-
Re: Anime & manga everything related
@Raz
Something that may interest you...
Tsubasa Cat Alternative Ero-OP
Radi se o alternative openingu za novu epku Bakemonogatarija, kojeg se može pogledati na ovojSadresi, ali će ti za to trebati japanski IP... Barem dok se video ne pojavi na Jubiotu. :)
-
Konačno, nakon jedno tri puziranja, počeo gledat Black Lagoon.
-
Oh lolz, tek sad skontao "experimental" Hellsing OVA reklame sa braćom Valentine. :pray:
Ove scene su inače iz "marry mange" s njima dvojicom, koja se pojavljuje na kraju svakog volumea Hellsing mange... OČEM SUBBSE!
-
-
kako bi tera reko
humor.
smijeh.
humor.
-
UGH, previše novih animea danas, ne znam što da počnem gledati. ;_;
-
Black Lagoon i Kuroshitsuji se čine dobrima, no oba su sequeli tako da će pričekati jedno vrijeme.
Shufuku no Campanella djeluje kao moecrap koji se bazira na fanserviceu + adaptacija eroge visual novele + direktor Omamori Himari = do not want.
Mitsudomoe se čini smiješno... neka netko javi dojmove ako pogleda.
-
Nisi mi previše rekao sa imenom direktora, ali ionako nisam planirao gledati...
Mitsudomoe možda čekiram.
Inače, ovog ljeta mi je cilj pogledati što više "mast vač" animea koje do sada nisam stigao... Tako da danas popodne valjda konačno pogledam Toki wa Kakeru Shoujo...
-
Sve što moraš znati da je Omamori Himari u najboljem slučaju osredanj, a budući da direktor nije napravio još ništa vrijedno spomena i k tome uzeo još jedan harem anime koji će se svidjet jedino zagrižnjenim otakujima koji će kasnije kupovat figurice likova, sumnjam da će i ovaj biti išta bolji. :)
Btw, Toki wa Kakeru Shoujo je genijalan. :)
-
Pogledao ga. ^^
Divan film, definitivno ću ga još koji puta odgledati... Mislim da baš nisam bio u pravom moodu sada, a i ukućani su me par puta prekinuli, što mi uvijek digne tlak... Tako da filmu dajem "samo" 9/10. Zasad.
Also, Makoto odmah ide na listu najdražih likova. <3
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Mitsudomoe se čini smiješno... neka netko javi dojmove ako pogleda.
Usput ćemo i otkriti lokalne skrivene pedofile jer je to navodno nešto tipa Kodomo no Jikan.
Đikan, eh. :)
-
Nekako sumnjam, dizajn likova ne izgleda kao da je rađen za moe pubiku... sve mi se čini da je nešto više poput onog vrtić animea, koji se činio kao pedo anime, dok je zapravo bila čist ok komedijica.
Eh, mislim da ću na kraju i sam provijeriti. Javim dojmove.
-
meni se nesviđa, smeće mi je
da, pogledao sam
-
Ja gledam i trgam se od smijeha... dramatičan/horror uvod je prejak. :rotfl:
http://i47.tinypic.com/8y893r.jpg
KRAUSER-TAN!
-
Ja sam pogledao prvu epku onog Ookami-san...
- radnja animea- totalna blesavost. :I
- loli Sawa-chan kao glavna likica? Megamože! [I da, znam da svi briju da je ista ripoff glavne likice Toradore.]
- konfešn u prvoj epizodi? Neočekivano?
- glavni lik je najveća pičkica ikad. http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
- druga glavna likica podsjeća me na loli profesoricu iz Indexa. Megamože!
- "mad scientist" likica for teh lulz. :)
- Kuroko kao narator animea, EPIC FUCKING WIN. <3
Odoh sada čekirati Mitsudomoe.
-
Pogledao... Mnogo perverznog humora, ali bez perverznosti. Pišaona od početka do kraja. :rotfl:
Ovo će se pratiti. Nope, nije kao Kodono no Jikan, više je kao lite verzija Detroit Metal City-a u K-on settingu xD
-
Pogledao i ja, umro sam bogamu. :rotfl:
-
Double post nyaa~!
Samo da napomenem, Raz, izašao je novi AB! album, Keep the Beats!S:3
-
Gle, tek sad skužio da je došla prva epizoda novog Kuroshitsujia, nice.
-
Planiram da pogledam Bartender. Sto sam procitao o animeu izgleda odlicno.
-
Da, kažu da je stvarno dobar. Dobro si me podsjetio, mogao bih i to škicnuti.
-
Nego, sad si nešto mislim za Toki wa Kakeru Shoujo...
Kako je zapravo retajna ona scena s biciklom... Mislim onak, a da se sjeti skrenuti? Ili skočiti sa bicikla? Ili se jednostavno baciti po podu? Kontam, sve od navedenog bi vjerojatno prilično boljelo, ali manje nego DA TE OPALI JEBENI VLAK.
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_500.gif
Also, trebao sam pričekati s gledanjem do 13og srpnja za jači dojam. :)
-
Pogledao i ovaj Seitokai Yakuindomo koji je danas izašao. Ne ostavlja dobar dojam kao i Mitsudomoe, ali nije sasvim loš... malo zapravo podsjeća na B Gata H Kei. Imate školu koja se pretvorila iz all girls u mješanu i brdo cura koje pate od nejebice. :rotfl:
Toliko o mojem ne-praćenju ongoing animea. :(
Čeka se FMA danas...
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Čeka se FMA danas...
It's out ^^
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Čeka se FMA danas...
It's out ^^
E, ovo se zove brzina xD
-
Death Note je zakon. :pray:
Lajto owna sve al Ryuk je najžešći. :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao i ovaj Seitokai Yakuindomo koji je danas izašao. Ne ostavlja dobar dojam kao i Mitsudomoe, ali nije sasvim loš... malo zapravo podsjeća na B Gata H Kei. Imate školu koja se pretvorila iz all girls u mješanu i brdo cura koje pate od nejebice. :rotfl:
Toliko o mojem ne-praćenju ongoing animea. :(
Proklet bio Raz, sad i ja to moram gledati. :(
Inače, kad već spominješ DMC za Mitsudomoe... Zadnja scena Ookami-san, nakon ED-a. :pray:
... For he's a M man after all. :)
-
-
Koji secks isusovski. :pray:
-
O-M-F-G :pray: :pray:
Nadam se da je to ovo, preuzeto sa wikipedije...
= Citat =:
In March 24 2010, Toei Animation announced the release of the new Harlock movie, they announced a completed pilot for its planned computer-graphics remake of Leiji Matsumoto and Toei's Space Pirate Captain Harlock manga and anime franchise, and it has revealed a preliminary image and the project's staff. Mobile Suit Gundam UC author Harutoshi Fukui, Appleseed director Shinji Aramaki, Appleseed mechanical designer Atsushi Takeuchi, and Ninja Scroll character designer Yutaka Minowa worked on the new Space Pirate Captain Harlock pilot with Sega Sammy Visual Entertainment.
The official trailer/pilot was aired at the Kawaii-Kon Anime festival in Hawaii on April 17, 2010, as a special presentation courtesy of Director Shinji Aramaki. This is the first time it has been seen/aired in the United States.
Imaš 5 piva od mene :) Dobro se poklopilo jer baš gledam Harlocka.
Also, malo infoa.