ,ž,ć,č. Nikada ih nisam ni koristio, jedino ako nesto moram prepisem tacno. A to sto ja pisem moze da skonta osoba koja ima trunke logike u sebi.
Oh wait... nvm.
Uglavnom mogu skontat, ali ponekad, kao kod "sisanja" se lako zajebeš. Zato postoje ti znakovi u našem jeziku. Dovoljno je samo malo istegnut mali prst udesno. Za "č" čak ni to.
Koristim americki layout (qwerty) i nemam znakove iz gajice.
Disi sad.
Ali znaš di stoje.
*Input language je americki.
Ja isto. Ali samo kad programiram. Uostalom klikneš na ono malo EN ili US i prebaciš na HR. Čas posla. US layout jako dobro dođe kod programiranja i ostalog, ali kad pišem postove na hrvatskom forumu, radije ću koristit hrvatski layout sa mogu pisat na hrvacki.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Ono, još bičajte po pravopisu.
To je naš jezik, mora bit kvačica...
tino, slika na share cim dodjes na msn app:
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Hocu i ja sliku, palim msn
Office is awesome
Spoznao sam da je došao neki novi gad na forum (sikpiti) i da zagađuje moju reputaciju kao ultramegamultisuperspamera, time što on postaje isti. Aaaaaaaaaaa.
Ma ne zagađujem dont you worry
Spoznao sam da imam banane u kući i da sutra ponovo škola :(
http://www.hcl.hr/vijesti-milijun-dolar ... 83-25.html
"Ovakav čovjek u EA-u bi nekakav Battlefield zasigurno doveo na razinu Modern Warfarea, zar ne?"
Autor: Deadwalker
Wut http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Subjektivnost. :)
Ali ono, od Deadwalkera to nisam očekivao. :(
Povećava si popularnost, igra na fenboje. Sad svaki fenboj klima glavom u znak potvrde te izjave.
Deadwalkeru, na što si spao. :)
Zapravo... pogledaj komentare na tu vijest. :D= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Oh, nevermind me then. :)
Samo, Deadwalkeru, ovo ti nije trebalo.
Sutra škola napokon.
3<= je.
Dragon Age rula. Zaljubljen sam. Još samo da kupim grafičku pa da mi ide iznad 20FPSa i u drugim lokacijama osim tamnica bez baklji. Još samo par dana do plaće. :(
Da mi je vjerovatno najpametnije propustiti kontrolni iz matematike sutra, prehladim se i radi proklete glavobolje nisam u stanju vježbati ništa :(
Sounds like a good plan to me :thumbs2: XD
Da cu morati pocet brisat neke kontakte na msn-u... :(