ne mislim u tom smislu nego da ne pocne gledat neki film sa vec gotovim stavom o njemu i da jednostavno zanemari neke scene koje njega smetaju.
Printable View
ne mislim u tom smislu nego da ne pocne gledat neki film sa vec gotovim stavom o njemu i da jednostavno zanemari neke scene koje njega smetaju.
Rezervirao sam Gangstere za sljedeću srijedu. Već dugo nisam bio u kinu, jedno 2 tjedna :(
Sada baš više nema ništa u kinima za pogledati. Čitav 9. mjesec nema ništa, tek u 10. ima Surrogates i onda do 11. mjeseca ništa, a tada 2012 što opet možda neće biti ništa posebno. Nakon toga tek u 12. mjesecu Avatar... Nešto je zapelo u filmskoj industriji, do prije mjesec dana si svaki tjedan imao nešto dobro za pogledati, a sada ništa.
I da, SazZu mi je preporučio Oldboy, to bum pogledao sljedeći tjedan... Jel valja film?
ako niš drugo, imaš tarantina. i, da, pogledaj oldboya, mada ti je korejski
Ma probati ću gledati te korejske/japanske/kineske/mandarinske filmove. Ne leži mi jezik pošto ih nikada ne gledam, ali brijem da bi se naviknuo na to nakon 2-3 filma. Vremenom otupiš pa si zabriješ da kužiš kaj pričaju :D
The Last Samurai
http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac...20Samurai2.jpg
Odličan film napravljen po istinitom povijesnom događaju. Malo je klišejno što je u tako kratkom roku Algren naučio put samuraja ali ajde, taj je dio također bio dobro odrađen. Pošto sad znam neke japanske riječi odma sam ga i malo drugačije doživio... :)
9.5/10
Alien (klasik)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Aliens (najbolji)
Alien 3 (2. najbolji)
Alien Resurrection (najgori od svih 4 ali kao film je super)
Predator (super)
Predator 2 (super)
AvP (solidan, ali premalo akcije)
AvP-R (romantična drama, ahahahha)
film je odličan= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
:thumbs2:
Hvala na potvrdi :D I hvala još jednom na Alien serijalu, već su mi dečki odgovorili ali nema veze :friends:
AvPe sam gledao i nisu mi bog zna što, pogotovo dvojka koja je drito smeće od filma. Dok su mi oba predatora bila super, pogotovo prvi, jedan od dražih filmova iz djetinjstva.
Masters of Horror - H. P. Lovecraft's Dreams in the Witch House
5/10
Epizoda mi je bila podosta dosadna, ali bilo je OK za pogledati. Stoga, 5.
Masters of Horror - Fair-Haired Child
9/10
Ova je bila legendarna. Kraj je odličan.
Zanimljivo da se većini ta episoda ne sviđa, a zapravo je dosta vjerna Lovecraftovom stilu... mindfuck, strava i groteskni kraj u kojem nema pobjednika.= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
Monsters Vs Aliens [2009]
Njet los, al ocekivao sam vise...
6/10
[quote=Arbiter of Change]Zanimljivo da se većini ta episoda ne sviđa, a zapravo je dosta vjerna Lovecraftovom stilu... mindfuck, strava i groteskni kraj u kojem nema pobjednika.[/quote:1aoy83lm]= Citat =:
Izvorno postao "###DK###":1aoy83lm
Da, kraj je bio dobar. Ali epizoda sama po sebi mi se nije svidjela. Zapravo, sama tematika mi se nije svidjela.
Inače mi nikad nisu bile zanimljive vještice i slično. :)
Sad namjeravam pogledati Pick Me Up epizodu. Čini se zanimljivom.
Collateral, odlican film 8/10 (nevolim tom kruza, a i nije toliko pre da udje u >9)
colletaral je odličan film, i koliko god da mrzim toma kruza, ne mogu zamislit nikog drugog u toj ulozi. Lik ju je savršeno odradio
Nešto su zapeli u te rase. AvP3 se radi, Alien 5 če vjerojatno, Predators film, AvP igrica...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
BTW masters of horror ima neke dobre filmove.
Ice Age 3: Dawn Of The Dinosaurs
Jedan od boljih filmova koje sam pogledao ove godine. Odlični glumci i vrhunski zaplet. :friends:
Ocjena 10/10 :thumbs2:
Hoodwinked
http://www.impawards.com/2005/poster...inked_ver4.jpg
Odličan animirani film, za sada još uvijek moj najdraži... čista desetka :thumbs2:
10/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
http://i280.photobucket.com/albums/k...alsunshine.jpg
Jedan mi od najdražih filmova. <3
Big Daddy
8/10
Adam Sandler <3
VGG :)= Citat =:
Izvorno postao Midwintertears
a meni je najsmijesnije kad je onaj neki cudak rekel:"ides crocop mama"= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Bruno 7/10
Neki su skečevi genijalni, neki jednostavno glupavi. Sve u svemu dobra kritika današnjeg društva.
Da je malo povezanija cjelina, ocjena bi bila i veća.
Fantastična odjavna špica je dala ispraćaj filma s velikim smiješkom od uha do uha.
ma Bruno je po meni potpuno podbacio, po meni se nemože mjerit s Boratom ! :thumbs1:
Da si gledo brunu prije borata drukcije bi mislio.Ja sam gledao pa znam.Iako mi bruno je losiji od borata i dalje mi je film veoma dobar.
ovo je možda donekle točno, al mislim da nebi promjenio mišljenje != Citat =:
Izvorno postao vukopas
gledao memento :D
odličan film :pray: :pray:
Meni je u drugu ruku film Borat bio prokleto dosadan pošto smo sve te fore već vidjeli u AliG šou. Dok je Bruno nova i originalna figura, prvi put je vidimo i ima dobrih fora, ali i mnogo praznog hoda. Jebiga, ne sviđa se svima gay humor, ali ako nisi uskogrudan i prihvačaš takvu vrstu humora, onda je zabava do jaja :D A i moraš mu priznati da ima muda, tko pametan ide reći pastoru da ima pušačka usta :rotfl: Tračti gol među ljudima sa dvocejvkama ili nazvati Bin Ladena prljavim čarobnjakom odnosno beskućnim Djeda Mrazom :pray:
A fora sa zamjenom djeteta za iPod je zvijerska, ili kada ga po drugi put dobije za MacBook Proo xD Jedino mi nisu sjele scene sa roditeljima i bebama, smiješne jesu, ali su i žalosne kada vidiš kakve gamadi ima na svijetu, sve za trenutak slave i šačicu para (ukoliko nije namješteno) :D
The Boy in the Striped Pyjamas
prehebena prića, preheben završetak, fakat ono iznenađujuće a i jako tužno :(
preporuka svim "fanovima" 2.svj. rata
bruno nije nova figura, on je također bio u ali g-u
Bruno je bio u AliG-u :o= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
Vidiš to nisam znao. Pratio sam Alia dok je bio na telki ali nikada nisam vidio Brunu. Jebiga, onda mi je i bio zabavan pošto ga prvi put vidim...