Don't pull that finger :P
Printable View
Don't pull that finger :P
Pa to je moje osobno mišljenje, kaj ne? :) Naruto je po meni premija za neke anime s ove liste (ne sve).= Citat =:
Izvorno postao Raz
lol
bas me nist ne zanima
cekat cu vas da odgledate par epizoda pa cete se izjasnit sta valja,a sta ne
Lul, pogledao novu epizodu K-On!! specialsa.
Wtf was that. :rotfl:
http://b.imagehost.org/0557/Frostii_...5_21_54_38.jpg
EDIT: Došla nova Kuragehime! :3
@Aral
Ma zezam se samo, stvar ukusa naravno. :)
I meni sezona djeluje nekako slabašno, no možda bude par dobrih naslova. Držim na oku Fractale, Hourou Musuko i Gosick.
E da, i taj Fractale izgleda ok ;) Vidjet ćemo, možda se nešto nađe pametno.
hehe a bas htio stavit ovu sliku= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
http://b.imagehost.org/t/0749/Screen..._Uraon_5-1.jpg
^^
Zajedno s muzikom ta scena je epic. :)
Inače, da komentiram ono Aralovo o Index ranije... Mislim da u dvije sezone serije + jedna sezona Railguna nije bio nitko tko išta radi s vodom. ^^'
I da još malo pojasnim... Uglavnom, glavni lik je mamlaz iznimno loše sreće, Touma, koji dodirom svoje desne ruke može poništiti svu magiju, čini, kao i nadnaravne moći. Jednog dana na balkonu nađe spomenutu sestru Index, koja u glavi ima tonu čarobnih knjiga koje svatko hoće za sebe. I tu onda krenu borbe i naganjanja protiv čarobnjaka, alkemičara, ovih-onih koji ju oće imat... Well, to je bar jedan dio priče. Drugi dio je pak o electromasterici Misaki Mikoto [glavnoj likici Railguna, inače]Skoju su znanstvenici u gradu uvukli u jedan gadan eksperiment i ona ga nastoji zaustaviti~
Uglavnom, fora kombinacija kulkul akcije, slajs of lajf i komedije. I DFC žena.
No kao što rekoh, radnja drugog dijela sezone mogla je biti bolje izvedena...
Bog Isus :pray:
hehe doso BD HotD ep.6 znaci nema cenzure :P
Jedan zanimljivi AMV. :)
Preludo kako je lik to sklopio, ovo ubacivanje Spike-a u Trigun scene, bokte :pray:
DAYUM :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Namjeravam uskoro pogledati Ghost in the Shell, trebam li nešto o priči unaprijed znati ili se možda psihički pripremiti na neki način? :)
Ne, samo gledaj i uživaj :)
Samo sam čuo da je kompliciran, težak za pratiti, apsolutno genijalan i da prikazuje moguću budućnost.
Pojma nemam o radnji, ali ovaj opis me privukao, pa ću pogledati :)
Završio sa Baccano i moram reći da je ovo jedan od najboljih animea koje sam do sad pogledao. Mislim da ću ga uskoro ponovo pogledati, toliko je dobar.
KULNESS!
Vidim da to je neki zanimljivi bućkuriš, morat ću i ja čekirati. Moš mi pojasnit jednostavno o čemu se radi, nisam baš mnogo skužio preko neta?
ja sam pogledao prve dvije epizode uskoro cu ostatak
jbt prva epizoda nista nisam kuzio,al dobro na drugoj sam povezao konce sve
i kravav je dosta nisam to ocekivao
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kaj se fakat isplati pogledat? Daj ukratko opiši pliz.
Teško je objasniti bez spoilanja. Zapravo, nisam ni siguran kako bi točno objasnio priču. Sve je ispričano na "nelinearan" način; Malo ćete pratiti obračun dvoje mafija, sestru koja je u potrazi za nestalim bratom, dvoje bedastih lopova, alkemičare koji žele steći besmrtnost, itd... i na kraju će se sve te naizgled nepovezane priče spojiti u jednu veću. Priča je ispričana iz perspektive mnogo likova, kroz više vremenskih razdoblja tako zna biti zbunjujuć na trenutke, no upravo je u tome njegova čar.
