xD
Printable View
xD
OMG ovo je predobro :pray: :rotfl:
:pray:
low rider lol
Hahaha, koji carevi :pray:
Kako zakon :)
:pray:
Evo jedne legende :rotfl:
Kako sam umirao na ovo kad sam 1. put čuo... Pillow Pants the Pussy Troll. :)
@Necromonger, Charlie je zakon :rotfl:
@Arbie, aaaa, Clerks 2. Rikavao sam na to kao i na cijeli film :D
U životu se nisam ovoliko prepao. Ne želim pogledat ovaj film. Nikad. Samo ostavite zvuk upaljen i pustite scenu da teče.
:pray: :pray: :pray:
od 2:05 iako je cijeli klip legendaran
EDIT
@ Duke
evo prvi put pogledao klip i nije mi nesto strasno
Morringan i taint :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja nemogu izbit iz glave onaj njegov hod i muziku :( Baš samo malo čitao o filmu na internetu, ispada da to vrlo vjerojatno i je najstrašnija scena ikad snimljena, zabavno je čitat reakcije ljudi koji su vidjeli film u kinu :) Nemogu vjerovat koliko je savršeno snimljena, stacionarna kamera, bez glazbe, i najdraži detalj, onaj zoom na kraju, savršen recept za jebeni infarkt i noćne more.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
A dobro,to je vec druga stvar.....dva su razlicita pojma vidjeti to na youtubeu i prvi put u zamracenom kinu,u totalnoj tisini.
Tesko da bi neko ostao ravnodusan.
@ croat - isse kak sam se strgo kad se onaj lik u tevinter oklopu zaleti i blisne morrigan, i na onaj dress up :rotfl:
Ne znam, nisam se niti cimnuo na onu scenu... :(
Slap a bitch i ono sa Duncanom je za krepat :rotfl:
Nema teoretskeSšanse da se nisi barem malo cimnuo ako su ti zvučnici upaljeni, i ako si koncentrirano pogledao od početka do kraja.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Haha, ja sam se zasro, onaj zvuk ledi žile :)
Nisam, možda zato što na pola spavam pa mi koncentracija felša...
Nego, umro sam od smijeha na šamaranje Morriganice :rotfl: "What say you?", BITCH SLAP :D Pre pre savršeno xD
Fazon je da si ti donekle i otkrio da ce nesto biti,da si samo stavio link i nista ne komentirao,pola bi nas se potrgalo :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Isuse i boze :pray: