Ispravak, film se zove 2012: doomsday. Onaj kaj se zove samo 2012 nisam gledao.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Printable View
Ispravak, film se zove 2012: doomsday. Onaj kaj se zove samo 2012 nisam gledao.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Odlican film gledao sa drugom i on umalo da zaplace na nekim scenama, ja bi mu ipak dao 9/10.
Po meni je ovo potcjenjen flim ostao je u sjenci Iron man-a.
Ja ću ga večeras pogledat s frendovima, kad je već toliko hvaljen.
Koga je ikad zanimala knjiga "Origin of Species" Charlesa Darwina neka pogleda film zvan Creation. Nece se razocarati.. Jennifer Connelly mljac 8)
ja nikako nemogu nac taj film na imdb-u :/= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Da jbt, nigdje ništa. :S
ni na guglu ni na wikipediji, sumnjam da film opce postoji
As ti srce, odite u k*rac! :D
http://www.taringa.net/posts/humor/3976 ... empos.html= Citat =:
Izvorno postao Wizard
The Fourth Kind
:rotfl: Još jedan film koji se zasniva na "stvarnim" paranormalnim događajima .Ipak uspijeva biti uznemirujući ...daleko više nego ispljuvci poput Paranormal Activity ili The Blair Witch Project .Uglavnom ljubitelji horora svakako pogledajte ovaj film jer bi vas mogao pošteno naježiti :thumbs2: .
Assault on Precinct 13, remake iz 2005.
Onak, solidno.
pogledaj orginal.
Na osnovu čega zaključuješ da nisam?
Pogledao Za dolar viseSpo tko zna koji put. Uvijek dobar.
Moram priznat da su neki stvarno dobro napravljeni.= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pogledao sam opet For a Few Dollars More.
Koje je to epsko western savršenstvo (kao i sva 3 filma).
A otkrio sam ih tek prije godinu, dvije (sram me je).
Film je odličan prvih 60% vremena, a onda počinje bit užasno patetičan i predvidljiv... :thumbs1:
Izgleda obečavajuče.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Masters of Science Fiction
http://www.imagesforme.com/upload/e231d20e.jpg
Neki će se možda sjetiti da sam davno prije komentirao kako sam pogledao Masters of Horror, skup kratkih filmova koji su u biti bili ekranizacije literarnih dijela. E pa sada sam pogledao nastavak, Masters of Science Fiction kojega sačinjava svega 6 priča i sve su zanimljive (svaka je kraća od jednog sata) te ih karakteriziraju zanimljivi i ponekad mind-fuckerski krajevi. Preporučam Little BrotherSi The AwakeningS(potonji zbog zanimljive situacije u kojoj se Amerika nađe).
Na hrt-u veceras "Za dolar više". Sta rec. Klasik
ocjena: 9.8/10
Pogledao transporter 3 upravo,meni nista losiji od predhodnih nastavaka.Jedva cekam Stathamovu novu ulogu:)
Jesi gledao Crank?
Jel zna netko kako se zove film o njemackom snajperistu za vrijeme WW2. Mislim da je branio svoju kucu od amera ili tak nesto slicno, na takvu neku šemu film ide... Neznam mu ime :cry: . Nije Enemy at the gates.
Eeeeeeeeee koi su mind fuckeri ?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Davno sam pogledao 2 epizode. Ona o tipu koji zaboravi sve nakon sat vremena mi je bila genijalna. Ne znam kako se zove.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
[quote=###DK###]Davno sam pogledao 2 epizode. Ona o tipu koji zaboravi sve nakon sat vremena mi je bila genijalna. Ne znam kako se zove.[/quote:3r5k6vw2]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":3r5k6vw2
:rotfl:
Nije mi ta baš nešto je nije uopće otkriveno koja je svrha toga i što se uopće dogodilo na kraju, budući da se stvar opet ponavlja.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Sado-mazo, much?
[quote=###DK###]Davno sam pogledao 2 epizode. Ona o tipu koji zaboravi sve nakon sat vremena mi je bila genijalna. Ne znam kako se zove.[/quote:1r7x9cco]= Citat =:
Izvorno postao "Arbiter of Change":1r7x9cco
Kako znaš da zaboravi nakon sat vremena ako epizoda traje krače od sat vremena ?
xD Uglavnom, pogledao sam awekening, i onako je. Ok. Pogledat ču sada sve.
Oba, svaki tri puta:)= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Inglourious Basterds
http://www.filmofilia.com/wp-content...r-official.jpg
Mislim da mi je ovo najzabavniji film koji sam pogledao unatrag par godina. Christoph Waltz je zaslužio barem nominaciju za Oscara.
9/10
AvP requiem 3.5/10
jedan od losijih filmova koje sam gledao.
tematski nesredjen, likovi nebitni, prica nevazna, samo sam cekao da Buffy iskoci odnekud
Watchmen 9/10
umjetnost, vecina glavnih likova odlicno razradjena, moralne dileme koje i gledatelja natjeraju na razmisljanje, nepredvidiv
obavezno pogledati
ane,neznam kad sam vidio toliko dobrog bad guya u nekom filmu,ovaj je skroz savršen,obrazovan,inteligentan,ugodan i šarmantan izvana a iznutra zvijer,stresao sam se na onu scenu dok izlazi iz kuce pozdravljajući na francuskom.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Sherlock Holmes (8/10) - Strasno nesto, mora se pogledat, Robert Downey prefektno glumi, ma za nominaciju za oskara ak nist drugo. Film je prava akcija, puno borbe, ubijanja, ali isto uspjeva biti mistican iako previse predvidiv, tako da kao takav mozda nije dovoljno Sherlock Holmovski, ali je minus ali je tako dobro odradjen film da nesmeta tokom gledanja.
Sherlock Holmes je solidan ali zasmetalo mi je što je postao američki super heroj dok je nekada bio engleski čudak .DR. House je današnji pravi Sherlock Holmes .
Opet kazem da je film baziran na stripu a ne na knjigama pa ga ne treba uzimati zaozbiljno.
Pogledao sam Angels&Demons
Prosječan film,tom hanks mi je nekako mlak u ovoj ulozi dok je ewan mcgregor odlican,sviđa mi se radnja pred kraj pa mu dajem nesto visu ocjenu.6,5/10
Avatar,i to u 3D..jos jedna majstorija camerona ..svaka cast majstore :pray: 9/10
pogledao avatara u 3D-u... isplatilo se... ;)
The Italian Job (2003)
baš sam nekak dobio volju da opet odgledam taj film
a ono, akcijski film sa vrlo dobrom glumačkom postavon, pljačkom, kamionom punim zlata koji propadne kroz cestu u sred bijela dana, mini cooperi i najbolje - Charlize Theron koju obožavam
7/10
preporucite mi neke izvrsne špijunske filmove.
Bourne trilogiju pogledaj.
Nego pogledah Brazil, film je dosta dobar, većinu vremena je razumljiv i sređen da bi zadnjih par minuta sve otišlo kvragu s glavnim likom i njegovim umom, a skoro čitavo vrijeme nisam se mogao otresti osjećaja da sam već gledao ovaj film, samo ne znam gdje