Ja nisam uspio završiti ni prvi. Možda se jednom vratim, kad mi se prispava.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Printable View
Ja nisam uspio završiti ni prvi. Možda se jednom vratim, kad mi se prispava.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Sonic 4 Episode I
Dosta zabavan, iako lijen nastavak na legendarne platformere s Genesisa. Od dosade ga spašava kratka dužina, iako se čovjek zapita koliko truda je unešeno u 4 zone sa po 3 čina + boss fight - nismo li još u Sonic 2 naučili lekciju da je manji broj činova i veći broj raznolikih zona dobra stvar?
Ima igra svoje momente i neke dijelove gdje zbilja dobro integrira brzinu sa klasičnim gejmplejom, no opet su se tu uvukle neke mehanike iz 3D igara kojih se nikako ne možemo riješiti, poput lock-on spin attacka. Ima li ikakvog smisla stavljati takvu mehaniku, koja je obavezna u tri dimenzije zbog nemogućnosti preciznog ciljanja, u ovakav žanr gdje se većina izazova i temelji na takvoj preciznosti? Zapravo je lock-on neka zamjena zbog nedostatka dobrog momentuma i kontrole - za nekoga tko u ovo ulazi nakon prijašnjih igara, kontrole zahtijevaju malo navike i jednostavno nemaju taj pogođen feeling.
Koliko god imali loših i osrednjih Sonic igara, bar se radi o spin-off serijalima koji se nisu usudili proglasiti pravim nastavkom. Zato kad se pojavi ovakvo nešto i proziva se "ČETVRTIM SONIKOM", očekuje se ipak mnogo više od nostalgičnog podsjetnika "nekad smo radili legendarne igre". Osrednje rekreacije poznatih zona sa pokojim zabavnim trenutkom, nekoliko cameo bossova i manje iritantna verzija special stage levela iz prvog Sonica me jako veseli, ali nema tu ničeg spektakularnog. Teško je vjerovati da je toliko teško napraviti klasičnu Sonic igru, cijela formula već postoji 20 godina i treba nam samo desetak novih, zanimljivih zona sa dobrom glazbom.
Idem sad skupit sve chaos emeralde.
Da, taj ADHD je zeznuta stvar. :P= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Completely ontopic: Resident Evil 4. Dovrsio remake prvog Rezija prije par dana pa odlucio ponovno zaigrati cetvorku. Znam da nije svatko dobro primio promjenu u stilu i vecu kolicinu akcije, ali meni je RE4 cisto OK. Eto. Razapnite me.
Odoh igrat'.
RE4 čisto ok? Pa jedan je od najboljih, uz peticu.
Ne znam što ti je problem reći da je dobar?
I ko će te to razapat? I zašto ti je mišljenje takvih uopće važno?
Meni je dio u dvorcu bio predosadan. U selu i šumi je atmosfera prejaka.
RE4 je uvjerljivo najbolji RE što se mene tiče. RE5 je čist OK, ali strašno fali horrora, atmosfere i survivala u njemu.
Isto kao i u RE4, lol.
U RE4 je atmosfera odlična, horrora ima sasvim pristojno, jedino je survival nešto lošiji ali opet višestruko bolji nego u RE5. Nebudi loš :P
RE4 je fenomenalna igra. Nisam probao PC verziju. Jel razlika samo u grafici?
Darksiders.
Vgg mi je igra.
PC verzija ima PS2 teksture. Postoji mod koji ti stavi GC teksture.= Citat =:
Izvorno postao Marvin OCX
Da, cisto je OK. Dvorac je poprilicno monoton kao sto je Devil Dog vec rekao, ali ostatak igre mi je bio u redu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Za peticu necu nista komentirati jer nisam igrao.
meni je super re4. igrao sam davno prvu pc verziju (ps verziju nisam igrao nikada), i provaljivao sam u modele da izvucem starog shop macana, a uz to je bilo i svo moguce tzv hackanje videa modela itd
Inversion
Serious Sam 3 BFE
Igra je toliko bezobrazno loša da te tjera igrati u kratkim intervalima :( Kupujmo hrvatsko, na kraju mi žao 10€ pošto sam mogao dobiti nekaj milijun puta bolje za njih :(
Srbine.
Reko sam ti da ne kupuješ, eto ti sad.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Kupio sam jer je hrvatsko :D Nisam se nadao da je toliko loš :D
Ja nikada ne kupujem hrvatske stvari.
Osim pokojeg Kraš slatkiša, iako su Milka, Nestle i slični bolji.
Ližeš ledu sigurno.
Ok, jesi me. Na to sam zaboravio.
No, šiptarov je bolji.
Prototype 2
Zar je to stiglo? Kakav je?
Tek počeo, zasad ok.
Neigrivo sranje od porta, sudeći po videjima.= Citat =:
Izvorno postao Falus
Onda i dalje gledaj videje.
Pokušavam igrat Episodes from Liberty City, ali su neoptimizirano smeće pa mi baš ne ide.
GTA IV je odlično sređen sa svim patchevima, EfLC također tako da ne z nam o čemu pričaš.
GTA IV sam prošo, ali ove epizode mi još više štekaju. Ne znam probat ću još pečeva stavit. Nije stalno loše, ali opasni fps dropovi su dosta česti.
Pretpostavljam kako je riječ o iritantnom stutteringu. Pokušaj sa sljedećim savjetima, meni je pomoglo :)
http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1269228