Neke ne zanima ME 3 :D
Printable View
Neke ne zanima ME 3 :D
Neke ME serijal uopće ne zanima :D
Ti ga nemres ni pokrenut :(= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Upravo to, zato se i ne zamaram time sto svi govore kako je to odlican rpg sa odlicnom pricom, te kako ga ja nikad necu zaigrati :D
Nikad neces imati bolju konfu od ove koju sad imas :(?
Jedva RPG sa dobrom pričom - prvi.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Nikakav RPG sa nikakvom pričom - drugi.
Jersey shore sa hrpom pederizama i alien orgija - treći.
Blještavi su, imaju odličan dizajn alienskih rasa, brodova, soundtrack i voice-acting.
I misliš da je sve ok i onda ti ga bioware metne i to duboko, duboko, a bol neizdrživa.
Bio sam prevaren, ali oprao sam oči. A bioware, nikad više.
Mislim da si pobrko igru sa provjerom za hemeroide.
Pa vjerojatno će se i to moći u ME3, između ostaloga.
Trazim igru tipa Age of Conquest III (http://www.ageofconquest.com/) ili Europe Universalis II,znaci nesto tipa igre i Rizik,da ima detaljnu mapu
svijeta odnosno Europe itd. da je razdoblje od 1000 do 1945 godine otprilike i da nije jako komplikovana igra...ima li takvo nesto?
Ovo Age of Conquest izgleda zanimljivo, možeš li malo prokomentirati?
Što se tiče tvoje potrage, isprobaj Victoriu 2 - igra se od 1836 do 1936, ali je dosta detaljna i složena, moraš se industrijalizirati i proširiti svoje carstvo te se uspeti do mjesta velesila
Crusader Kings 2- igra u razdoblju kasnog srednjeg vijeka u Europi, imaš samo kartu Europe, a sistem je feudalni te je tvoj cilj imati što više titula i prestiža
Super je Jade. Najbolja Biowareova igra unazad 10 godina.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Jade Empire je Kotor u Kini.
Sve Biowareove igre poslije Kotora su nanovo obrađeni Kotori :)
To je valjda tako kad jednom napraviš tako epski dobru igru. Više ne možeš doći do svježih ideja a da ne kradeš ove postojeće.
Dobru lol. Kotor je smeće.
Obvious troll is obvious
Činjenica da trokeljate već godinu dana o BioWareu znači samo da je BioWare dobar :P
Nabacite mi neke zarazne igre za halat uz muziku, nešto score-based i tako.
Crimsonland
Hoard je simpatična score-based igra, samo što dosta brzo dosadi.
Uglavnom, igraš sa zmajem... pališ sela, otimaš princeze i tako dodaješ hrpe golda u svoj lair. Zmaj koji skupi najviše je pobjednik.
Postoji li neka igra u kojoj se radi o američkoj revoluciji?
Empire: Total War
Nakon što sam završio Mass Effect trojku, sad sam nabrijani na neku svemirsku strategiju, pa molim vas davajte prijedloge. Neka bude neka sa složenijom ekonomijom i diplomacijom.
Sins of a Solar Empire. Čuvaj se gusara.
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=20617
Hvala na preporuci, igrao sam već, ali nije mi zanimljivo, nekako je prejednostavna. Svejedno hvala :)
Galactic Civilizations 2
X serijal, također može proći pod strategiju, ako se mene pita :)
zna tko neki dobar RPG (po mogućnosti H&S)? Imajte na umu da sam igrao 90% poznatih RPGova
Torchlight? :/
Torchlight nije dobar h&s rpg...
Probaj prvi sacred, ili dungeon siege 2, ili titan quest.