Priča je zakon, setting je zakon, likovi su zakon... gledati odmah! :)
Jesam li rekao da su likovi zakon? Upoznajte psihopata...
baccano se definitivno isplati pogledati
u pocetku je tesko skuziti cijelu radnju i pricu jer je vise prica povezano ali na kraju se sve spoji.. nesto kao pakleni sund.. barem meni
Mislim da ću baciti pogled na ovo, trenutno gledam Initial D tak da će mi dobro doć još neš osim toga ^^
Pogledao novi Panty & Stocking.
Lol... Fanservice epizoda? Animacija je crappy na trenutke...
Drugi pak dio... Ne znam jel bio uznemirujuć ili tužan. T_T
Ok, skinem Baccano a kad ono subsi na arapskom :eyebrows: Ipak, našao sam pravu verziju kasnije.
Baccano je u istom stilu kao i Durarara, tj. nema linearni tijek radnje.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Pogledao novu epizodu Index II.
"Koros!"
Kuroko je win. :)
Also, Misakina stara, secks. :shock:
Inače izgleda da bi mogao biti kul arc... Tona likova se pojavila u ovoj epizodi.
Vizuali i dalje izgledaju mutavo na tranutke, underpaid crtači? :/
Double post de geso~
Pogledao drugu epizodu Tantei Opera Milky Holmes. Kako preloše. >_>
Pretpostavljam da bi se njoj i svidjelo. Epizoda ima par lulz scena ali inače je epska retajnost.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Dam animeu još jednu šansu kad ne budem imao što pametnije raditi... Three episode ruleSovo ono. Nakon toga droppam.
lol odrasla Ika
http://b.imagehost.org/0401/geso.jpg
Ja sam se roflao kad sam u novoj epki Index vidio kako priča o tome što bi htjela pojest i prvo što joj padne na pamet je pečena lignja. Ane, nikako ih ne podbadaju. :)
[Stvar je u tome da Ika nevjerojatno podsjeća na Index, jel.]
kolko uopce dođu te figurice
neke izgledaju dosta kvalitetno
Puno.
A dostava još više.
Ali ono, evo ti linkSpa čekiraj~
Double post de geso~
Pogledao novi Kiss X Sis OVA.
FUKKEN COCKTEASE. :@
Other than that... "Did you see that? I got hit by Kei-chan's meat stick."
:rotfl:
Triple post de geso~
Pogledao Quiz Magic Academy OVA.
Well... Ovo bi se moglo opisati kao Harry Potter-style komedija u anime svijetu?
Uglavnom, megablesavo, ali dobro animirano i zabavno.
Highlights:
- opičeni sensei-ptica koji jede jaja i piletinu :pray:
- transfer student, nabrijani manly i totalno out of place general koji jaše na raketi i svaka mu izjava završava sa eksplozijom u pozadini xD
- wannabe mahou shojo sensei koja skriva svoje godine, megalulz parodija na takve animeje :)
Budem čekirao i drugi dio kad stignem.
hehe pedo si sigurno htio pisat,a nemoze : )
----
dosao do 6. epizode Baccano i nevalja file (od Ayu-anime)
moram sad drugo nac :-x
Ma jok, meni draže da konačno netko posta...
Nego, pogledah novu epizodu MM!
Spoznaja: Ako se zovete Mio, definitivno imate tajni fenklab. :P
Inače meh, puno su mi draže Yuuno epizode. Ali other than that, otaku vlasnik dućana je epic win. xD
"Luriluri is no body pillow! She is my precious lover!"
"Guys, 2D girls would always be your first choice, right?"
Also, lulz na Black Rock Shooter i Hatsune Miku u OP-u~
Ovaj Initial D je nešto najsavršenije kaj sam ikad gledao. I uopće nije bitno kaj su tematika auti i downhill (iako volim aute), nego sam način kako je sve napeto napravljeno, razmišljanje u njihovim glavama, anime te tjera da ga gledaš i gledaš, nevjerojatno.
hehe al Luriluri predobro zvuci mogo bi to cjeli dan ponavljat= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
...jel ona macka bila nyanko sensei?
Naah, takvih mačaka ima svugdje...
da i mislio sam si= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E, izašo je pravi trailer za Black Rock Shooter igru!!1
... Pravit ću se da to nisam vidio. http://forum.crotaku.net/mysmiliesvb/mysmilie_598.gif