Printable View
Ak netko nije vidio na CoD temi,
:D
Ako niste vidjeli na komentarima PC Playa i Playzone.
:pray: Pjesma se odlicno uklapa. :pray: Ne mogu prestati slušati.
:pray: :pray:
Edit:
Btw probajte si novi youtube home page. Puno je bolji.
Edit #2:
Koj kralj. :pray:
Obavezno pogledati!
OMFG :pray:
Omg, kak je nabio Cayena na početku, isss.
Koji luđak. Trebali su ga malo dulje cipelariti, al dobro nek mu bude. (Na kraju je jos dobro covjek prosao, murija i građani se udruzili i udri brate. Da su htjeli moglo je biti i gore).
Zašto ja ovo nisam prije vidio?
:rotfl:
eee,to je pravi talent. :D :D
Lik je luuud. Kako to samo uspije. :pray:
XD
Isteko edit.
:rotfl:
LOOOL
Stvarno kasniš.. To sam ja posta jucer :) Pogleda prije 4 dana kad je tek prvi put prikazano na snl-u i zna sam odma da ce bit ogroman hit. U 3 dana skoro 8.000.000 hitova :) I sad je postalo popularno na našim portalima koji pišu takve debilane o pismi da je to strašno...
:pray:
Isteko edit. :(
:pray: :pray:
Koji kralj, čak sam se i zasro kad je počeo zaprav pljuvat. Mislim, inače baš i nije normalan s takvim nastupom u javnosti al mi je zakon jer sve skupa nasmijava a ova BBB bandica misli da će ga maknut. All in all, zabava za mase :)
Ne mogu a da ne primjetim par stvari. Prvo Mamić očito ima nešto protiv Mučana. Drugo sve one uvrede koje je rekao tipa da provocira, da smrdi i da je neškolovan bi se u biti trebale odnositi na Mamića, a ne na novinara koje je pitao pitanje, a ako se dobro sječam s početka videa, Mamić je rekao da mogu pitati što god žele.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Mamić, koji je to bog. :pray:
---
:rotfl: :rotfl:
A meni je bed Stalkera igrat. Koji lik :pray:
Koja je to igra, btw?
Amnesia - The Dark Descent, po meni najstrašnija igra do danas.
Nego Future FPS je pre dobro napravljen :D
kako se lik preaserava na k.. mi ide...
http://www.dumpert.nl/mediabase/1266211 ... puter.html
O M F G ! Pogledat do kraja, obavezno.
0:34 xD
Koji likovi :rotfl:
Kako mi se pecenka digla sad, zbog ovoga, ubicute= Citat =:
Izvorno postao Aral
"My word, Mary", I used to say to my wife, "The garden is looking very homosexual this morning."