:rambo: SLOW SOUTHERN STEEL. :rambo:
:twisted:
Printable View
:rambo: SLOW SOUTHERN STEEL. :rambo:
:twisted:
Ovaj Summoning je prejak. Jedan od dva black metal albuma koja sam slusao od kada sam se natjerao da ne slusam BM.
Predivno nesto
*Odlazi da slusa Summoning*
Jao e, nikako da njih slušam, već otkad sam planirao. Ovih dana ću se natjerat. Već mi je polako dosadio BM, nisam dugo čuo nešto inovativno i atmosferično.
e, ovo mi je prezakon, ovaj summoning, dajte mi preporucite jos nesto ovakvog bm-a, ala drudkh i ovo.
Pogađajte tko je ovo. Spominjan je dosta na forumu :)
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 739&ref=nf
Ovako nešto..= Citat =:
Izvorno postao hansi
Taj Avathar nije BM. Evo hansi posto te je neko kvotao pa sam uspio da procitam tvoj post.
Primjeri originalnosti i atmosfericnosti u black metalu.
Beherit je po meni jedan od najboljih black/death bendova. Ovaj album se pomalo izdvaja od njihove uobicajene muzike.
Ovo je jedno mracno savsenstvo, mogao bi se definisati kao avangardni black metal. Veoma mracno. Nisammogao naci neku drugu pjesmu sa ovoga albuma.
Album od jednog meni omiljenih bendova kako black metal tako i industrial - The Covenant/The Kovenant. I ne bas tako mracno atmosfericno koliko "kosmicko" cak i u black metal fazi naziralo se to nesto sto je ostualo i u industrial fazi.
Sa predhodnog albuma koje se dosta razlikuje od drugog.
Ancient, onako ima dosta razlicitih albuma slusao sam ovaj i svidjeo mi se.
Eto to je to sto sam mogao na brzinu da se sjetim.
Čovjek je tražio nesto slično summoningu, znaci epic black metal, ne melodic black, što mu ti navodiš..
Taj avathar mozda nije neka teska blekerija ali je daleko slicniji Summoningu nego Covenant ili Ancient.
Ma vise sam obracao paznju na originalnost i unikatnost benda nego na slicnost sa Summoningom.= Citat =:
Izvorno postao vex
Nek posluša Horn (dosađujem sam sebi više, ali ne mogu si pomoći).
fala vam, sve mi se svida <3
Obrati pažnju na naslov teme,Alepić.
Faking asom!= Citat =:
Izvorno postao System
:pray:
edit: isuse kako ovi ownaju!
Malo je reci da ownaju, pritom su originalni, nisam nista slicno njima cuo.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
Cirkus-opera na steroidima.= Citat =:
Izvorno postao System
Stvarno su jedinstveni i originalni.
Rula. Nabavlja se!= Citat =:
Izvorno postao System
Ja ih citav dan slusam i nisu mi dosadili. Jednostavno savrsen bend.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Sooo, tko ide na Sabaton u sub?
Was?
Di, kada, gdje, zašto...?
ako dobijem na lotu:(
Kakvo vam je ovo?
http://www.muzika.hr/clanak/27914/najav ... rnicu.aspx= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Ovo je treći put da dobijam isti deja vu u ovoj temi, mogao bih se zakleti da sam već čitao zadnjih par postova.
Evo jedan jako dobar noviji kanadski heavy/speed metal bend stare škole:
:pray: :pray:
Isusa ti, Sabaton, nevjerojatno :pray:
Uz Sodom, definitivno najbolji koncert na kojem sam bio :pray:
Gibonni,prije nego je prešao na ljige.
Osmi putnik je awesome, ali ono sto Đibo danas radi svakako nisu ljige;)
djibo je gg odrasto sam uz djibu
"Gibonni,prije nego je prešao na ljige."
Čudi me kako te grom nije pogodio!
Samo ovo poslušaj. :pray:
Pa dobro,možda sam se malo krivo izrazio,ok mi je Đibo,ali sam ga često bio prislijen slušati kad nisam htio,i to se uglavnom svodilo na nekoliko istih hitova,pa mi je tako postao pomalo antipatičan...= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Jesu, samo malo ljepše upakirane.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
@ duke: svatkom njegovo, nisam neki umiruci fan za njim ali smatram da je on jedan od par glazbenika u hrv koji moze uprijeti prstom u bilo kojeg glazbenika na svijetu i reci mu "ti ces svirati samnom"
@ worthaur: damn trnci su me prolazili 5min i 13sekundi, kako mi je drago da je bila i publika na nivuo, kad se sjetim kako su rasturili prvi put prije diggera i theriona. Naravno schebo je snimao video,tko ce drugi:)
tko nije bio na Sabatonu u subotu može komotno plakat..
skakanje na primo victoria je bilo urnebesno..
sidenote: ugodno iznenađen Steelwingom.. mali Riley stvarno dobro zvuči live..
O da :D