-
Re: Anime & manga everything related
Ja upravo pogledah epizodu 13 Nakano Azusa no Yuuutsu... Ovaj, mislim K-On!! :)
Uglavnom, još jedna epizoda više-manje o niočemu. Kakogod... A tanned Azusa is fine too~<3
Other than that, lulz na Ritsu sa yakisoba+ waterslide te Yui sa tempura+ watermelon. :P
"Azu-nyan, doushiyou?"
:D
-
Isse, kako će tebe netko izmlatiti jednog dana. Weeaboo. :)
Inače, dobar je ovaj novi popis. Ima začuđujuće mali broj moe gluparija (u odnosu na ukupan broj), a dosta možebitno dobrih stvari.
-
Valjda su se opametili i skužili da glupi moe trend mora polako proć, valjda budu sad neki pametniji žanrovi dolazili. Najviše se guštam na Highschool of the dead.
-
Neg, speaking of it.
Sto je bilo na kraju sa Hellsing OVA, zadnja koju sam gledao je bila 4, i onda je bila neka bedastoca sa subbsima.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Valjda su se opametili i skužili da glupi moe trend mora polako proć, valjda budu sad neki pametniji žanrovi dolazili. Najviše se guštam na Highschool of the dead.
Govoriš takve stvari, no istovremeno ti je K-on (koji se čak niti ne trudi biti ništa više od moebloba) dobar... ccc. :eyebrows:
-
Ok, mislio sam na slučaj Predya koji gleda 10 moea od jednom, jedini moe koji ja gledam je K-On i zato kaj je kolko tolko normalan :) Nisam mislio da ih moraju skroz ukinut ili da su šrot, nego samo činjenica da ih je dosta bila i da se anime scena zbog toga relativno dosta promijenila, nekom na bolje, nekom na lošije. K-On je najdalje kaj idem kaj se toga tiće, sumnjam da ću iti jedan više gledat nakon kaj to završi ^^
-
Razumljivo... :)
Ja jedino nisam siguran o kakvom moe razdoblju svi pričaju pošto u svakoj sezoni za sebe uspijem naći nešto zanimljivo. ^^
FMA: Brotherhood
Katanagatari
Durarara
Saraiya Goyou
Senkou no Night Raid
Rainbow
Arakawa Under the Bridge
Svi su po redu kvalitetni (zadnja dva više-manje) i non-moeblob. A to je samo jedan dio dobrih animea ove/prošle sezone. Naravno, bilo je i puno moeblobova no to ne znači da su isti nekvalitetni. Evo, završio sa Workingom prije par dana i mogu reći da mi je jedan od dražih animea, unatoč tome što je moeblob. :)
Što se tiče predoja, on je jednostavno takav... :D
Često se puta radi i o ozbiljnijem animeu, ali on se uživi i sroči rečenicu na taj način (+ doda mnogo kawaii desu ne ~ fraza) da se često stekne krivi dojam.
-
Ma sad, nije moe razdoblje al uvijek se nađe pokoji...možda je to ovdje sve pojačano zbog Predoja, pa imamo takav dojam :)
-
Novi Shippuuden je vani!
edit:
OMG
Najbolji fajt u takvom tipu animea ikad!! :pray: :pray: Goosebumps all over my body! Naruto je upravo ownao sve one piece, bleach i slične. A tek kraj, o bože, najbolja epizoda ikad, jao, plako sam mamicu ti božju :o
-
Neznam, primjetio sam par retardiranih animacija koje su mi totalno pokvarile epizodu :(
-
Takve rade namjerno, to je zaštitni znak Naruta praktički. Ima ga i u filmovima. Neznam, meni ne smeta, to je anime i dosta toga je dopušteno.
-
Pa da, ova epizoda kao da sam gledao film, a Naruto filmove ne podnosim, u animeu dosad u jednoj epizodi tolko retardiranih animacija nisam primjetio
-
Kako tko voli, meni to nit ne smeta nit mi je kaj posebno dobro, svaki studio bira svoj stil. Meni su filmovi inače odlični i imaju bolju animaciju, valjda se ponekad malo sforsaju previše :) Al na stranu sad to, epizoda je bila bolesna.
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Isse, kako će tebe netko izmlatiti jednog dana. Weeaboo. :)
Wat? :)
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Neg, speaking of it.
Sto je bilo na kraju sa Hellsing OVA, zadnja koju sam gledao je bila 4, i onda je bila neka bedastoca sa subbsima.
Ovo ljeto izlazi OVA VIII u Japanu, ali što se tiče eng dubba, tu i dalje nema ničeg novog, to jest stali su na toj četvrtoj i do daljnjeg se s toga ne miču. :/
Subbed epizode možeš nabaviti kao i svaki drugi anime...
