NOICE
Printable View
NOICE
Luna!!!!
Malo me podsjeća na Oriannu, a ulti na Akali. Al se čini zanimljivo, sviđa mi se prvi skill, nešto malo drugačije.= Citat =:
Izvorno postao The Fury
triba jos champova ko sto su nidalee i jayce...
Hey i just saw u
and this is crazy
and heres my comment
so nerf her maybe.
A jok nece... :D
Igro s Dianom, jebeno op lik. Ljudi ju već zovu upgrejdana akali :P
Dvoumim se između Diane i Dariusa ... Hmm, koga da kupim
Oboje? :D
Oke, prvi ability izgleda jako zanimljivo, kupujem ju *____*
I ja bih oboje, ali ne imadem IP-a ...
Nocturne mnogo dobar, mnogo.
Darius <3
Viktor na Proving groundsu <3
Plus, ako je u timu nid il bilo tko sa skillshotovima, jebenica :D
Da imam IP-a, kupio bih si ju i ownao ta 2 tjedna dok ju ne nerfaju.
Zyru nisu dirali, ne znači da će biti OP.
Vidjet ćemo kada izađe.
Za Zyru se i Riot složio da je trenutačno prejaka, ali 2 tjedna im nije bilo dovoljno da odluče što točno žele nerfat ili promjenit. Idući patch definitivno očekuj nerfove.
Izgubio sam u midu sve 3 kule u 6 minuta. PROBLEMOS!?
Jest jaka, slažem se :)
A Diana vidjet ćemo. Nisam previše igrao sa njom, samo sam je probao.
dosad u kojem god gameu da san je vidio nije nimalo dominirala, ili je totalno suckala
Quadra sa Mordom. Nikako taj penta mrtvi.
Dobar je ovaj Kassadin, dal da uzimam prvo Rod of ages ili Rabaddon's deathcap? Dobro mi dođe rod of ages za dodatni health, mana mi ni nije toliko bitna s obzirom na drugi abi.
Rabadon za gank.
Valjda cu skupit IP-a dok on izadje, jer ovo sto sam procitao, je jos vise OP od Diane.
Ja i frend bot. Ezrael odluci rec koja pametnu tipa, if we loose blame bot. Nakon sto ga Ahri izdominirala mid, krene feedat i trollat. Ovako je zavrsilo:
http://i417.photobucket.com/albums/p...rtko/CARRY.jpg
Bome si i ti lijepo nafeedani xD... Ja igrao sad jednu zanimljivu, tim je bio pantheon (ja), udyr, heimer, malzahar i xin. Ode odmah malzahar na mid, a heimer za njim i naravno, nikako da se liku objasni da ode na drugi lane.Onda ga je Malzahar odlučio trolati pa je cijelo vrijeme pustio da ga gankaju, ali ipak smo nekako na kraju pobijedili...
Da se ja i frend (hecarim) nismo nafeedali, ne bi ni mi dobili. Zadnji match 26-5. Prvi skin koji cu kupiti je definitivno za mordea. :D
Diana nije OP :D
Nakon duže pauze bez aktivnosti na cijelom hrvatskom ESLu, nastavljamo s dobro poznatom serijom LoL kupova - Cro4LoL turnirima. Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa. Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku. Link za signup potražite u tablici na dnu vijesti.
http://www.esl.eu/hr/lol/news/201160/
Igrao sam sa Renfarom, lik je odličan i prejak.
Diana je govno naprema njemu.
Čux kralju :pray:= Citat =:
Izvorno postao Čux