Kaže čovjek koji u svih 5 ima platinum.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Printable View
Kaže čovjek koji u svih 5 ima platinum.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nemam u trećem lol.
ane, okami, sotc, mozda god of war, ico, legendarno doba= Citat =:
Izvorno postao Kid A
narocito sotc, kako je to jebeno dobra igra, steta sto se takvo sta danas vise ne radi, sta bi to bilo sa danasnjom tehnologijom, novcem
Svaki frejm u igri je screenshot materijal. Krenem na neki kvest, zatrcim se preko livade pa se spontano zaustavim da gledam zalazak sunca. Nevjerojatno lijepa igra za PS2
Bez brige, bude:= Citat =:
Izvorno postao hansi
Otkazano.
Već si me uplašio. :)
Izgleda da zbog tehničkih problema izrada igre traje duže nego što se očekivalo.
http://gamerfront.net/2012/08/the-la...progress/22804
Pogledajte novu ekskluzivu Rain. Totalno Ico feeling.
Mass Effect 2. Idem sporije nego s jedinicom, nekako mi je prica u duji lagodnija za dangubit po brodu i pokusavat jebat Mirandu :D Jedinica je imala puno zanimljiviju pricu. Ali eto, barem je combat fluidniji, a ostalo je isto vise manje.
kakav je ghost recon future soldier??
Sranje.
Teško.
Užasan na PC-u, solidan ako ga igraš na konzoli i ako ti ne smeta korištenje gljiva u pucačini.
Ofkors, zaboravi na stari Ghost Recon koncept.
nisam gejmer ali reko da nešto odigram i prijeđem, pa reko možda to, ali ako kažete da ne valja, budem preko zime nešto dobro valjda već našao. hvala na odgovorima
Igram SWAT 4, nikad nisam završio kampanju. Sedma misija sa pljačkom banke je užas, 3 puta sam pokušao i svaki put mi ubiju cijeli tim. Igra je neoprostiva ako pažljivo ne provjeravaš svaku sobu.
So fun.
ma joj nju sam davno prešao par puta, znao sam i sam bez tima prelaziti samo s pistoljem. dobra igra
World of Tanks - komjuniti je retardiran, ali je zarazno.
Pokemon TCG - samo singleplayer mogu igrat, jel to do mene ili?
Call of Duty 2 - singleplayer je baš fino zabavan, tek sam sad završio rusku kampanju.
Multiplayer funkcionalnost će uskoro doći. Valjda.
Ček, sad moram igrat samo s onim deckovima?
Jebeno.
Prešao sam prvu ligu a ono ćorak, opet stari protivnici. Samo water deck. Oću jebeni shop!
Imaš 3 decka, što se žališ? To je vrlo darežljivo za free TCG igru.
= Citat =:
Izvorno postao Wizard
jao kad sam to igrao, samo kad se sjetim toga, davno je to bilo :)
ne igram nista vec par godina jer mi je komp zaspao negdje u prošlosti, ali uskoro stize novi pa se bacam na sve igre koje sam kroz par godina samo u časopisima gledao i plakao sto ih ne mogu pokrenuti :)
Max Payne 3. Odlično zasad.
Zapravo ne. Ne znam šta da igram. Po stoti put. Jednostavno ne znam :(
Igraj Team Fortress s nama.
Kk, ali jako sam loš. Also, brat je dosta igrao umjesto mene i hrpu itema koje je dobio je uništio, tako da ću igrat sa stock verzijama. Koji su vam nickovi na Steamu, vi što igrate? chevap666 here.
Vidio, obećava.
OT, igram trenutno Warhammer 40k: Space Marine. Dosta zabavno.
Gdje to mogu vidjet?
Na youtubeu mi samo izbacuje Heavy Rain kad upišem.
Nauči se koristiti search kako treba :)
Yup, obečavajuće.
Ovo isto super izgleda.
Bezveze mi se čini.
A ovaj Puppeteer su mogli jednostavno nazvat Little Big Planet 3.
Ko zna, možda obje iznenade, no zasad me ne privlače.
Zato čekam The Last of Us, Beyond: Two Souls i The Last Guardian.
Beyond: Two Souls me najviše zanima, iako i preostala dva naslova djeluju dosta obećavajuće.
Posebice The Last Guardian, ako se ikada pojavi u prodaji.