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ok, mislio sam na slučaj Predya koji gleda 10 moea od jednom
Erm, wat?
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Što se tiče predoja, on je jednostavno takav... :D
Često se puta radi i o ozbiljnijem animeu, ali on se uživi i sroči rečenicu na taj način (+ doda mnogo kawaii desu ne ~ fraza) da se često stekne krivi dojam.
This.
Uopće ne gledam toliko moej moej animea, i definitivno ne 10 odjednom, puko bi. Eventualno 2, 3 ako se baš potrefi. S time da uglavnom i nisu čisti moej moej, već je to dodatni element [Angel Beats?]. A i uvijek to istovremeno balansiram s nečim ozbiljnijim. Druga je stvar to kako ja pišem... :)
-
Watashi wa, subete no ōkina rokudenashi ga aru to omoi masu
-
Ti si jos gori jer se obazires na njega.
Nego zad zavrsio sa prvim djelom Hokuto no Ken. :(
Tako tuzan kraj.
Pobjeda gorka, cak mi je je i Shina bilo zao na kraju. Toliko je baww. :(
-
raz izašo ti utawarerumono special 3
-
@Predo: Ma ja karikram samo, znam da ne gledaš 10 od jednom al si mi prvi pao kao primjer, pošto si full uživljen u to :) Takav sam i ja bio kad sam počeo gledat, sad sam takav samo u sebi, da ekipa ne misli da sam lud xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
raz izašo ti utawarerumono special 3
Tnx na obavijesti. Speciale ću pogledati nakon što završim sa čitanjem visual novele, jer ću si ju inače spoilat. :)
Inače, prva epizoda Amagami SS i zadnje epizode House of the Five Leaves i The Tatami Galaxy su vani.
edit: Amagami je quality stuff za sve koji vole romance žanr. Gledat će se nakon što se nakupe epizode. 1 summer anime on plan to watch list, ? more to go.
-
= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
Watashi wa, subete no ōkina rokudenashi ga aru to omoi masu
Anta wa urusai.
Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D
= Citat =:
Izvorno postao Aral
sad sam takav samo u sebi, da ekipa ne misli da sam lud xD
Meni to paše. :)
Inače, Raz, izašla je prva epizoda onog "dat hair!" animea. :P
Ja i dalje čekam kad će se pojaviti Trigun film, ARGH. D:
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
[Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D
Seikō wa , wareware wa mada renshū.
-
Molim pišite na jeziku kojeg mogu razumjeti, thx.
-
Pišemo, samo ovaj lik nije normalan.
-
= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
[Also, što je sa "watashi wa", malo smo si isfeminizirani? ;D
Seikō wa , wareware wa mada renshū.
Seiko... Si siguran da se to tak piše u romanjiju? :/
Da, trebam još vježbati. >_>
Ali inače, diže mi tlak kako se za gotovo svaku prokletu riječ može naći bar tri različite romanji verzije.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Inače, Raz, izašla je prva epizoda onog "dat hair!" animea. :P
Amagami SS koji sam spomenuo = sex hair. ^^
-
... I, jel vrijedi išta? :)
-
Pogledao sam samo pola epizode (drugu polovicu gledam kada se nakupe epizode xD), no po dosad viđenom je kvalitetan.
fun facts
- animacija je odlična
- nema "ups, popiknuo sam se na bananu i sad mi se vide gaćice" ecchi elemenata. Zapravo, nema ih uopće ^^
- likovi se čini zanimljivima... nisu neki over the top stereotipi
- Kao i u Hatsukoi Limided, svaki će lik imati vlastiti story arc
- closet planitarium ftw!
-
Okej, baciti ću oko valjda... Iako, synopsis mi i dalje zvuči blesavo... :/
-
Synopsisi su uvijek varljivi. Zapravo i nije problem u synopsisu, koliko u tome da su tako često opisani generični moeblob animei u kojemu uvijek dobijemo glavnog lika koji ništa ne draga i tsundere/hiperaktivnu likušu, sve to pomiješano sa supernatural elementima i spašavanjem svijeta. :)
Ja ću u međuvremenu bacit oko na KimiKiss, čujem da su dosta slični.
-
Danas konačno završio sa Wolf's Rainom, generalno gledano dobar anime ali nijedna epizoda mi nije ostavila tako uzbudljiv završetak da me ponuka da gledam dalje bez prestanka.
Mislio sam da će završetak biti ubi Bože fail ali zapravo se sve dobro odvilo. :D
Dao bih mu negdje 3,7/5 s obzirom da mi je to prvi ozbiljniji anime kojeg sam gledao.
A započeo sam i Death Note, to mi se stvarno sviđa jer i sam razmišljam na donekle sličan način kao i Light Yagami. :D