Da, Republic Commando nisam nikad igrao, to bi isto trebalo. A još sam SW fan.
Printable View
Da, Republic Commando nisam nikad igrao, to bi isto trebalo. A još sam SW fan.
Nisam ni ja, svako malo si kažem "e to ću sljedeće" pa nikako.
Ajde mi brzo preporučite neku besplatnu kratku legalnu igru za downoad, da nije velika (nemam neograničen internet ovdje), najbolje neki 2D platformer. Jako mi je dosadno, a nemam ništa za igrat u blizini (čak nisam dobio niti one igre uz Windowse).
E, ako može i link.
Hvala, no igrao sam to.
Vjerujem da će poslužit.
Svejedno, molim još preporuka.
Super Crate Box
Koji je zadnji Tony Hawk a da su mu misije ka u duji? Znaci da imas 2 min i odredjen broj stvari koje tribas napravit i tako prelazis misije, a ne ona neka story mod govna di triban pricat s ljudima, uzimat zadatke n šit
Oću neki besplatni online šuter da se ponekad odmorim od TF2 i ostalih timskih igara, znači bez klasa, equipmenta i drugih kerefeka, samo skill.
Dosadio mi Sauerbraten, bilo bi fino da je nešto fast-paced.
Suggestions?
Quake live.
Warsow
Sudden Attack, A.V.A. (iako u avi možeš mjenjat equipment).
Igrao sam Warsow i Quake Live, možda se vratim kvejku, ne znam dal' mi paše.
Igrao tko Nexuiz?
Kako me ownaju u kvejku lol.
nesto ovakvo...
Bio je prosle godine otvoren topic za neki fos u kojem navodno serveri podrzavaju 64v64 borbe. Moze se vozat tenka aviona broda djipa stagod..
Se sheca tko jel to izasli? Kak se zove uopce? Mislim da nije bio bf3 modern warfare al nisam siguran...
Treba mi neki snooker. Samo da nije nešto teško. Pa ako ko zna da ima neki da valja...
Ima i snooker.
Moze preporuka par online co-op igara, da su starije i stvarno nezahtjevne. Za primjer, warcraft 3 se nekako vuce na laptopu, cod 2 skoro i nije, cisto da imate predodjbu. Sta se tice zanra, moze vise manje sve da nije strategija ili sportska :)
Doom :P Sa source portovima se i online coop da naštimat + praktički bilokoji custom .WAD se isto može u više igrača zavrtit. Još se na to sve skupa i modovi daju trpat, preporučam Brutal Doom, nisam ga probo u coopu još, nova verzija bi ovih dana trebala doć pa to čekam :)
Codename outbreak :D najbolja igra za 2 coop. Ja i ujo prelazili cijelu noc, nismo se mogli skinut s nje. Stara je dosta, ali je prebolesno dobra i zabavna kada igras coop i prelazis misije :D= Citat =:
Izvorno postao Falus
Little Fighters 2!
Word!= Citat =:
Izvorno postao WannabeClone
Sven CO-OP ako ti je Half Life mio.
Tražim neku trkačku igru koju bi mogao igrati s bratom u split-screenu... Po mogućnosti da ne bude nešto prestaro. Any ideas?
probaj sonic all star racing
Jel se isplati Two Worlds?
Čujem da je dvojka ok i sviđa mi se po viđenome.
No što je s prvim?
Jel stvarno teško sranje ili može proći?
Trebo bih za frenda par preporuka. Neka su igre izašle do 2005. il 2006. (komp mu je malo u kurcu).
Žanr nije važan, al bi oke kad bi se više koncetrirali na rpgove.
Baldur's Gate 1/2
Icewind Dale 1/2
Arcanum
Neverwinter Nights 1/2
Dungeon Siege
Morrowind/Oblivion
to bi bili ponajbolji RPG-ovi...ispričavam se ako sam izostavio neki 8)
neku piratsku...
Age of Pirates?